Şimdi Ara

Süper Lig |Osmanlıspor - FENERBAHÇE | 02.10.2016 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
0
Favori
9.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RapperKabus kullanıcısına yanıt
    4 sene sonundaki na maglup alinan uefa ve super kupayida aciklasana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım iki ileri gidiyor bir geri. Galibiyet aldığımız maçlarda bile son dakikaya kadar berabere bitecek korkusu yaşıyoruz. Bu sene 3. lük bu futbola göre başarı denebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carcharies kullanıcısına yanıt
    Ben Fenerbahçe'nin kötü başladığına veya ilk yarıyı kötü geçirdiğine şahit oldum; ama lig yarışından kolayca koptuğunu çok görmedim. Kısacası takımın zamanla toparlanıp en kötü ihtimalle ikinciliği zorlarken üçüncü olacağını düşünüyorum. Yani öyle arada çok puan farkıyla 3. olacağını sanmıyorum.

    BJK taraftarı arkadaşlar kızacak; ama FB ve GS formasıyla maçı kazanabiliyor, çevirebiliyor. Bu da yılların getirdiği psikolojik bir etken. BJK için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • 2010-11 sezonu 2.devreye 9 puan geride girmiş takımız.. Puan farkları sorun değil ama takım deplasmanda ışık vermiyor.. Feyenoord maçına bak. Birde dünkü maça bak.. Sanırsın osmanlı maçına oyuncuları dublörleri çıktı..

    Ayrıca Ali Koç gelmeden takımdan uzun süreli bir başarı beklemek saçma.. Aziz yıldırım yönetimi artık yapamıyor kabul etmek lazım.. Bırakmalılar acil olarak..

    Ancak günlük başarılar ile yetiniriz böyle giderse..
  • llAkabell kullanıcısına yanıt
    İkinci yarıyı izledim zaten gs iyiydi ama etonun da golü var 2-0 olsa zor dönerdi o maç. Golden önceki faulu görmedim ama gole direkt etki eden bir hata değildir diye zannediyorum, yani her maçta olabilir devamında gol olması çok düsük bir olasılıktı, olmuş. Bunları kendimiz yenemedik size satasayım diye demiyorum yanlıs anlamayın lutfen, gozlemimi soyledim sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamda ülkede oynanan futbol katardan biraz daha kabul edilebilir seviyede. Yıllardır bıktık aynı senaryoları izlemekten ama Aziz YILDIRIM ve kurmayları bıkmadılar. İstikrar olmayan bir ortamda başarı olamaz. Her sene futbolcular değişir, teknik ekip değişir A.YILDIRIM kaç farklı teknik adamla çalışmış buna bakmak bile takım hakkında yabancı meyaya gerekli aynayı tutacaktır. Krasic RVP transferleri gibi komik transferler, izlemeden futbolcu alınıyo bu ülkede, Krasiç ve RVP sırf isimleri sebebi ile alındılar bu takıma ki daha bunun bir yığın örneği mevcut. Takıma maddi anlamdaki yükleri ise inanılmaz boyutlarda sadece bu iki isimden birinin maddi götürüsüne takım kurup uefa da yarı final final gören takımlar var. Diyeceğim odur ki tarafdar en güzelini yapmaya başladı stada gitmeyerek. Ya arkadaş neden gidelim neden? Bana kimse iyi gün kötü gün demegojisi yapmasın, ben farklı birşeyden bahsediyorum. Ben şahsen takip etmiyorum ve etmiycem de bir şeyler ne zaman ki düzelir o zaman takip ederim ama şuan kesinlikle değmez. Obradoviç ve takımını izleyip keyif alıyorum 2 senedir, nasıl takım olunur basketbol takımımız o kadar güzel örneklerini veriyo ki takip edilmeyi futbol takımından kat be kat hak ediyolar.




  • Fenerbahçe değil de Galatasarayın maç yorum sayfası sanki ne iş anlamadım
  • Aziz yıldırım da lol de durmadan bronz elo da maç atıp çıkamayan velet gibi oldu iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe hatalı kadro planlamasının ceremesini çekiyor bu takımın sorunu belliydi bu sene alınan tüm transferler yanlış oyuncular doğru olabilir ama mevkii bazında hatalı FB'ye 8-9-10 numara gerekliydi bunlardan hiç birine takviye gelmedi şimdi çekiyorlar. Devre arası transferleride oldukça zor tahminim FB ilk 4 dışında kalacaktır.
  • 35 yıllık Fenerbahçeliyim
    Hiçbir döneminde şimdiki kadar işe yaramaz beceriksiz bir orta saha kurgusu görmedim bu takımda
    Mehmet topal denen tek yönlü k*zmayı bana kimse savunmasın. Bu takımın orta sahasındaysan hücuma desteğin olacak. Takım sırf bunun ağırlığı yüzünden kontraya çıkamıyor. Ne forvete pas var ve ne şut Kimse bana hikaye anlatmasın
    Bu adamın Fenerbahçe ortasahasında işi yok
    Joseph denen gereksiz
    Konuşmaya dahi değer bulmuyorum
    Ozan tufan genç şu haliyle bi cacık olmaz ama belki geliştirirse kendini fırsat verilebilir
    Düşünün Fenerbahçe ortasahasının halini
    Rezil kepaze içler acısı
    Ne şut, ne bir ince pas ne gol bi bk yok
    Çöpoğlu çöp
    Bu arada Robin Van persiye kimse sallamasın
    Bu adamın zekasının onda birinde değil bu takım. Adama iki kişi çizgide basıyor aradan cıkarıyor topu ama alper denen gereksiz mal gibi bakıyor. Niye çünkü o zeka onda yok. Olay bu
    Maddi sıkıntılarla boğuşan ve 3 yerinde takviyeyle stadını dolduran gs transfer komitesini de gercekten alkışlıyorum
    Bizim angutlara kapak olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yav aga böyle penaltı mı olur

  • İçinde img adı geçen herşeyde şike beklerim.
  • yav osmanlı çok daha üstün oynamış halaa penaltıya takan var. fb kendi saflığına yansın caneri gökhan ı artislik yaparak kovmasaydın. bjk ye level atlattı caner. siz paranızla macera arayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zordönem

    şu beşiktaşlılar bizim forumdada ciritt atıyorlar bugün antalyayı yendik saldırdılar adamlar alışık değil 10 yılda bir şampiyon olunca adamların nevri döndü

    Takım tutmadan maçları izliyorum hocam öyle kendim bisiklet sporu ile ilgiliyim daha çok.Fakat şu konu daki beşiktaş taraftarı arkadaşları ve mesajları gördükten sonra karar verdim tamamen ne Türk futbolu ne de bu lig gelişir. Hayır yani bizim lig te ne oyunlar dönüyor belli zaten çok büyük takımız diye nara atanları avrupa da çeyrek finaller de yarı finaller de hatta final de görmek isteriz. Ha oralara geldimi de hep beraber destek olmak lazım.Fakat görüyorum ki bırakın desteği köstek olur çoğu insan.




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.