Şimdi Ara

Süper yurtdışı Turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana platinum paket de olmadığım halde şöyle bir mesaj geldi.
    31 Mayis itibariyle yurtdisinda 52 ulkede, yurtici tarifenizdeki her yone dakikalarinizla bulundugunuz ulke ve Turkiye'yi arayip,internet ve sms'inizi otomatik olarak gunluk 12,90 TL'ye kullanabilirsiniz,kullanmadiginiz gun ek ucret odemezsiniz.Iptal icin IPTAL SUPER YURTDISI yazip 2200'a gönderiniz.
    Hiçbir yerde bilgi bulamadım. Benim gibi böyle bir mesaj gelen başka biri var mı veya bilgisi olan var mı ? Eğer böyle bir şey olursa yurtdışı kullanımı için çok hesaplı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonelyman -- 27 Mayıs 2016; 21:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • alonelyman A kullanıcısına yanıt
    Hala sitesinde Platinum üyelerine özel yazıyor, ayrıca 9,90 lira idi zam geldiği için bu mesajı gönderdiler.
  • Aslında müşteri hizmetlerini arayıp ne olduğunu öğrenmek lazım ama yeteri kadar bilgisi olan biriyle karşılaşacağımı sanmıyorum. Nette de herhangi bir bilgi yok. Şimdiye kadar hiçbir zaman platinuma geçmedim. Kişiye özel bir şey olabilir diye aklıma geldi. Şimdilik zaten bir yurtdışı planım olmadığı için ilerde netlik kazandırırım. Yine de bu konuda bilgisi olan olursa yazarsın sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell 20 Haziran itibari ile hemen hemen bütün paketlere süper yurtdışı tanımlamış. Yurtdışında telefon kullanacak olan olursa 2200'a SUPER YURTDISI yazıp telefonlarını bu kampanyaya açabilirler. Beni otomatik olarak geçirmişler. İlk baktığımda nette herhangi bir bilgi yoktu. Şuan internette kampanya ile ilgili bilgiler ve dahil olan bütün paketler yazılmış. Ancak mesaj gönderip kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağınızı daha rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna ekleme yapayım. Tabi ki turkcell hayrına birşey yapmadığını yine gösterdi. İnternet kullanımında ücretlendirme periyodu olarak 1 mb yazmış. Bu haliyle paket birkaç saat içinde biter. Platinium paket olan süper yurtdışı tarifelerinde ise ücretlendirme periyodu 1 kb idi. Yurtdışı için bir tek vodafone red tarifeleri işe yarıyor anlaşılan. Yada platinum paketlerden birini geçmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.