Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
52
Favori
208.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • numberoneemre N kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=fM9NdIHvzms&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,


    İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma modelini kullanan var mı? Önerir misiniz bu modeli?

  • Ben kullanıyorum çok memnunum, üstüne kendim filtreler de ekledim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce ao smith almıştım ve ph ile ilgili sorun yaşadığımı paylaşmıştım.
    Bana bu sene yine servis dönemi geldiğinde aynı sorunu ilettiğimde mart ayında, bir mail atmamı ve tüm yaşadıklarımı iletmemi söylediler.
    Bende yazıp yollamıştım uzunca

    Bu arada royal green den aldığım biocera mineral filtre ile 7.5 ph a ancak ulaşabilmekteyim

    2 gün önce arayıp ürünü geri alıp yeni çıkan bir modellerini getireceklerini söylediler. Hangi model olduğunu bilmiyorum, servis randevu için aradığında soracağım ve burada paylaşacağım.
    Şu an daisy modelini kullanmaktayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 1 Ekim 2022; 21:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    kiracıyım evye delme tezgah delme yapmak istemiyorum . piyasada gördüklerim hep delip musluk takmalı şeyler . benim ihtiyacıma uygun bişey var mı ?

  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=xboscOR5sZw&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt

    dual flow musluklar varmış . adam o derece konuşamıyor ki duvar flow gibi bişey anlaşılıyor ilk

  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Teveccühünüz diyelim. konuşan benim :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba mutfak tezgahında ikinci bir musluk ya da tezgahta delik deldirmek istemiyorsanız 3 kanallı 3 çıkışlı arıtma muslukları vardır. Bu muslukları 500₺ başlayıp kalitesine göre 4000₺ ye kadar çıkmaktadır. Bu musluklardan satın alırsanız her marka ve model arıtma cihazlarına uyumlu olup bu şekilde delik delmeden arıtma cihazı kullanımı yaparsınız. Eski yani şuan kullandığınız musluğunuz yerinden sökülecek yerine bu musluk takılacak. Örnek bir link atayım uygun fiyatlı, dilerseniz sizde googleden araştırıp dilediğin modeli alabilirsiniz.

    https://p8zh.adj.st/mk12x3o_m4o2h83?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&Page=Product&CampaignId=61&BoutiqueId=61&ContentId=36758621&MerchantId=334104&PdpSource=seller_store&FilterOverPriceListings=false&utm_campaign=36758621&adjust_campaign=product_free&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=20468696&utm_term=20468696&link_contentid=36758621&adjust_deeplink=ty%3A%2F%2F%3FPage%3DProduct%26CampaignId%3D61%26BoutiqueId%3D61%26ContentId%3D36758621%26MerchantId%3D334104%26PdpSource%3Dseller_store%26FilterOverPriceListings%3Dfalse%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26adjust_tracker_limit%3D250000%26utm_term%3D20468696%26link_contentid%3D36758621%26utm_campaign%3D36758621%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26utm_source%3Dshare%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_userID%3D20468696&adjust_fallback=https%3A%2F%2Fwww.trendyol.com%2FMaya%2FVeron-Marka-3-Yollu-Aritma-Bataryasi-Aritma-cikisli-Mutfak-Eviye-Batarya-Sicak-soguk-Mix-p-36758621%3FboutiqueId%3D61%26merchantId%3D334104%26adjust_t%3Dmk12x3o_m4o2h83%26adjust_tracker_limit%3D250000%26utm_medium%3Dproduct_free%26link_userID%3D20468696%26utm_term%3D20468696%26link_contentid%3D36758621%26utm_campaign%3D36758621%26adjust_campaign%3Dproduct_free%26utm_source%3Dshare

