Şimdi Ara

Süper Kahraman MMORPGleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Süper Kahraman MMORPGleri


     Süper Kahraman MMORPGleri


     Süper Kahraman MMORPGleri


    Hepsi Free2Play

    Aranızda oynayan var mı? Yorumlarınız neler? Hangisine başlasam?







  • Aralarında kısıtlamanın en az olduğu DC Universe var ona başlayabilirsin mesela.
  • Bence en az kısıtlama Champions'da var ona başla.
  • Free member lar için Champions kesinlike uygun bir oyun değil. En basiti seçebileceğin class lar bile kısıtlı. Ayrıca DC Universe Online varken Champions' ın lafı edilmez.. Ha oynamadım mı? Oynadım ilk çıktığı gün almıştım hatta oyunu. Fakat DC ile yarışamaması için tek bir neden bile yeterli. Bu neden de sadece tek bir taraf olması. Outdoor PvP diye bir şey olmaması. Daha bir çok neden var tabi.

    Soruna cevap olarak ise DC Universe Online oynamanı öneririm free olarak. İlk çıktığı zaman yine başlamıştım lakin aradan 3 ay geçtikten sonra oyuncu sayısı aşırı halde düştüğü için ödemeyi durdurmuştum. Arada açıp bir ay bakıp tekrar kapatıyordum. Şimdi tekrardan aktif acc um. Başlarsan eğer Hero tarafında Paranoya karakter adım mesaj atabilirsin, her konuda yardımcı olmaya çalışırım. :)
  • Kısıtlama hepsinde var.Ücret vermeden oynayacaksan hiç bulaşma derim.Bence en güzelini oyna.Dc Universe Online daha güzeldir herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmorpgamer

    Bence en az kısıtlama Champions'da var ona başla.

    Powerlar bile kısıtlı nasıl en az kısıtlama Champions'da ya...Üstüne kaç tane mekan var normal oyuncuların giremediği.
    Dc Universe'de kısıtlama çok az gelirsen eğer çok rahar bir şekilde f2p oynayabilirsin.Hiçbir alert,duo,raid,bölge,power,level sınırlaması yok.Basit kısıtlamalar var ki bu kısıtlamalardan da rahatsız olursan 5 dolara çok rahat oynayabiliyorsun ayda.Ki kısıtlamaları bir kenara bırakırsak oynanabilirliği , grafikleri , konusu , end gamei , pvpsi en iyi olan yine Dc Universe...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 7 Kasım 2011; 18:58:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LawLess437

    Kısıtlama hepsinde var.Ücret vermeden oynayacaksan hiç bulaşma derim.Bence en güzelini oyna.Dc Universe Online daha güzeldir herhalde.

    Aslında en doğrusu bu
  • Üç oyunu da denedim Champions Online ve City of Heroes 1 saatte sıkmaya başladı. DC Universe her türlü fark atıyor ikisine de. PvP'si müthiş zevkli.
  • Championsu oynamıştım sıkıldım hemen böyle oyunlardan hiç haz almayan hemen bırakan ben şu anda Dc universe oyunuyorum çok zevkli bir kısıtlamasınada raslamadım şu ana kadar
    Dc universe iyidir.
  • Hepsini oynamış biri olarak söylüyorum.

    DC Universe -(owns)> Champions Online > City of Heroes/Villians


    DC bedava olması ile başladım ve kesinlikle muhteşem...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ErseL_ -- 8 Kasım 2011; 15:29:44 >
  • yaw arkadas bi benmi beğenmedim bu dc yi yaw :D sanki champions online daha güzel gibi gelio bana.gerçi daha 1 saat baktım ama
  • Hepsini çıktığı zamanlarda almıştım. Şu an yeniden kalabalık olduğu için DC Universe online hesabım aktif. Eğer sıralama yapmam gerekirse DC Universe Online > City of Heroes > Champions Online olurdu. Süper kahraman temalı bir oyuna Villian tarafı eklememek ve buna bağlı olarak World PvP nin olmaması yeterli bir neden Champions Online' ın sonuncu olması için (Bence).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 11 Kasım 2011; 23:26:50 >
  • iyide champions onlineda inanılmaz ayrıntılı hero yapma seçeneği var.olaya çizgi roman grafikleri şeklinde yaklaşmasıda ayrı bi tat.tek eksiği free ile premium arası açık fark
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegory

