Şimdi Ara

Şuan da hastanedeyim annem komada (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
6
Favori
46.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
473 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun bakıyorum cahillik hobi haline gelmiş. Burada ki herkes bir nöroloji uzmanından daha bilgili gibi ahkam kesmiş. Ne biliyorsunuz tıp alanında ne eğitiminiz varda konuşabiliyorsunuz ? Kardeşim bu aşamada dava tazminaz peşinde koşacağına benim tavsiyem annenle ilgilen ve emin ol ki davadan da birşey çıkmayacak Nöroloji doktoru gereken muayeneyi yapmış hastayı takibe almıştır polikliniğe başım ağrıyor diyen her hastaya MR çekilmiyor.Fizik muayenesinde herhangi bir bozukluk bulunmadığı için takibe alınmıştır hastanız.
  • Son güncellemeleri yaptım arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun umarım anneniz iyileşir, bundan 1.5 sene önce bende konu açmıştım. Melek annemin hiç birşeyiiii yokkken aniden kalp krizi geçirip aramızdan ayrıldı. Annesiz olmak o kadar zor ki babaymış peeh boşş boşşş. Anne herşeydir herşey ! Kimsem olmasa tek annem olsaydı keşke. Genç yaşımda, annemi kaybettim sizin de yaş küçük anlaşılan aynı acıyı yaşamazsınız umarım. Tekrardan geçmiş olsun
  • Çok üzüldüm nedesem bilemiyorum.Tomografi hadi zararlıysa bari mr çekilseydi çok zor bir şey değil 10 dklık iş.belki de bu durumda olmayacaktı.nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar anlamıyorum.
  • ALLAH C. C ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH AMİN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş beynime kan sıçradı olaya bak ya. Geçmiş olsun kardeşim umarım düzelir annen.
  • Allah acil şifalar versin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu öyle bir özetlemişsin ki okudukça aklımdan geçenler bunlar dedim.

    Yani ben kendi içimden geçeni bu kadar dile getiremezdim.

    Konu sahibinin acısı büyük. Tabiki takibini yapacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allahım annenize acil şifalar versin inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah yardımcınız olsun
  • Sağolun arkadaşlar hepinizden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah. Dualarımızda yer veriyoruz nice öyle günlerce yatıp ayağa kalkan insanlar var inşallah güzel haberleri de okuyacağız.
  • Allah acil şifalar versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Özel olarak sadece 'doktorlara' ve herhangi bir sıfata sokulmuş insanlara nefretim yok yanlış anlaşılmak istemem. Burada bahsettiğim şey sadece işini iyi yapmayan kişilere.
    Ayrıca senin bahsettiğin hatta genel olarak tüm insanların işine geldiği şekilde sınıflandırma kısmından yola çıkarsak bende şöyle diyebilirim;

    Yani sırf işinde iyi bir doktor var diye hepsi mi iyi ve çok 'kutsal' kişiler? Hiç mi aralarında salak ve sadece para için işini yapan tipler yok? Hepsi mi kusursuz?

    Neyse, ki sen bana gelmiş saçma sapan ''o zaman bizler ülkeyi terk edelim, siz de ne haliniz varsa görün olur mu?'' gibisinden tehditvari bir şey diyen, kişileri en ufak bir lafından (doktorları sevmeyen insanlara olan nefretin yüzünden, bu halde sende benim gibilere kıyasla PKK'yı daha çok seviyorsun) direk ötekileştirebilen birisin. Ne halimiz varsa görecekmişiz... Bu nasıl bir kahramanca bir ruh halidir, bravo cidden.

    Diyeceğim, doktorlara bir nefretim yok ve hastanelere gittiğimde gördüğüm her doktora boka bakar gibi bakmıyorum, iyi bir marangoz olduğu gibi kötü/beceriksiz marangozda olabilir. Çok fazla doktor tanıdığım var işinde iyi olan fakat dediğim lafın arkasındayım ve halen 'bir çok doktor işe yaramaz' demeye devam edeceğim.

    Senin beni kalıba sokup direk önyargılı şekilde doktor düşmanı tiplere benzettiğin gibi bir görüşü ben kimse üzerinde yapmadım ve yapmayacağımda. Sadece doktor konusunda değil bir çok konuda bu kafadayız, çıkın şu kafadan biraz olsun objektif bakmaya çalışın. İçinde olduğunuz her sınıf her zaman haklı sınıf değildir.

