Şimdi Ara

Sulu Elektrik Süprgesi Sistemleri(Rovus, Thompson, Fakir v.s) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
170.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tj2master

    Fakir hygienmax süpürgemi buroteknik.com dan kapıda ödeme ile 461 TL'ye satın aldım.Dün siparişini verdiğim süpürgem bugün elimdeydi. Üstelik kargo firmalarıyla da uğraştırmadan doğrudan kendileri teslim etti.Süpürge saruhan ithalatı.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.


    hepsi buradada 575tl. az kalsın ordan alıyordum. bu fiyat farkı ne böyle anlamadım şimdi büro teknikede güvenemiyorum niye böyle fark var acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gabriyo


    quote:

    Orijinalden alıntı: tj2master

    Fakir hygienmax süpürgemi buroteknik.com dan kapıda ödeme ile 461 TL'ye satın aldım.Dün siparişini verdiğim süpürgem bugün elimdeydi. Üstelik kargo firmalarıyla da uğraştırmadan doğrudan kendileri teslim etti.Süpürge saruhan ithalatı.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.


    hepsi buradada 575tl. az kalsın ordan alıyordum. bu fiyat farkı ne böyle anlamadım şimdi büro teknikede güvenemiyorum niye böyle fark var acaba?

    Büro teknikte sadece bu üründe değil, hemen hemen her üründe böyle acaip fiyatlar var. O kadar acaip ki ben de güvenemiyorum. Fiyat farkı bu kadar uçuk olmayan nice büyük elektronik devi çatır çatır battı...

    İki mağaza arasında 20 bilemedin 30 lira fiyat farkını anlarım. Ama bir çok üründe bu kadar acaip, 100 tlden fazla fiyat farkı olunca, ya bu mağaza spot ürünleri garantili diye satıyor. Ya da çok yakında gümbürtüyle batacak. Bak şimdi sen sorunca aklıma takıldı, türkiye distribitörünü arayıp bu mağazanın ürünlerin garanti kapsamında olup olmadığının sorgulanması lazım. Eğer garantiliyse, gerçekten çok lezzetli bir fiyat. hem de kapıda ödemeymiş... Çok ilginç yaw




  • peki fakir hygen max yerine thomson ürünlerinden birini tavsiye edermisiniz?
  • bende evime su filtreli bir süpürge almak istiyordum,sonunda bluehouse'nin süpürgesini aldım

    http://www.evegerek.com/index.php?do=catalog/product&pid=13999

    1 günde elimdeydi,cihaz çok güzel eksi olarak biraz büyükçe ve ağır.artıları kablosu çok uzun ve otomatik sarmalı,hortumu değişik ve sağlam birşey uzadıkça uzuyor,kızılötesi kumandası var süpürgeye eğilmeden açıp kapatılıyor.estetik güzel birşey tavsiye ederim.
  • fakir hygen max ürününü büroteknik.com dan siparişini verdim. ellerinde varmış yarın kargolayacaklarını söylediler. saruhan fakir distribütörünüde aradım. faturalı her ürüne garanti desteğini verdiklerini ancak kutuyu servisin gelip açıp alan kişiye tanıtımını yaptıktan sonra faturayı gösterip garanti belgesine kaşe basacaklarını söylediler. buradaki servisi aradım aynen teyit ettiler. bürotekniği aradım. kargo başka bir yerden çıkacak faturayı biz burdan gönderecez dediler. yani buroteknik.com ile ilgili görünürde bir hata yok. bilgilendirme amaçlı yazdım. şimdi geriye burotekniğin sözlerini nekadar tutup tutmayacağına kaldı. resmen isim vermeyim başka yerdeki 575tl ürünü 418tlye satıyorlar. buna anlam vermedim.
  • Arkadaşlar fiyat konusunda bir düzeltme yapayım, Bana sürekli aldığım fiyata nereden alabilirim tarzında sorular geliyor. Sizler için bir telefon ettim, daha önce antares alışveriş merkezindeki bir fakir shop yetkilisi de foruma ilan bırakmıştı uzun süre önce... Fiyat konusunu teyit ettirdim.

    10.06.2010 tarihi itibariyle,
    530 TL fakir hygienmax, 40 TL de turbo başlığına fiyat aldım. Ankamall (migros) alışveriş merkezi ile birlikte 2 etti. 2 farklı alışveriş merkezindeki fakir shoptakiler, distribütör garantili fakir için 530 tl süpürge ve 40 tl de turbo başlık için fiyat verdiler. Eğer bir fakir shoptan size bu fiyatları vermiyorlarsa, başka bir fakir shoplardan bu fiyatlara alınabildiğini söyleyin.

