Şimdi Ara

süper persıng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • super persıng ı nasıl kazanırım 2 ulkeden 75000 deneyım yaptım ama hala alamadım nasıl alabılecegım konusunda yardımcı olabılecek var mı?...bu oyunun acıklamalarından bır halt anlamıyorum zaten toplam 4 ulkeden tankım var dıger 2 ulkeyı de mı yapmam lazım? eger oyleyse sadece tek ulkenın tankına sahıp olanların avantajı yok mu? olmazsa 2 sını de satarım bu neyaaa....



  • Super Persing bir Amerikan tankı.Dolayısıyla ancak Amerikan hattında kazandığın tecrübe puanlarını kullanabilirsin.Diğer ülkelerin tecrübe puanlarıyla hiç bir alakası yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koios

    Super Persing bir Amerikan tankı.Dolayısıyla ancak Amerikan hattında kazandığın tecrübe puanlarını kullanabilirsin.Diğer ülkelerin tecrübe puanlarıyla hiç bir alakası yok.

    Yanlış yönlendirmeyelim insanları bilmediğimiz konularda
    Super Pershing Premium Tanktır ve gerçek parayla alınır ancak şuan oyunun marketinde satışı durdu sanırım. Hediye dükkanı eventleri ile tekrar satışa konulabillir ama şuan yok sanıyorum uzun zamandır oynamadığımdan tam bilmiyorum.
  • Bu ayki gorevleri yaparak alabilirdin her ulkeden 75000 deneyim yapman gerek ve bunu tier4 ve tier 8 arasindaki tanklarla her ulkeden 75k yaptim pershing hediye geldi 2 haziran a kdr suruyor gorev ama bu saatten sonra yapmak zor senin icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.