Şimdi Ara

Su Tesisatından Gelen Fareye Çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
19.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahbaz061

    Hocam zahmet edip cevap yazdığınız için teşekkür ederim, kullandığınız ürünü sipariş edeceğim. Birkaç olumsuz yorum gördüm ama genel olarak kullananlar memnun. Size birkaç sorum olacaktı.Bu ürünün çıkardığı sesi duyuyor musunuz? Ürünü mutfağa koydum diyelim banyoya, yatak odasına kadar etkisi oluyor mu? Teşekkür ederim.

    Hocam ben duyuyorum ancak rahatsız etmiyor açıkçası işe yaradıktan sonra. Birde küçüğü ucuzu çıkmış onada bak, benim egim öğrenci evi 1+1 olduğundan ulaşıyodur muhtemelen ama normal bir evde ne olur bilmiyorum muhtemelen yeter sonuçta normal evler için üretilmiş. Şunuda belirteyim ürünün plastik kalitesi kötü mesela arkasında boşluk var bastırınca sesi gidiyor duymuyorum bırakınca duyuyorum üretim dandikliğinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 3 Aralık 2017; 16:50:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  • O yavru fareye, o minnacık ayaklara nasıl kıyacaksın ? Peki anası, anası napar biricik yavrusu olmadan ? Bu kadar taş kalpli olma, al bağrına bas onları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahbaz061

    Teşekkür ederim pazartesi ilk iş alacağım. Siz ne için kullandınız ve faydasını gördünüz mü?

    lavabo tıkanmıştı bunu dökünce tüm apartmanın tesisatını açtı ne varsa eritir geçer içerde canlı cansız önce sıcak su ardından kostik dökün
  • Teşekkür ederim hocam pazartesi ilk iş bundan alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Bu fare haşere neym insanın çok canını sıkıyor. Neyseki adını vermeyeyim bizim bir aile büyüğümüzün( sizlere ömür) yöntemini uyguladım 3 senedir evde sinek bile görmedim. Yontemde şu hocam. Uranyum taşını evin baş köşesine asıyorsunuz eveallah sizi herşeye karşi korur.



    Hocam bu uranyum çok sıcak olduğu için adam eldivenle tutmuş. Çok şifali bir taş. Saraçoğlu ve karatay onlarca kürde bu taşın tozlarını kullanıyor. Şifalı olduğu kadar insanı koruyucu özelliğede sahip. Kötü ruhlardan, kötü varlıklardan sizi korur. Haşerelerden, böceklerden, fare ve sıçanlardan, vahşi hayvanlardan korur evelallah.



    Bundan aktarlarda, çarşılarda satılıyor fiyatı makul evelallah.



    Su Tesisatından Gelen Fareye Çözüm



    Fotoğraftaki 20 TL. Fare sorununuzu anında çozecektir Allahin izniyle. Bak bugüne kadar kolu komşu akraba herkese söyledim, hepsi arkamdan dua etti. Sen de etmeyi unutma kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.