Şimdi Ara

Şu iki DC Laboratuvar adaptörünün fiyat farkı nedendir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ikinci elhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-guc-kaynagi-0-30-v-kisa-devre-korumali-guc-kaynagi-218105190/detay/
    (el yapımı herhalde)

    Bu da sıfırhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/volt-ve-amper-ayarli-adaptor-fav-305d-0-30v0-5a-148489889

    İkinci el olanı almak istiyorum, ama arada niye böyle bir fiyat farkı var, 1. ilanda eksik görüp söyleyene şimdiden teşekkürler...







  • Birincisi de ikincisi de sıfır ürün fakat ilkinde akım ayarı yok. 2. verdiğiniz kaliteli ise ki 5 kg diyor bu bir etkendir daha fonksiyoneldir. Akım sınırlamaya ihtiyaç yok derseniz ilki alınır ama kağıt üzerinde 2. tercih edilir.
  • birincinin demonte hali 40-43 lira olan ve meslek lisesi öğrencilerine yönelik bir ürünken, 2. ürün profesyonel amaçlı kullanım içindir.

    http://www.ogretmenlerim.org/moduler_guc_kaynagi_yapimi_ersoy_tuncay.asp
  • 1.linkteki güç kaynağını lisede yaptık. Demonte halini 45 TL'ye almıştık. Bizimki 2 Amper çıkış verebiliyordu. Pek kullanışlı değil. Motorla falan uğraşırken entegresi bozuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Profesyonel kalıyor 1. Ye gore eger yuksek güç gerektirecek is lazımsa 1. Yi alma bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarım, peki bu o 60 lira, sadece görünüşteki özellikleri itibariyle 200 liralık olanla aynı gibi, bunu almayı düşünüyorum. Bir eksikliğini görüyor musunuz?
     Şu iki DC Laboratuvar adaptörünün fiyat farkı nedendir?
  • Maddi olarak zorlamasın basit işlerimi görsün dersen alabilirsin. Anladığım kadarıyla ki normal diğeri pahalı geliyor. Eğer maddi imkanınız varsa 2. verdiğinizi alın yoksa bu gösterdiğinizi de alabilirsiniz. Kolay bozulabilir kullanılan parça kalitesi ve tasarım hatası (varsa) nedeniyle ama bütçenize göre örneğin bu son verdiğinizi alıp eğer sorun çıkartırsa düzgün bir şemayı cihazın şasisine uyarlayıp kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.