    Google den arama yaparken dual flow musluk, 3 yollu musluk, 3 kanallı musluk, dual flow arıtma musluğu gibi anahtar kelimeler kullanabilir ve google alışveriş sekmesinden bol miktarda sonuç görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 2 Ekim 2022; 17:1:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Biocera filtreniz direkt en son çıkışa bağlı ise biraz düşük ph elde edersiniz bunun sebebi filtreden su hızlı geçtiği için, eğer biocerayi yavaş atışta bakarsanız daha yüksek ph elde edebilirsiniz. Yavaş akım ya da akış nedir. Membrandan çıkan arıtılmış suyu biocera filtresine direkt bağlıyorsunuz biocera çıkışına bir T ekleyip T'nin bir çıksını tanka diğer çıkışı ise post tatlandırıcı filtreye vereceksiniz, post çıkışını ise musluğa bağlayacaksınız. Bu şekilde yüksek ph'li su elde edebilirsiniz. Ayrıca 7.5pH su da gayet iyi bir sudur. Zaten ph filtresine girmeden öncede 5 yada 6 ph falandır suyunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Evet sonda takılı.yalnız yeni ürün gelecek bir önemi kalmadı bendekisinin.

    sitelerine baktığımda tek yeni ürün hızlı akışlı membransız bir teknoloji, eğer bu gelirse nasıl sizce?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    elinize sağlık çok faydalı oldu

  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin damak zevki farklı oluyor, RO mrmbransız sistemler genelde UF membranlı oluyor, misal minerallere ve yine mineral boyutundaki zararlı maddelere dokunmuyor, suyun tds ve ph değerleri giriş çıkış ile aynı oluyor, bu sistemler suyun klorunu, tortusunu vs aldığı için su kokusuz oluyor ama sert olur, kullanıcıların %70 den fazlası bu sistemlerden pek memnun olmuyor. Şebeke suyu iyi bir ildesiniz yani tds değeriniz fazla yüksek değil memnun kalma olasılığınız yüksek ama yinede kişiden kişiye değişir bu durum. Önceden RO kullanıp sonra UF ye geçmek sizin için arada baya bir fark gösterir suyun sertliği olarak, deneyimleyip göreceğiz, kullanımdan sonra deneyimlerinizi paylaşırsınız bizimle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Tds yi simdi olctum 180 cikti.


    ben isin lezzetten ote saglik asamasindayim.sonucta bu isin icinde olan sizsiniz.


    acikcasi bilmedigim ve guvenmedigim bir sistemi de kullanmak istemiyorum.

  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ao Smith yeni cihaz direk akisli tanksiz Bi model.membran var.cok uzun ömürlü diyor firmayla görüştüm.5yil gibi yanlış hatırlamıyorsam membran ömründen bahsettiler.1.ve 3.filtreler için de 3 yıl dedi galiba.ilk alımda fiyat yüksek gibi görünüyor ama yıllık masrafı yok 2 3 yıl.mineral filtre eklenebiliyormus isterseniz ayrıca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vfnv kullanıcısına yanıt

    3 hafta once aosmith ten bahsettigim gibi aramislardi degisim yapacagiz sorununuzdan oturu diye.3 haftadir gelen gideen yok.


    Taa mart ayinda yazdigim detayli bilgilendirme mailine ekim ayinda donus yapmalarindan belliydi.


    kendileri bile dedi telefonda,herkes sizin gibi ph olcse sikinti diye.cok dusuruyor bu alet.millet 5.5-6 arasi ph ile su iciyor su an.

  • Shafter kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor.firma ph testi yapılmasını istemiyor anlamı çıkar buradan.
    5.5 6 ph zaten içilecek su değil ki.bu cihazların su ph değerinin bu sekilde olduğunu bilip sisteme nasıl standart olarak alkali bi filtre eklemezler.150 yıllık firmadan bahsediyoruz.kullanilan sistem çok farklı bi şey değil ki ph niye bu kadar düşüyor acaba?
    Tam aklıma yatan bi cihaz buldum derken tanksiz ro arıtma
    Tanksiz alternatif kalmadı.ro cihazdan vazgeçmek gerekiyor galiba.doulton alayım en iyisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 21 Ekim 2022; 16:42:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mart ayinda benden rica edip detayli bir mail istediler cihaz ile alakali.

    zamanimi ayirip asagida ki uzun detayli yaziyi yazdim.tenezzul edip 7 ay donus yapmadilar.


