Şimdi Ara

Super Power 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Super Power 2 oyunu için real2002 modunu indirdim ama nasıl kuracağımı bulamadım.Acaba nasıl kuracağımı anlatabilecek ve başka mod varsa önerebilecek kimse var mı?
    Bir de online oynama nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?
    Son olarak da bu tarzda önerebileceğiniz başka oyun var mı?



  • 1. real2002 klasörünü oyunun kurulu olduğu yerdeki MODS klasörünün içine atın. Daha sonra real2002'nin içindeki Windows XP veya 7 için olan hazır kısayolu kullanarak modu oynayabilirsiniz. Fakat size modu önermem. Yapay zeka sadece piyade basıp duruyor ve savaş çıkartmıyor. Oyunu pasif hale getirmiş bir mod.

    2. Online oynamak için Hamachi veya Tunngle kullanabilirsiniz. Hamachi ile arkadaşlarınızla Tunggle ile ise hem arkadaşlarınızla hem de tanımadığınız kişilerle oynayabilirsiniz.

    3. Bu tarzda oyunlar arasında en iyisi ve en kolayı SuperPower 2'dir zaten. Ayrıca Supreme Commander veya Hearts of Iron oyunlarını da deneyebilirsiniz. Fakat alışması SuperPower'dan daha zordur.
  • Önerebileceğiniz bir mod var mı peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faro55

    Önerebileceğiniz bir mod var mı peki?

    http://www.superpower2.co.uk/full-mods.html

    Buradan bir çok mod bulabilirsiniz fakat modlar oyunun eksiğini kapatmıyor ve oynanışı daha iyi hale getirmiyor. Bence düz oyunu oynamak daha iyi. Böyle bir oyunun geliştirmesini neden durdururlar anlamam zaten. Şöyle bir SuperPower 3 çıksa fena mı olur?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.