Şimdi Ara

Şu seçim de bitseydi forumda bi rahatlasa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seçim kararı alındığı günden beri İNCE şunu yaptı bunu söyledi. ona laf çaktı buna cevap verdi. Tamam anladık İNCE on numara adam. Ama forum her girdiğimde de gündemin bu olması gerekmiyor.

    Birkaç Troll aşırı derece abartması ve karalamsı da ayrı bir konu...
    AKP li falan da değilim yani. İnsanı siyasetten nefret eder hale getirdiniz.

    Türkiye de 1. futbol 2. siyaset. kardeş kardeşi birbirine düşman eden iki konu...
    Kim neye oy verirse versin.

    Birde kimse şu forumda vay bunu da yapmış bu lider diye hadi oyum diğer partiye diyecek adam yoktur. Varsa da o kişinin kişiliği daha oturmamıştır. Fenerbahçeliyim eee bu sene şampiyon olmadı. yeni sene de Galatasarayı tutacağım diyen varmı ?

    Grupta ayrıca aşırı derece de AKP düşmanlığı ve karalaması da yapılıyor. Bence bu Partiye dezavantajlıktan çıkarıp avantajlı duruma götürüyor. İnadına vereceğim diyenleri daha da kinleştiriyor ve kutuplaştırıyor.

    Ayrıca, Siyaset birbirini karalayıp, hakaret ederek devrilmez. o şunu yaptı ben daha iyisini yapacağım. o yaptı hatalı yönü var ben düzelteceğim demekle olur. o yaparsa ben yıkarım kapatırım parçalarım demek inanın hiç sempatik gelmiyor...

    Saygılar...







  • ülkenin yönetim şekli değişiyor senin derdine bak....


    oyun forumlarına takılabilirsin...




    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 19 Haziran 2018; 14:42:14 >
  • Turkiye'de siyaset son zamanlarda "eyyy almanya, eyyy hollanda" tarzi bagirismalarla oldugu icin o tur siyasete ancak bu sekilde cevap veriliyor... sen kalkar da Aksener'in yolunu cop kamyonuyla kesersen Aksener'den sakin bir uslup bekleyemezsin. tum yolsuzluklari gormezden gelen guruh bir siir kitabini gundem konusu yapti... simdi Ince'den nasil bir tepki olmali bu konuya? millet kibar konusanlari sevmiyor. gurleyen, haykiran hatta hakaret eden liderleri nedense cok sevdi millet... dolayisiyla kibar sekilde avrupai kistaslar icerisinde bir siyaset beklemek hayal olur su an icin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.