    ----------------------


    Merhaba, tarafınızdan yaklaşık 2 yıl önce almış olduğum Daisy modelinin kullanım süreci ve yaşadığım sorunlarla ilgili bilgilendirme mailidir.


    Cihazı bilinçli bir müşteri , çevresinde arıtma cihazı firma sahipleri biriside olarak ve daha da önemlisi ürünü çok merak eden yazarı donanımhaber su arıtma cihazı önerileri forumunda ki üyeler için de bu cihazı özellikle seçmiştim.


    Aldığım hafta belirli bir su tüketimi yaptıktan sonra cihazın değerlerini görmek için yaptığım testlerde PH oranı 6 nın altında çıkmıştı.Bu sorunu ilk görüpte aradığımda kış ayları olduğundan yazın kesinlikle sorunun çözüleceğini belirtmişti yetkililer.3-4 ay kullanıp yazın da aynı sorunu görünce ve tekrar servisinizi aradığımda bu sefer yazın tüm cihazlarda böyle bir sorun olduğu, kışın kesinlikle düzeleceğini belirtmişlerdi.Açık konuşmak gerekirse bende bu yaz-kış değer değişikliği hakkında ki verilen ilginç cevabın paylaşımını hem ekşi sözlükte hem de donanımhaberde yaptığımda ne yazık ki onlarca müşteri almaktan vazgeçmişti cihazınızı özellikle belirtmek isterim.Çünkü alım yapmak için şimdi bile memnuniyetimi merak eden birçok müşteri bana ulaşmakta mesaj yolu ile.


    Ardından servisinizi çağırdığımda yapılan testlerde onlarda sorunu görmüştü düşük ph konusunda.Gelip taktıkları pentair pentek mineral filtre yaklaşık +2 değer ph sağlayacağı belirtilmişken değerim 6.5 lere ancak çıkabilmişti.


    Bu sorunun çözülmemesi üzerine bana sebillerinizde kullanılan mineral filtre takılmıştı.Fakat bu seferde servisin yaptığı testlerde Ph değerim 11 civarına çıkınca gelip onu geri götürerek pentair tekrar takılmıştı.


    Tüm bu sorunları yazarı olduğum forumda da paylaştığım için bana özellikle biocera mineral filtrenin bu işte en iyisi olduğu , sorunumu çözmek için başka alternatif olmadığını belirtti diğer su arıtma kullanicilari.Bende biocera kullanmaktayim bu yuzden.


    Sonuc olarak açık konuşmak gerekirse herşeyin başı sağlık olduğundan cihazınızı 2 senelik kullanımda şu an halen içime sinmeden kullandığımı ve bunu da çevrem ile paylaştığımı , hatta bir matbaacı olarak sahibi olduğum kendi şirketime de almaktan bu yüzden vazgeçtiğimi de üzülerek belirtmek isterim.





  • Merhaba arkadaşlar tam 2 yıl önce bir su arıtma sistemi almıştık. Su tadında herrhangi bir bozulma yok ancak yine de ömürlerini tamamladıklarını düşünüyoruz bu ndenle filtreleri değiştirmek istiyoruz.


    Membran: Filmtec bw60

    Alkali: Biocera


    3 ön filtre ve post karbon filtreler: tancpac marka idi.


    Şu an aynı filtrelerri takmak 1570-TL'ye maloluyor. Suyun kalitesinden çok memnunduk ancak daha f/p bir filtre seçimi yapılabilir mi?

  • Legum Magister kullanıcısına yanıt
    swun chyan marka olarak ethicwater firmasından tedarik edebilirsiniz ilk üç filtre setini. İyi bir fiyat performans ürünü bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.