    Ve spot ürünlerle sonradan sıkıntıya girmeyin.
  • Sevgili gabriyo... Büroteknik 'ten sipariş verdiğiniz süpürge geldimi?
    Garanti vs. konusunda sorun çıktı mı? Ürün gerçekten Saruhan ithalatımı?
    Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaki -- 12 Haziran 2010; 10:08:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Arnica,fantom gbi ürünler düşük kaliteli ürünlerdir.Paranıza yazık olur.Kesinlikle önermiyorum.


    arnica bir Türk firması ve Libelle'ye fason üretim yapan bir firma bilgilerinize sunulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbaki

    Sevgili gabriyo... Büroteknik 'ten sipariş verdiğiniz süpürge geldimi?
    Garanti vs. konusunda sorun çıktı mı? Ürün gerçekten Saruhan ithalatımı?
    Teşekkürler..


    ürün dün geldi. cuma sipariş salı geliş.

    ürün kapalı kutuda. bantını neyini çokta incelemedim açıkçası. ama faturayı buroteknikten gönderdiler, makineyi distribütor firma gönderiyor vs demişlerdi.

    servisi aradım yarın gelip açacaklar kutuyu faturayı görüp garanti kaşesini basacaklar. faturayı göstermezseniz veya kutuyu önce açarsanız garanti kaşesini basmıyorlarmış. bunun için distribütoru ve servisi ürünü almadan önce aradım. faturalı ve kapalı kutu her ürünü servisi çağırıp kutuyu açtırır ve faturayı gösteirrseniz ürün garanti kapsamı içinde olur dediler.




  • ürün saruhan orjinal ithalatçısından
    ürünü servis bugün gelip garanti kaşesini bastı kutuyu açtı vs.

    ilk kullanım izlenimi

    eksileri
    -köpük önleyici sıvı koymak gerekiyormuş. kendinden köpük önleyici sistemi yokmuş. bu hoşuma gitmedi ve köpük önleyici koymadım. açıkçası hiçbişey farketmedim.

    -kullanırken kabloyu çekiştirirken biraz zorladım ve devirdim. hemen kapattım biraz içini temizledikten sonra çalıştırdım ve kendi içinden dökülen suyu kendisiyle temizledim :) hem dök hem temizle :) suyu çekmek için olan başlığı kullandım. suyu çekmeyi bırakın biraz daha bekletirseniz resmen süpürdüğünüz yeri kurutuyor okadarki etkili.

    -birdaha kablo yetmedi kablo gelsin diye çekiştirirken bir daha devirdim. yine döküldü bu sefer kendi kendine kapandı. zannedersem bir vana gibi bişey yapmışlar içine o vana devrildiği zaman mototra giden yolu kapatıveriyor. yine kendi döktüğü pis suyu kendiyle temizledim.

    -turbobaşlık niye koymamışlar. biraz ayıp.

    artıları
    -gerçekten çıkan hava solunacak temizlikte.

    -hazneyi temizlemek vs hiçte zor değil. sırf hazne temisliği kolay diye iikide gidip delongi almamışım. delongi haznesi 0.6lt fakir 1.2lt. kesinlikle haznesi küçük alet almayın derim.

    -ha 1 saat temizlik yapıpta 5 dk hazne yi söküp takmaya üşeniyorsanız benim mantığım buna yorum yapamıyor.

    -aparatları gerçekten aparat. içerik listesi çok görünsün diye değil...

    - suyu çekmek için ayrı başlık var. nerdeyse evi yıkayasım geldi. :) ilerde deneyecem :) balkonda...

    -çekiş gücü tam sınırda daha azı kurtarmaz, kendisi yeterli, fazlası iyi olurdu.

    -gürültü falan bildiğiniz süpürge işte. sanki insanımız kütüphaneden çıkmaz bide gürültüden bahseder bunuda anlamış değilim.

    -başlıklarının kullanılabilirliği çok iyi. birde ana başlığa bir elek takıyorsunuz hazneye giden kağıt boncuk gibi şeyler elekte birikişyor. dışardan eleğin dolup dolmadığı görünüyor. bu çok kullanışlı bişey asılnda.




  • köpük önleyici meselesine cevap vereyim;
    klavuzunda da yazdığı gibi, eğer suyu köpüklendirecek kimyasallar süpürüldüğünde köpük önleyici konmalı. Onun haricinde koyman şart değil, koyarsan iyi olur. Garantiye almış olursun. Tanıtan servis elemanı da aynen böyle dedi.