    iyide champions onlineda inanılmaz ayrıntılı hero yapma seçeneği var.olaya çizgi roman grafikleri şeklinde yaklaşmasıda ayrı bi tat.tek eksiği free ile premium arası açık fark

    Tek eksiği free ile premüum arasındaki farkmı?Villian tarafı yok ve dolayısıyla adam gibi pvp yok.Lore berbat.Combat sistemi Dc'ye göre kötü.Ben oynadığım süre içersinde adam gibi bir dungeon veya raide denk gelmedim...Ki bunlar yeterde artar bile bir insanı bir oyundan soğutmaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    quote:

    Orijinalden alıntı: pegory

    iyide champions onlineda inanılmaz ayrıntılı hero yapma seçeneği var.olaya çizgi roman grafikleri şeklinde yaklaşmasıda ayrı bi tat.tek eksiği free ile premium arası açık fark

    Tek eksiği free ile premüum arasındaki farkmı?Villian tarafı yok ve dolayısıyla adam gibi pvp yok.Lore berbat.Combat sistemi Dc'ye göre kötü.Ben oynadığım süre içersinde adam gibi bir dungeon veya raide denk gelmedim...Ki bunlar yeterde artar bile bir insanı bir oyundan soğutmaya.

    Kesinlikle çok doğru söylemişsin. Sonuçta bir süper kahraman oyununda PvE den çok bir beklenti olmaz zaten. PvP den beklentin daha fazla olur dolayısıyla, lakin Champions' da PvP adına bir şey yok. PvE dersen DC' nin sonuçta zaten bir altyapısı var ve bu altyapı oyunda gerçekten güzel işlenmiş. PvP yönüne zaten diyecek bir şey yok, kesinlikle yeterli. Champions' a bakarsak PvP çok çok yetersiz. PvE olarak da yeterli bir yapım değil. Karakter yaratma ekranında ki detay bence oyunu kurtarmaya yetmiyor. Bahsettiğin eğer armor çeşitliliğiyse DC' de zaten görevden aldıkların, mob dan düşürdüklerin, dungeon dan düşürdüklerin yeterince çeşitli ve bunların görüntülerini istediğin armor da kullanabiliyorsun.
    Çizgi film grafikleri zaten beni cezbetmişti oyunu almam için lakin DC' nin karanlık atmosferini tercih ederim bu konuda da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 13 Kasım 2011; 1:16:00 >




  • Championsu baya sert eleştirmişsiniz ya :D DC tamam daha güzel ama champions da çok iyiydi bence. Kocaman mapler çeşit çeşit görevler skill çeşitleri falan. Özellikle boss savaşları çok güzeldi champions da. PvP si evet kötüydü kabul ediyorum. Ama pve gayet güzeldi bence. Hele monster islanda geçerken girdiğimiz görev dungeonunu ömrüm boyunca unutmıycam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 13 Kasım 2011; 8:28:12 >
  • Tabi ki o kadar da kötü bir oyun değildi Champions. Aslında anlayamadığım Cryptic, City of Heroes' da öyle bir PvP sistemi kullanırken sonradan geliştirmiş olduğu Champions' da neden kullanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 13 Kasım 2011; 13:05:31 >
  • Bence DC Universe Online oyna her şeyi daha üstün ben dedeme gidince oyuyorum ismini ver beraber takılırız.
  • Dc universe açarken takılıyor bir daha da kendine gelmiyor. Anlamadım neden böyle yapıyor. sizde de oldumu hiç böyle bişi?
  • DC ' yi bende merak ediyordum indiriyorum şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.