Şimdi Ara

Süleyman Seba Süper Ligi | 6. Hafta | GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. l 19:00 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
9.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sene galatasaray gerçekten berbat oynuyor ancak fenerbahçe aziz Yıldırım in cezasını çekiyor. 2 sene içinde dia meireles emre Volkan alves açık açık fenerbahçe ye ihanet ettiler ancak aziz bu elemanlara sahip çıkıp hocasını gönderdi. Sen kendi kulübünde bile adam kayirirsan olacağı budur. Galatasaray tartışmasız yabancı sayısı kuralının maduru durumdadır. Yabancı kuralı nedeniyle bir sürü çöp oyuncuya para verdik. Türk futbolunun ortamı nedeniyle oyuncular artık bankamatik t para çekmek dışında spor yapmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alves valla alsın gerekli cezayı ve Kuyt artık anladım ki 2.yarı nefesi kesiliyor. Volkan madem sakat ne oynuyorsun be adam. İki topada uçamadı doğru düzgün. Emekliyordu maçta. Daha ligin başı sayılır bakalım 2.devrede derbi nasıl olacak
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Kafamda deli sorular...
  • Daha ilk maçında demiştim, İsmail bu takımı kaldırmaz, yanda çok pasif duruyor, oyuncu değişiklikleri fiyasko, yazık be, ersunu harcadılar, takım ne hale geldi, ersunu satan volkan emre gibi antreman, fizik kondisyon sevmeyen futbolculardır, ne oldu takım ayakta duramiyor, ersun zamanında takım dimdik ayaktaydi, 150 dk maç oynardı be, yazık gitti 4. Yıldız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper muhteşem bir gol attı.

    Sevinçten uçuyoruz.
  • Ersun'u harcayan Azizeye gelsin bu goller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trident682

    quote:

    Orijinalden alıntı: Broken Wings

    Ersun Hoca olsa 10 kişi de evire çevire kazanırdı bu maçı. Tribünden derbi izleyemeyecek kapasitede adamlar sahada ve saha kenarında olursa Galatsaray'a bile kaybetmemiz olağan bir durum.

    Galatasaray'a bile kaybetmemiz derken ? Bide arenada. Kendinizi nerde görüyosunuz aceba

    105 yılda 378 kez karşılaşmışız bunun 143 ünü alıp 121 ini yenildiğimiz için arkadaş Galatasaraya bile dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ismail kartal çok iyi bir teknik direktör sabredilmeli.
  • Burada sportif olaylarınızı konuşmayın beyler sizin sorununuz idari siz ne zaman işleyen saat oldunuz ne zaman Fb sportif olarak aziz yıldırımın üstüne çıktı.

    İşte aziz o zaman Fenerbahçe'ye çevirdi namluyu.O yüzden ne İsmail yazın ne hasan hüseyin.Yazıyorsanız aziz yazın asıp kesecekseniz azizi asın.
  • Aziz Yıldırım istifa!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak yılmaz'ın ilk 11 başladığı maçta fb'nin bu maçı kaybetmesi büyük beceriksizlik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alkaralar

    avut kendini sen

    Kaçış yok yarın silleyecekler sizi havanız söner sonra kedicik

  • Bazı arkadaşlar alvesi ihanet ile suçluyor.Başka konuya yazdığımın aynısını yazayım ;

    pozisyon kırmızı değildi . Manu-RM maçındaki cüneyt in bir kırmızısı vardı hatırlıyorsanız ona çok benzer oldu . O karar da yanlış bulundu uluslararası medya tarafından .

    Adam ayağını kaldırarak kontrolsüz bir hareket yapıyor , o kabul .Sonrasında bacağını rakibi itmek için kullanmıyor yani ekstra basınç uygulamıyor . Tehlikeli hareketten sarı kart verilmeliydi . Ha bilinçli olarak ayağını ısrarla rakibin sırtına bastırsaydı sakatlamaya yönelik hareketten kırmızı alması lazımdı .
    Bruno alvesin yaptığı ihanet falan değil . Futbolun içinde bu tür şeyler olabilir .

    Şimdi profesyonellikten dem vuran çok bilmiş arkadaşlar çıkabilir .Onlara da zidane örneğini hatırlatmak isterim en basiti .Bruno'nun yaptığı ihanet ise Zidane'ın yaptığı Fransa'ya karşı vatan hainliğiydi .

    Bruno kırmızı kart görmek isteseydi çok daah sert faul yapabilirdi . Siz sanırım yanlışklıkla kırmızı kart gören / bilerek kırmızı kart gören futbolcuyu ayırt edemiyorsunuz ?Kimseyi isteyerek yapmadığı birşey için ihanetle suçlamayazsın ,kimsenin haddine değil.




  • Beyni olan adam o pozisyonda ayak kaldırmaz. Ne yapmayı planlıyordu sence ? Top gs'linin içinden geçicek falan mı sandı ? Bana amacını açıklarsan inanıcam sana.
  • Ah be Volkan! Kalemize gelen üç top vardı birini direk çıkardı iki tanesi gol oldu. İddia ediyorum ikinci gol için değil o ilk golün sarsıntısı çevresinde oldu fakat ilk golü Mert yüzde yüz kurtarırdı.

    Bruno Alves takımın emeği ile ikinci kere oynamıştır. Kaliteli oyuncudur fakat gereksiz bir müdahalesi ile 10 kişinin emeğini bir kere daha heba etmiştir. Sezon sonu teşekkürler görüşürüz deyip yollar ayrılmalıdır.

