Şimdi Ara

SUNBEAM CORECONTACT FREEZER AMD 965 BE İLE UYUMLU MU ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SUNBEAM CORECONTACT almayı düşünüyorum acaba aşağıda ki linkteki soğutucu amd 965 BE işlemci ile uyumlu mu? eğer uyumluysa f/p ın iyi olduğunu düşünüyorum.

    KASAMDA AKASA Akasa Freedom Xone Mid Tower 600W Performans Kasası BİDE BU KASAYA ACABA SIĞAR MI BANA YARDMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

    http://www.hepsiburada.com/sunbeam-core-contact-freezer-ultra-performans-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf/ProductDetails.aspx?productId=bd99157&categoryId=1125







  • işlemciyle ne alakası var. anakartınız am3 mu am2+ mı?
  • İMZAMDAKİ ANAKART BENİM KARTIM AM3 SLOT DİYE BİLİYORUM YANLIIŞIM VARSA DÜZELTİN
  • neden bir cevap yazan bile olmuyor arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

    1- kasayı ölçtüm içerden yaklaşık 16.5 cm çıktı kule tipi almaya korkuyorum açıkcası
    2- tuniq propellere yöneldim ondada ses sorunu var deniyor bilginiz var mı bu konuda şuan 100 tl hepsiburadada eğer kullanan varsa bilgi verirse hemen alacağım.

    lütfen bana yardımcı olurmusunuz
  • hocam yardımcı olmuyorsunuz derken aynı senin kasadan kullanan ve sunbeam sogutucu kullanıcıların yorumlarını beklemende fayda var..acele etme.zaten bu urunleri kullanmayanlar kafadan sıgar veya sıgmaz desede salla.cunku isini riske birakma.sana tavsiyem youtube kasanın modelini yaz.muhakkak ust seviye sogutuculu bi kac video gorursun ozman sıgıp sıgmıycagını gorursun.
  • hocam am3 ile sccf uyumlu yüksekliği 15.5 cm olmalı bende dark racer acrilic var ne sığdı. eğer yaptığın ölçüm anakarttan kasanın diğer ucuna doğru ise sığar yoksa sığması zor gibi duruyor. ben 955 işlemci ile kullanıyorum 31-33 derceler arasında yüksüz. testlerde 27-28 derecelerden bahsedilmiş bazıları sccf nin dıştan işe doğru egzos fanı => sccf fanı => soğutucu blok şeklinde kullanılmasını böyle daha performanslı olacağını söylemişler bende egzos fanı => soğutucu blok=> sccf fanı şeklinde kullanıyorum bun ilk kurulumda denersen yararına olur.
  • tşekkürler yardımlarınız için bende işimi şansa bırakmak istemiyorum o nedenle biraz daha bekleyelim belki bi kullanan çıkar bana yardımcı olur olmadı daha küçük olan tuniq propellere dönebilirim
  • banada 965 sogutucu lazım
  • BE 965 ile core contact kullanan tanıdığım çok. Hepsi de işlemcilerinin limitin altında çalıştığını söylüyor. Yüksekliğin de yeterli. Propeller çok sesli çalışıyormuş soğutabilmek için. Ben de benim 955BE'me Noctua C12P SE14 aldım. Aşırı sessiz ve 750 devirde 14 cm'lik fan 3900'e overclock yapılmış işlemcimi oyunlarda 42-45 derece arası tutuyor. Noctua öneririm eğer 100 liran varsa üstüne az farkla sahip olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.