Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 24.Hafta | Beşiktaş - K. Erciyesspor | 15.03.2015 | 16:00 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
1
Favori
8.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Takımda muftafaya sporcu muamelesi yapan var bence bırak futbolculuğu sporcu olmaz o adamdan, adam dünde kendi kendine sakatlanıyordu attığı golde topu ıskalaması?nasıl bir vücut koordinasyon eksikliği var adamın kimse görmüyormu bu adam kendi kendine sahada ölecek bir gün futbol oynayacağım diye.

    Mahallede maç oynarken futbol topunu getirdiği için takıma almak zorunda olduğun kabiliyetsizler gibi hala bu adamı neden tuttuklarını anlayamıyorum sen mustafa forvete yazıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozfidelio

    Hatalı maçlarından biride bu maçmı? ne açıdan hatalı?

    Verdiği penaltı bence hatalı bu kadar basit penaltı verilmemeli. Ve o temasla bir futbolcu o şekilde düşmez attı kendini yere bildiğin. Zaten o penaltidan sonra da mac koptu "bence "

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zgbayraktar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Beyler bu Mustafa ne olacak ya

    Pektemek bandajı çıkmış piyasaya yok satıyor Beşiktaş taraftarı arasında :)
    Adam bahtsız bedevi her an parcalanabilir

    Mustafa'yı seven yakınlarından rica ediyorum, bu çocuğu alın götürün bi hamamda güzel bir pürü pak yıkatın, sonra da alın bi hocaya götürün okutun üfletin. Bu çocuğun bahtsızlığı nedir arkadaş ya.




  • Olcay'ı taktir ettim. Çok güzel bıraktı kendini yere. Aferin. Bir keriz biz miyiz bu kirli ligde ? Atın kendinizi gerekirse. Fener çatır çatır alırken penaltıları iyi. Olcay da pozisyon gereği kendini çok profesyonelce bıraktı kendini. Ve o pozisyonda Cüneyt penaltıyı vermek zorundaydı. Müdahalenin şiddetini ölçemez bu adam. Müdahaleyi gördü Olcay düştü. Bu penaltıdır. Nokta net.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BackLean

    Haftaya derbi ne olur

    2-1 kazaniriz...

    Mesajimi hatirlatirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Olcay'ı taktir ettim. Çok güzel bıraktı kendini yere. Aferin. Bir keriz biz miyiz bu kirli ligde ? Atın kendinizi gerekirse. Fener çatır çatır alırken penaltıları iyi. Olcay da pozisyon gereği kendini çok profesyonelce bıraktı kendini. Ve o pozisyonda Cüneyt penaltıyı vermek zorundaydı. Müdahalenin şiddetini ölçemez bu adam. Müdahaleyi gördü Olcay düştü. Bu penaltıdır. Nokta net.

    adam bildiğin sarılmış , forma beşiktaş forması olunca mecbur biraz göstermek gerekiyor . bize kolay penaltı çalınmıyor yoksa .
  • Bizim için şanslı bir hafta oldu sayılır ama bu maçın o kadar da önemi yok. Şampiyonluğu derbi maçları belirleyecektir, FB nin şansı oldukça azaldı puan farkı 4 de çıktı. Haftaya oynanacak maçı da kaybederlerse FB yarıştan tamamen kopmuş olacak, bunun bilincinde olup derbiye hazırlanacaklardır. GS açısından bakarsak şansları daha yüksek, çünkü BJK - FB derbisini kaybederse 1 puan farkla yine lider olacaktır, dolayısıyla Beşiktaş'ın GS yı evinde yenerek haddini bildirmesinden başka şansı kalmayacak, mutlaka kazanmamız gereken bir maç olacak. Tabiki diğer takımlarla yapılan maçlarda kaybedilen punalar istisnadır, zaten her iki takım puan kaybetsede yinede kilit maç GS -BJK derbisi olacaktır. Bunlar şimdilik önemli değil, daha ligin bitmesine 10 hafta var. Beklemediğimiz puan kayıpları olabilir veya rakip takımlar puan kaybeder de daha çok rahatlarız.

    Avrupa maçları şu an için bizim için daha önemlidir, perşembe günü oynanacak Brugge maçını mutlaka kazanmalıyız. Hem avrupaya hem şampiyonluğa havlu atmakta var bu işin içinde, bu yüzden FB - BJK derbisini hiç düşünmeden önceliğini Brugge maçına vermeliyiz. Brugge maçını kaybetmektense FB derbisini kaybetmeyi yeğlerim. Bilic K. Erciyes maçında olduğu gibi sahaya çift forvet sürerse Brugge maçını da rahat alırız diye düşünüyorum ama Mustafa yerine Cenk oynamalı, Cenk daha iyi bir futbolcu topu ayağında tutabiliyor, şutları daha etkili. Yine herşey futbolcularda bitiyor, kazanmak için azimla oynarlarsa biz bu maçı alırız, hatta final oynamak içten bile değil. Sadece 2 maçımız kalıyor çeyrek final ve yarı final. Çeyrek finalde de Roma veya Fiorentina eşleşmesi olursa eminim ki kupaya kadar gideriz. Hadi hayırlısı.