    Kendi içinden çıkan köpük önleyici 7-8 damla bişey koyman gerekiyor, Ancak ayrıca satılan köpük önleyici 2 damla yetiyor. Tam fiyatını hatırlamıyorum ama sanırım 8 lira gibi bişeydi. Yani o şişeyi iki damla iki damla kullanırsan yaklaşık iki yıllık köpük önleyici....

    Devrilme konusunda,
    Nasıl devirebildiniz hayret. Epeyce sert çekiştiriyor olmalısınız. Alalı oldu epey. Biri devrilme ile ilgili bir soru sorduğunda kasten biraz sert çekiştirdim. devrilmeyince iki elimle tutup devrilme direncine baktım. Demek dikey sulu süpürge alsaymışsınız, kullanamadığınız için direk atacakmışsınız.

    Benim kişisel görüşüm sulu süpürgeler içinde, devrilme direnci en fazla makinelerden biri.

    Turbo başlık ta haklısınız. Bu fiyat aralığında bu kalitede bir üründe kit içinde çıkmalıydı.

    Gürültü konusunda su ve hava sızdırmamak için lastikleri iki kapak felan derken aslında düşük sayılabilecek bir gürültü seviyesinde olduğunu düşünüyorum.

    Çekiş gücü için devirdikten sonra filtreleri ıslatmış olmalısınız. Filtreler ıslandığında, gözenekleri tıkandığı için emiş gücü bir miktar düşer bu normal. Bir de o boncuk kağıt tutan zımbırtı faydalı olmasına rağmen, kendisi tıkandıktan sonra da emiş gücü bir miktar düşer. Tıkandıkça temizlemeniz ya da o ızgaranın düz hali olan parçayı takmanız tavsiye olunur.

    Ben filtrelerden biri ıslanırsa diye bir takım yedek almıştım. Elinizin altında su haznesi için gerekli iki filtrenin yedeklerinden bulundurmanız iyi olur.

    Aparatların keyifli yanlarından biri, sık kullanılan aparatların gövde içinde bir kapağın içinde sürekli alinizin altında bulunması...

    Onun haricinde süpürgenizi güle güle kullanın. Gerçekten keyifli bir alet. Süpürdükten sonra toz alma ihtiyacının olmaması da ilginç bir deneyim. :)




  • siz bana getirin hygenmaxı ben siza parende attirim. her kullanmamda devrilme tehlikesi geçiriyorum ama nednini anladım kablosu kısa geliyor.

    çekiş gücü kendi sınıfında iidir ama benim önceki süpürgemde 350w çekiş gücüne sahip fakirin bir modeliydiş. şimdi ben onunla kıyaslıyorumj.

    bu arada mutfak banyo ve antre fayanslarını güzelce suladıktan sonra aşağı yukarı 1,5 lt toplamda suyu yere serptim. sonra süpürdüm tahminimden iyi oldu. aslınada süpürmeden önce birazda yeri fırçalayabilirmişim. yani yeri yıkadım ve süpürdüm diyelim. gayette iyi oldu.

    doğru yerdeki suyu maklineye çekince köpürdü. heralde öncedenm kullandığım kimyasallardan olmalı. köpük önleyiciyi koyunca keswti.
  • bende ucuzlukçu.com a baktım fakir hygienMax için 410+KDV yani 484 lira çok iyi fiyat. Üstelik gayet güvenilirler.Daha öncede alişveriş yaptım memnunum.Üstelik kapıda ödeme de var.




  • yok mu cevap?
  • Ben Alman HYLA marksını tavsiye ediyorum. %100 sulu sistem ve diğer markalar gibi hepafiltresi yok. Sadece su ile çalışıyor.
    www.hyla-tr.com www.hyla.net
  • murphy richards 71040 allergy modeli hakkında kim ne biliyor?
  • Sulu sistem şartmıdır arkadaşlar.
  • Karar Vermeden Önce İyice Düşünün Ve Araştırın Bu Konuyada Dikkat Çekmek İsterim...

    Yaygın Servis Yedek Parça Ertesi Gün Muhattap Bulma Konularını İyi Düşünün...!


    http://forum.donanimhaber.com/m_63244494/mpage_1/f_/key_Aura+cleanmax//tm.htm#63244494

    Daha Güncel ve Hızlı Yanıt İçin BU KONUYA Bakmalısınız..!




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.