Şimdi Ara

Suç benim mi satıcının mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar konu doğru yerde mi bilmiyorum ama açacak yer bulamadım. Benim laptobun fanı sesli çalışmaya başladı, bende gittigidiyordan benim bilgisayarımın modeline uygun (ürünün başlığında benim model yazıyordu) fan satın aldım. Fakat adamın bana gönderdiği fan benim bilgisayarla uyumlu çıkmadı, adamın gönderdiği fan 4 pinli, benim bilgisayarınki 3 pinli, durumu satıcıya anlattım, adam bana iki fanın aslında aynı olduğunu, eğer eski fanın soketini yeni fana takıp bir kabloyu (mavi olanı) boşta bırakıp bağlarsam çalışacağını söyledi, bende adamın dediğini yaptım biraz uğraştırdı tabii. Neyse fanı taktım anakarta fakat fan kasaya oturmadı fanda küçük bir vida yuvası çıkıntısı yüzünden(halbuki adam iki fanın aynı olduğunu sadece kablo sayılarını farklı olduğunu söylemişti) bende nasıl olsa fan çalışır deyip o çıkıntıyı kırdım ve kasaya oturdu fan. Neyse kasayı topladım pc yi çalıştırdım fakat fan çalışmadı. Bende şimdilik eski fanı taktım. Şimdi sorum şu: sizce benim ürünü iade etme hakkım var mıdır? Çünkü ürün muhtemelen başka birine satılsa kabul etmez. Ama bir taraftanda adam suçlu hem yanlış ürün gönderdi, beni bu yöntemlere yöneltti. Satıcıyla bu durum hakkında konuşmadım ama sizce benim iade etmek istemem etik midir? Yoksa gg büyük ihtimalle beni haklı bulur haklı bulmasa da sorun değil 25 liralık bir şey ben sadece kabahat kimde merak ediyorum.







  • sende bence suç iade edemezsin.Ürüne zarar vermişsin doğru ürün olsa da olmasa da suç sende.Ama kırmamış olsaydın iade etme hakkı sende kalırdı. %75 suç sende :D
  • Adama değiştirmesini söyleseydin neden başka fanı bilgisayarına uydurmaya çalışasın ki? İnternette heryerden almamalısın eline 50tane mal alan satmaya çalışıyo ne olduğu belirsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.