Şimdi Ara

Sünger Bob Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sünger Bob Oyunları

    Sünger Bob Oyunları Oyna

    Sünger bob oyunları oyna, süngerbob sitemizde popülaritesi yüksek sünger bob oyunlarını bedava oynayabilirsiniz.

    Çocukların son zamanlar da sevdiği oyunlar çizgi filmlerde gördükleri karakterler ile başlayıp onların ilgisini çeken şeyler ile bitmektedir. Bu yüzden son zamanlarda yapılan oyun siteleri de bunun farkına vardı ve çizgi filmlerden konu alınmış oyunlar yapmaya başladılar. Bizde çocuklara bu tür masum oyunlar oynatarak vakitlerini zararlı içerikli şeylerle geçirmelerini engellemeye çalışıyoruz.

    Süngerbob oyunları sitemizde kahramanımı sünger bob ile arkadaşları Squidward, Sandy, Patrick, Gary, Plankton, Bay Kraps ve Bay Kraps’ın Kızının yer aldığı oyunlar yer alıyor. Bazen sünger bob bir hamburger taşıyıcısı olarak karşımıza çıkıyor bazen de sünger bob usta bir şovalye oluyor tabii tüm oyunlarda yalnız sünger bob yer almıyor yanında arkadaşları da var mesela patrick.. En çok oynanan süngerbob oyunlarının başında sünger bob ile patrick oyunu geliyor. sünger bob boyama oyunları da oynayabilirsiniz. Süngerbob’un en iyi dostu patrick neredeyse tüm oyunlarında yanında olmak istiyor onu hiç yalnız bırakmıyor. Sitemizin en büyük özelliği oynadığınız bir süngerbob oyununun başka bir oyun sitesinde yer almamasıdır. Bir diğer özelliği de oyun sitemizdeki tüm oyunlar sadece süngerbob oyunlarıdır.


    Neden sünger bob oyunları oynamanızı tavsiye ediyoruz?


    Bu sorunun cevabı basit. Sünger bob kadar sevimli bir çizgi film kahramanı yokta ondan. Sevimli kahramanımız oyunlarda başarılı olduğunda öyle güzel seviniyorki görülmeye değer bir sevinç yaşıyor. Sünger bob ile oyunda ne kadar başarılı olursanız o kadar mutlu olur ve sizi de mutlu eder. Oyunları biz eğlenmek için oynamıyor muyuz zaten? İşte eğlencenin adı süngerbob! yabancılar sponge bob diyorlar ama bizim dilimizde artık süngerbob! Sizleri de birbirinden güzel süngerbob oyunlarının yer aldığı oyun sitemize bekleriz.

    Sizlere sünger bob oyunlarımız hakkında bir kaç ipucu verelim en çok oynanan sünger bob oyunlarımı; sünger bob boyama oyunu, sünger bob basket oyunu, süngerbob kareşort oyunu, sünger bob hamburger servisi ve pizza servisi oyunları.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.