Şimdi Ara

Süper Pi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim kimsenin imzasıyla işlemcisi ile alıp veremediğim yok. Sadece 3200+ bir Venice için gerçekten çooook zor bir skor olan 3200 mhz'in hava soğutma ile nasıl olduğunu görmek istedim.
    Yaptığım şeyde sallama değil. Senin şehir dışında olduğunuda bilemezdim. Keşke 2700 mhz de olsa bir süper pi skoru koysaydında tam olsaydı...
  • Kardeş Kusura Bakma da.. Süper Pi Skoru Koyamadım çünkü bu 3000 venicenin son noktası bu.. kaloriferli bi evde kalorifere dayanmış bi bilgisayarda bu arkadaşımın makinasıyla anca bu kadar oluyo.. vede bu oc sırasında ne bi reset nede kitlenme oldu.. DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mb_g31

    Kardeş Kusura Bakma da.. Süper Pi Skoru Koyamadım çünkü bu 3000 venicenin son noktası bu.. kaloriferli bi evde kalorifere dayanmış bi bilgisayarda bu arkadaşımın makinasıyla anca bu kadar oluyo.. vede bu oc sırasında ne bi reset nede kitlenme oldu.. DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

    Acelesi yoktu. Bir Venice'yi 3200 e çıkaran kişi her Venice'yi uçurur diye bişey yok. Overclockun şans işi olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendi makinanla istediğin değeri aldığında ekran görüntülerini eklerdin. Neyse ben bu konuyu takip ederim. Yaptığında onlarıda eklersin.
  • Bi bizim cpu çıkmadı 3ghz'
  • Senin Bu imzandaki anakartla yapmaman mümkün değil...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mb_g31
    Al Kardeş 3000 ile bu işlem yapılabiliyor.. Bendeki Corsair xms serisi ramler olacaktı da sana gösterecektim 3200 mhz oluyomuydu olmuyomuydu.. Bu arada Yanıt geç oldu Kusura Bakma.. Şehir Dışında idim.. Ok mi kardeşş.. BUNDAN SONRA BİLEN BİLMEYEN SALLAMASIN... Al imzayıda değiştiriyorum, Gönlün rahat etsin..

    arkadasim, bilen bilmeyen sallamasin demissin ama, forum kullanicilarinin imzalarina soyle bir goz atarsan, zaten 3000+ venice sahiplerinin %90i 2700u rahat goruyor. senden istenen, bir dostunun 3000+ si ile 2700 ss al ve bize gonder degilki! spi skorlari ust konusuna bakarsan 2.7-2.8 araliginda bir suru 3000+ var zaten! ustelik spi vb bench almayacaksan ram ler neden frenledi seni? cek ram leri 100e, arttir timingleri, cik 3.2ghz e... tabii eger hava sogutmayla cikabiliyorsan!!!

    biraz da hak ver bize, 3.2ghz de calisan 3200+ hergun gorulen islemci degilki! sahit olalim, bizde heyecanlanalim, helal olsun diyelim dedik! fena mi ettik?

    kolay gelsin...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.