Şimdi Ara

şu teknolojide bir tv var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir notebook kullanırken bilgisayar ekranındaki görüntüyü anlık olarak tv de görebileceğim, ne bileyim mesela tv ye takılacak bir usb wireless adaptör ve bu tvyi adaptörle modeme bağlayıp bilgisayardaki ekran görüntüsünü bir şekilde TV ye aktarabilecek bir teknoloji şuan var mı? tv bölümünü bayadır incelemediğim için ne gibi gelişmeler var bilmiyorum.

    Amacım şu: laptoptaki görüntüyü wireless olarak tv ye aktarmak, mesela webde dolaşırken sayfaları tv de seyretmek, bunu sağlayan bir tv teknolojisi var mı?



  • öylede var tv ler daha kolay olan bir sistemde var q.wawes diye türkiyede hepsiburadada 250 tl idi sanrım en son yada o aralarda ama tr de netee 210 a kadar görmüştüm

    http://www.hepsiburada.com/Liste/q-waves-wireless-usb-av-kit/ProductDetails.aspx?productId=bd100216&categoryId=111004

    tv alacagım diyrosan illa kablosuz adaptör takman gerek oda hepsi olmuyor sanırım denemedim ama
  • şakacı söylediğin cihazla ilgili birisi şu yorumu yapmış hepsiburadada

    "londradan kuzenim aldı, cok basarılı, istediginiz gibi özgürce koltugunuza uzanın, mesafe sorunu olmadan laptopunuzu baglayın tvnize calısın büyük ekranda, yada film izleyin, fiyat farkı pek yok, kuzenimde 60 pounda satın almıstı. 80-85 dolara geliyor.."

    yalnız bu usb yi laptoptaki filmi tv nin usb sine göndermek için galiba... tam dediğimi karşılamıyor
  • hayır iyi incelediysen bu birebir görüntü ses aktarımı yapıyor. kablosuz şekilde birde bunun sadece data aktarımı yapan var. 2 çeşidi var data aktarim iyapan 100 tl civarı digeri 200 250 tl civar iyi araştırırsan görürüsün
  • şakacı bu cihazı kullanabilmek için tv de nasıl bir giriş olmalı? yada nasıl bir özelliği olmalı? bu cihazı almadan bu işi yapan bildiğin bir tv varmı varsa fiyatları uçukmudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 1 Şubat 2011; 20:46:39 >
  • usb girişi olması yeterli bu cihazı kullanacaksan. usb girişli tv lerde ucuzuda var yani usb var diye pahalı degil tv ler hepsinde oluyor artık genelde ama bu cihazı almadan kablosuz görüntü aktarabilirmiyim diyorsan onun içni pahalı tv ler almalısın. ve tam bunu gibide yapmaz mesela biz abime alıyoruz samsung c7000 şöyle bir ibare var onda diger samsung cihazlarla kablosuz bağlantı kurabiliyor görüntü ses resim aktarımı yapıyor diyor. ne kadar uyumlu saglıklı olacak biilmiyorum notebook da samsung deniyecegiz. ama senin istediğini bu cihaz görür diye düşünüyorum. daha ucuzu varmı bu işi yapan bilmiyorum. ama ben bir ara araştırdıgımda bunu bulmmuştum sanırım buda yeni çıkmıştı piyasaya
  • Q-waves-wireless-usb-av-kit i araştırdım. tv de vga veya hdmi girişi olması yeterli. yabancı sitelerde aletle ilgili görüşlere baktım 10 metre demelerine rağmen cihaz performanslı olarak 3-4 metre uzaklıktan çalışıyormuş, anladığım kadarıyla pekte performanslı değilmiş sanırım forumdada kullanan olmamış yeni bir başlık açtım cevap gelmedi.
  • c650 dede wireless vardı galiba ondanda bağlantı kuruluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.