  • Serdar Kurtuluş brugge ve fenerbahçe maçında yok
  • Birde hala Olcay'ın penalaı pozisyonunu eleştirenler var. Arkadaş gözün görmüyorsa git bir muayene ol, hala sadece el temesı diyenler, adam iki eliyle Olcay'ın belini kavrayıp çekiyor bariz penlatı işte daha ne temasından bahsediyorsunuz. Git bi gözlük tak tekrar ilze iki eliyle beline sarılıp çekiyor, bu iki eliyle çekme hareketinin şiddeti ne olursa olsun pozisyon penaltıdır. Ayrıca maçta bir penltımız daha verilmedi, Demba Ba nın ceza sahası içinde çalım attıktan sonra düşürülmesi de net penaltıdır, bu pozisyon FB ya da GS maçında olsa kesin penaltı verirlerdi. Bir penaltımız yendi, maçı da 5-1 kazanmışız hala da yüzsüz yüzsüz maçı eleştirenler var sanki 2-1 kazanılmışl gibi. :D
  • Pardon kardeş penaltı neye veriliyor? adam KÜNDEYE varmış güreşçi gibi SENCE nasıl olmalı penaltı ağzı burnumu dağılacak topçunun?
  • Penaltı pozisyonunu eleştiren kesinlikle birdaha yorum yapmasın.
  • Olcay penaltı pozisyonunda, kendini bırakıyor evet ama Olcay'ın omzuna gelen bir el yok. Bu ligde çok gördük topu alıp giden futbolcunun omzuna bir el gelir gelmez kendini yere bırakır. Bu pozisyonda ise adam iki eliyle Olcay'a sarılıyor, Olcay da bunu fark edince mücadele etmekten vazgeçiyor ve bırakıyor, buda penaltıdır. Nasıl penaltı değil diyorsunuz o adamın iki eliyle Olcayı bağlamasını görmüyor musunuz arkadaşlar yapmayın lütfen. Yalnız Olcay'ın en çok bu yönünü seviyorum hiç pes etmiyor hep hata kolluyor, geldiğinden beri böyle kaç top kapıp skora etkisi oldu, helal olsun gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk5334

    Olcay penaltı pozisyonunda, kendini bırakıyor evet ama Olcay'ın omzuna gelen bir el yok. Bu ligde çok gördük topu alıp giden futbolcunun omzuna bir el gelir gelmez kendini yere bırakır. Bu pozisyonda ise adam iki eliyle Olcay'a sarılıyor, Olcay da bunu fark edince mücadele etmekten vazgeçiyor ve bırakıyor, buda penaltıdır. Nasıl penaltı değil diyorsunuz o adamın iki eliyle Olcayı bağlamasını görmüyor musunuz arkadaşlar yapmayın lütfen. Yalnız Olcay'ın en çok bu yönünü seviyorum hiç pes etmiyor hep hata kolluyor, geldiğinden beri böyle kaç top kapıp skora etkisi oldu, helal olsun gerçekten.

    Evet Olcay aslında çok düz ve yeteneksiz bir adam ama çalışkanlığıyla hırsıyla bu açığı kapatıyor (Veli de aynı şekilde). Ama o hırsını kaybettiği zamanlarda da sahada yokları oynuyor o ayrı. Olcay'ın teknik açıdan en iyi olduğu şey son vuruşlar. Dün ki golü bizim takımda, başkası kolay kolay atamazdı. Olcay pozisyonu kolay gösterdi ama tek vuruşla o topu gole çevirmek çok kolay değildi.




  • olcayın pozsiyonu tartışılabilir başka hakem olsa vermeyebilirdi sonuçta güzel oynadık şaşırdım ama fenere karşı çok yorgun çıkacaz
  • Şampiyon oluyor muyuz? Onu da söyle bi zahmet :)
  • beşiktaş rahat bir galibiyet aldı. bu haftada da aynı şekilde brugge ve fenevi bu şekilde yeneriz inşallah.
  • brugge'u eleyin feneri yenin hayat bayram olsun. yapabilirsiniz çocuklar inanıyoruz!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmtSvm

    Şampiyon oluyor muyuz? Onu da söyle bi zahmet :)

    Fener engelini gecersek bu is bitti hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk nin şansı derbiye bağlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FURY.

    Beşiktaş şampiyon olacak takım değil.Fenerbahçe ve Galatasaray arasından biri şampiyon olur.Beşiktaş 3. olur.



    Sezon başında da ortasında da bunu dedim. Bilic'in oyunculara hükmetme yeteneksizliğinden ve derbileri analiz edememesinden dolayı bu işin olmayacağını söyledim.

    Ama dinleyen mi? Nerdee.. Onlar Gökhan Töre'yi övmek yerine penaltı kralına beste yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.