    Kadlec önemli bir pozisyonda atsaydı çok değerli olacaktı.

    Orta saha hattı çok soru işareti. Emre yine bir oyuncu değişiklik hakkımızı yok etti. Fakat bas bas bağırıyor orta saha transferi, Emre fizik olarak deplasmanda etkisiz kalıyor. Topal,Meireles gayet verimli oynadı. Keza Caner ve Gökhan da öyle.

    Kuyt elinden geleni yaptı, Alper kanadın k sini bilmeden oynadı normal yadırgamadım fazla. Ellerinden geleni yapmayan biri Emenike gibi bir adamdır işte. Süper kupa dahil pozisyon harcamaya devam ediyor. Kulübede Webo içi gitti adam hiç değilse bir tanesini yazabilecek kadar net bir golcü. Tahammülü kalmadı taraftarın.

    Selçuk zaten eleştirilecek bir şey yapmadı, yapması istenen bir şey yoktu.

    Ben bunları düşünüyorum. Alves saygısız herifin tekidir, yanlışlıkla falan açıklanacak durumu yoktur. Şöyle herifler yerine Alper, Mert artık vakti geldi oynat şu adamları artık. Hasan ALİ bile elinden geleni yaptı aylardır oynamıyor.

    Mert
    Gökhan-Bekir(Alves)-Egemen-Caner(Hasan)
    Topal-Alper
    Kuyt-Diego-Sow(Caner)
    Emenike(Webo)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4. Yıldız ümitleri bitmeden acil td değişikliği lazım, geç kalınırsa fener en fazla 3-4 olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel maçtı, Emre'nin taça attığı toptan sonra özür dilemesi, Melonun, Emrenin,Canerin sakinliği falan. Kaç yıl sonra ilk defa olaysız denebilecek bir derbi izledim.
    Fenerbahçe ilk yarı iyi oynadı çok top kaptı ama ya iyi bir pozisyona dökmedi ya da son topta başarısız oldu.
    İkinci yarı Galatasaray hızlı başladı. Soyunma Odasına Fatih Terim girdi heralde diye düşündüm ilk pozisyondan sonra. İkinci yarı oyunun hakimiyetini kurdu, sonrasında fenerbahçe eşitlemeye çalıştı ama durduramadı, ilk yarıdaki Galatasaray yoktu artık.
    Alvesin pozisyonu çok kötüydü ama kırmızı mıydı bilmiyorum sarı az kalırdı, kırmızı çok geldi gibi oldu. Karar veremedim.
    İki golün ikisi de muhteşem vuruşlardı, Sneijder'in kalitesi işte. Daha bir şey diyemem.
    Fenerbahçe'nin golüne kimse goldü diyemez zaten hakemden başka golü atan adam bile topun dışarıdan geldiğini görmüştür..
    Eğer ikinci yarıdaki Galatasaray tüm maç oynasaydı yenilsek bile zerre üzülmezdim.
    Tebrikler Bizim Çocuklar, Feneri'de geçtik yolumuza devam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Trident682

    quote:

    Orijinalden alıntı: Broken Wings

    Ersun Hoca olsa 10 kişi de evire çevire kazanırdı bu maçı. Tribünden derbi izleyemeyecek kapasitede adamlar sahada ve saha kenarında olursa Galatsaray'a bile kaybetmemiz olağan bir durum.

    Galatasaray'a bile kaybetmemiz derken ? Bide arenada. Kendinizi nerde görüyosunuz aceba

    105 yılda 378 kez karşılaşmışız bunun 143 ünü alıp 121 ini yenildiğimiz için arkadaş Galatasaraya bile dedi

    diğer takımlara karşı daha kötü mü istatiktikleriniz var. Mesela gaziantepspora mesela beşiktaşa mesela diğer süper lig takımlarına ? Git bi türkçe öğren ya. Adam en büyük rakibine bile diyo biride çıkmış savunuyo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infection

    Beyni olan adam o pozisyonda ayak kaldırmaz. Ne yapmayı planlıyordu sence ? Top gs'linin içinden geçicek falan mı sandı ? Bana amacını açıklarsan inanıcam sana.

    Ben yıllarca İtalyan futbolunu da izledim.Yeri geldi efsane defanslardan Nesta saçma bi kırmızı görürdü,bazen Maldini kontrolsüz hareketler yapardı ki bu futbolcular defansın tanımıydı.Ya da günümüzden Sergio ramos örneği var. Bu adam el classico maçında çok gereksiz kırmızı görmüştü mesela .Futbolcunun beyninin olup olmadığı faullere göre ölçüyorsak ciddi bir sıkıntı var hele ki bu futbolcu defans mevkiinde oynuyor ise.
    Kaldı ki kontrolsüz kaldırdı bacağını ama rakibi sakatlamaya yönelik değildi.Sarı kart gerekirdi .Bi anlık gazla kaldırmış olabilir bacağını.Burada suçlanmadı gereken Alves değil Çakır dır.Tam tersine fb taraftarının sahip çıkması gerekir.

    Not:Fenerli ya da galatasaraylı değilim.Tarafsız olarak gördüğüm bu. Bu tür olaylardan oyuncu asılıp kesilebiliyorsa Real Madrid in Pepe'yi çoktan elinden çıkarması gerekiyordu misal olarak .Gel gelelim cl yi pepe ile aldılar.Bazı kusurlar görmezden gelinmeli.Koskoca Madrid,barca bile 4 4 lük oyuncu bulamıyorken Fenerbahçe'nin böyle bi lüksü yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.