Şimdi Ara

Şuan Ankara’dayım moralim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deniz yok la böyle iş mi olur? Bu o kadar moral bozucu bir şey ki ama kimse farkında değil. Böyle başkent mi olur? Burada yaşamak zorunda olanlar adına çok üzgünüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 30 Nisan 2024; 11:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çankırı caddesine bekleriz.

  • çok doğru söylüyorsun İzmir çok daha güzel mesela.. yılın 11 ayı güneş var..



    ankara puslu puslu havaya sahip bu da insanın içini sıkıyor..

  • Ankara berbat bir yer denizi geç iklimi havasıda berbat bitki örtüsü bozkır kel kel tepeler tek tük ağaçlar hava kupkuru adamın boğazı kuruyor öksürüyorsun su içmezsen. Eskiden çok daha kötüydü hatta kömür yakarlardı simsiyah isli havada millet dolanırdı o is pis hep saçına üstüne başına sinerdi banyo yaparken simsiyah akardı üzerinden. Zoraki geliştirilmiş bir yer işte başkent olmasa kayseri kırıkkale çankırı tokat gibi bir şey olurdu. Türkiyede İstanbul kral o konuda tarihi kültürel yapısı boğazı aslında değerini kaybedince anlıyorsun.

  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

    Davet için saol hocam da hiç vaktım yok. İşleri halledip bir an önce kaçmaya bakıyorum.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Ankaraya gidince ben de sıkılıyorum bana güvensiz bir yer geliyor bu şehirde yaşamadığım için mutluyum istanbula gitmiştim bir ara boğazların oralar harika yerler şehir dediğin denizi gölü ormanları yesilligi olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten öyle. 1-2 günlüğüne gezmek için Ankara'ya gelmiştim o bir kaç günde bile çok sıkıldım . Bence baya sıkıcı soğuk bir sehir. Tam bir memur şehri :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Valla öyle bu nasıl şehir böyle bir günde psikolojim çöktü. Kayseri Ankara’dan bin kat daha iyi başkent olurmuş. Türkiye’nin tam ortası. Orada askerlik yaptım Kayseri’nin havası da fena değildi. Erciyes de güzel bir manzara oluşturuyor, Tokyo’nun Fuji’si gibi olurdu.


    Ama tabi deniz yine yok yine yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en güzel sehir ankara herkesin memleketidir sevdigi yer

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğma büyüme İstanbulluyum 6 senedir Ankara'da yaşıyorum bende İstanbul da yaşayanlara artık çok üzülüyorum. 20 kmlik yolu Ankara'da 20 dk da giderken, İstanbul'da 2 saate gidiyorlar bazen gidilemiyor bile.. Her taraf vıcık vıcık insan, her yerde sıra var, yollar felç, mülteciler dolmuş taşmış..


    Deniz manzaralı kazık evler, işletmeler, mekanlar benim zamanımda da vardı da İstanbul'da kazığın boyutu artık voyvoda seviyesine ulaşmış. Ankara cidden bir çok konuda daha ekonomik bir şehir..


    Osursan yıkılacak evlerde fay hattı üzerinde deprem olsa da ölsek diye bekliyorlar, sorsan deniz var denize ayağını bile sokan yok doğru düzgün herkes düşmüş hayat mücadelesine onu geç denizi gören bile yok, Fatih Eyüp Sancaktepe Sultangazi Bağcılar Esenyurt gibi yerlerde oturacağıma güzel Ankaram, Atam burada be o bile yetiyor bize.

  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt

    İstanbulda o 20 kmde ne kadar farklı yapı örtü kültür var ankarada bozlak dağ otlak o tip şeyler var çölün ortasına toki dikmişler gibi bir şey. İnsanlar İstanbulda çünkü İstanbul tercih ediliyor kimseyi bağlayan yok herkes bırakıp gidebilir başka yerden iş bulabilir ama adam İstanbulu seviyor 10 sene ankarada kalmış biri olarak istanbulun trafiğini bile özlemiştim döndüğümde.


    Denize gelirsek varlığı yeter ayağını sokmazsın ama arada geçerken görürsün o manzarayı köprüden geçerken bile çok şey fark ediyor. Hepsini geçtim görmesen bile İstanbulun nemlenmesini sağlıyor ve aşırı sıcaklık farklarının olmasını önlüyor. Ankarada yazın sabah ayaz yaşayıp öğlen kertenkele gibi yandığımı bilirim ben 20 derece fark olur mu arkadaş gün içerisinde öyle kepaze bir yer.


    Ev konusunda haklısın ama benim oturduğum yer yeni yapı depreme dayanıklı kesme duvarlı bir yapı o konuda Ankara hakikaten iyi, yapı dandikte olsa fay hattı yok. Yinede ankarada sürgün hayatı yaşayacağıma depremde istanbulda ölmeyi tercih ederim. Buranın insanı bile çok farklı ankaradaki gibi heeee lağğğ yok laaa gidek gelek hadi la diyen barzolar yok. İstanbul türkçesi akıyor. İnsanlar kalabalık ama saygılı kibar sabırlı.





  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    kayseride gene kış turizimi var kayak mayak yapıyor millet bir esprisi var ankarada o da yok awk. Millet dinazor projesini kötülüyor ama o proje tutsaydı Ankara hiç değilse disneyland tarzı bir etki yaratabilirdi. Ankaralılara çok aga onlar otursunlar yapay parklarda göletlerde onların neyine disneyland. Gitsinler moganda semaverde çay yapıp çekirdek çitlesinler.

  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Yarın bi sıkıntı çıkmazsa köyüme dönüyorum bahçeme girer girmez toprağı öpücem. İstanbul’a geçince de bi Kadıköy sahil, psikoloji anca toparlanır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.