    Benim vardığım kanı şu, size deseler ki PKK'yı mı yoksa doktoru sevmeyenleri mi seviyorsun, PKK'yı daha çok seviyorum dersiniz, bundan adım gibi eminim; çünkü doktorları sevmeyenlere olan nefretiniz bu ölçüde.

    Ayrıca annem göz doktoru, kardeşimde 3 yılını geride bırakmış bir doktor. Dediğim her lafı bunları göze alarak diyorum, neyse ki annem ve kardeşim işini fazlasıyla ciddiye alan doktorlardan.
    Fakat tekrar edeceğim, mesleğinin önemi bilen iyi doktorlar olduğu gibi bunların tam tersi doktor(insan) larda var. DOKTORLARA ÖZEL BİR NEFRETİM YOK, KAHRAMAN BAYIM. VE LÜTFEN BİZİ TERK ETMEYİN




  • Gecmis olsun. Annenin en kisa zamanda iyilesmesni dilerim.

    O denyo profesorunu surundurun. Kopya ceke ceke bir yerlere gelmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kendi zümresine laf ettirmez ,doktorlar bu konularda koruyuculardır ,ama forumda olmayan binlerce kişi durumun farkında, arkadan gelenler daha da beter durumda.
  • Bundan 13 sene kadar önce Mersin'de bir poliklinikte idim o zamanlar yasim 15 şikayetim kaburga kemiklerinin aynı hizada olmaması idi. Doktor film çekmek yerine takma kizlar bakmıyor mu dedi geçiştirdi aynısı devlet hastanesi doktoru ilede boyleydi. 18 yaşıma geldiğimde sırtta ciddi ağrılar sonucu doktora gittim ve skolyoz teşhisi konuldu ve doktor keşke zamanında korse kullansaydin dedi.... Yani 15 yaşında tıp fakültesi mezunu doktorlardan iyi teşhis yapmıştım. Şuan birçok işi yapamiyorum ağır kaldiramadigimdan. Sevgilim yarım adam dedi ve terketti bu sebeple dayanamayip. Lise bitti ben gelişmiş ülkelere gitmeye karar verdim ve gittim okudum. 20 yaşında yurt dışında o ülkede ünlü bir iç çamaşır giyim mağazasından teklif aldım reklam filminde oynamak için ve 22 derece skolyoz yüzünden olmadi. Anlayacaginiz bir doktor yüzünden bütün hayat çekeceğim tedavisi yok... O klinikteki doktora aklıma geldiği her zaman her türlü belayı savururum. Allah ona yürümeyi nasip etmesin. Ben o günü annemle özelden girip para verip saatlerce bekleyip ilgilenilmeden gönderildim. Doktor olmak ahlak ister. Parayı ön plana alarak okuyan ve doktor olan insandan hayır gelmez. Devletten ricam artık şu sağlık reformu gelsin. Görevini yanlış yapan doktorlar açığa alınsın ve unvanı alinsin. Tedavi olan herkesin değerlendirme puanı verme zorunluluğu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 9 Kasım 2019; 20:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Yanlış ilaç ya da doz yüzünden yakın arkadaşımın annesi duyma yetisini kaybetti. Dediğiniz gibi bu işi sadece parası için yapacak insanlardan hayır gelmiyor. Haberlerde görüyoruz içinde neşter unutuldu bilmem ne haberlerini.
  • doktor teşhisi koyabilmek için bir çok tedkikler yapılmasını ister [en önemli safha zaten burasıdır] ve tahlil sonuçları neticesinde tedaviye başlar ikinci bilinmesi gereken sizin birşeyiniz yok sözünü namus sözüymiş gibi kabüllenmek doktor kısıtılı tedkik imkanları dahilinde elinde hiç bir tahlil sonucu veri olmadan söylemiş üstün kaba teskin edici sözleri dikkate dahi almayın doktorunuz sizi gerçekten muayene ediyorsa sizden bir çok tedkik tahlil ister zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediğim üstün körü muayene etmiş doktorun sözlerinin hiç bir ciddiyeti ve önemi yoktur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.