Şimdi Ara

Studio One

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze Merhabalar,
    Arkadaşlar evimde kendime küçük bir stüdyo oluşturdum. Kullandıgım program studio one fakat pek makale bulamadım bütün makaleleri ingilizce bir kaç video hariç. Bildiginiz Türkçe yada anlayabilecegim bi site varmı. Ses Efektleri vs. ögrenmek istiyorum.

    Şimdiden Teşekkürler.



  • Merhaba, ben bir süredir Studio One ile çalışıyorum. Cubase den geçtim. Son yaptığım 4 single da Studio One ile tamamlandı. Youtube sayfamı ''Targan Türe'' olarak aratınca ''Single video oynatma listesinden'' bakabilirsiniz. Veya www.jinglechannel.com sitesinden ''Albüm'' sayfasına girerek de olur. Yakında Youtube sayfamda Studio One nasıl kullanılır videoları yayınlamayı planlıyorum.

  • Hocam kurduğunuz stüdyodaki ekipmanlar nedir ve maliyeti ne kadar oldu?

  • Ben MOTU 896 ve Audient ID14 sound card kullanıyorum. Referans Speaker olarak (yakın duyum) Dynaudio Acoustics BM5 almıştım. Çok memnunum. Yüksek volume için de Behringer Truth B2031 lerim de var ama çok kullanma ihtiyacım olmuyor.

    Çoğunlukla kulaklıkla çalışmayı tercih ettiğimden Sennheiser HD 25 1-II kullanıyorum. Kulağım frekanslarına çok alıştı, zaten bir tonmaister klasiğidir. Mikrofon olarak AKG C414 ve Shure SM57 var. Her ikisinden de çok memnunum. Shure SM57 yalnızca gitar amfisini mikrofonlamak için almıştım. Diğer tüm kayıtları AKG ile yapıyorum. AKG C414 de bir stüdyo klasiği. Bu cihazların şu anki fiyatlarını bilmiyorum. Ama profesyonel cihazlar olduğundan pahalıdır muhtemelen. İnternetten kolaylıkla bulup fiyat araştırması yapabilirsin.


    İş bilgisayarı olarak hem PC hem Mac var(2 adet). Ramler 16Gb.

    Yıllarca Cubase kullandım ve 2 yıl önce Studio One 'a geçtim. Studio One , Logic ile Cubase arasında bir kafada.

    O yüzden kolay adapte oldum.





  • Studio one Türkçe dil desteği var artık.
  • Evet var, ama ben artık alıştım ,Türkçe olursa kafam karışır muhtemelen. Birçok teknik terimi yanlış çevirmiş olabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.