Şimdi Ara

Superbox'ın güncel abone sayısı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok pahalı

  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    150 liralık faturanın yüzde 25 i vergi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 bin abonenin en az 250 bin i şehrin merkezinde oturup alt yapısi veya portu olmadığı için internete giremiyordur.

    Bu kadar kısa sürede 500 bin aboneye ulaşması Türk Telekom için büyük başarısızlik.

    Yeni yapılan binalara bence bir düzenleme gelmeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • khrmndgn kullanıcısına yanıt

    Burada sıkıntı mobil şebekelerin kapasite sınırlı şebekeler olması ve Turkcell'in kapasitesinin de herkesin sınırsız paketler kullanmasına yeterli olmaması. Eğer ilk çıktığı dönemki fiyatlara hizmet vermeye kalksa, şuan hızlar 1 Mbit civarı olurdu anca. Hem satıp hem de yeterli performans sağlamak istiyorsa paketleri pahalı yaparak kullanımı sınırlamaktan başka şansı yok. Bu da tabi yüksek kârlılık olarak da döüyor firmaya.

    Ama bu tür teknolojiler hala bir evin esas bağlantı tipi olacak bir teknoloji olmaktan uzak. Fiyat pahalı, gecikmeler yüksek, hız stabil değil... Öncelikle evlere sabit hatlar üzerinden verilen hizmetin adam edilmesi gerek ki, orada ucuza ve yüksek hızlarla hizmet vermek daha kolay.

  • Nedir ne değil diye bakayım dedim. Olaya gel

    Superbox ücretsiz olarak en fazla 2 farklı lokasyonda kullanılabilir, 2 lokasyondan fazla kullanılmak istenildiğinde onaylı olarak ek lokasyon alınabilir. Ücretli ek lokasyon servisi şu anda devrede değildir, devreye alındığında müşterilerimizden onay alınarak ve Web Sitesi’nde yer alan güncel lokasyon kullanım fiyatları üzerinden servisten yararlanılabilecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

    evet işte her ikisi için altyapı güçlendirmesi yapmadan sürekli kar amacı güderlerse olacağı bu.


    sadece bunlar için demiyorum. diğer tüm operatörler aynı mantıkla çalışıyor. şöyle bir arama yapıp insanların evlerine fiber hattı döşetmek için çektiği eziyetlere ve bekledikleri süreye bak. amaçları daha fazla yere hizmet götürmek değil, mevcut aboneleri söğüşlemek. kimse kazanmadığı bir işi yapmaz, ama bu durum kazanmanın ötesinde artık ellerini cebimizden çıkarmamaları anlamına geliyor.


    aynı durum yurt dışında çok güzel bir şekilde işliyor ve yönetiliyor. devletin bu işe acilen bir düzenleme getirmesi lazım. her şehirde bellirli bölgelerde hizmet verecek olan firmaların her eve altyapı sağlaması zorunlu kılınmalı belli bölgeler, belli fimaların elinde olacak ve o firma her türlü hizmeti sağlamak zorunda olacak.


    şimdi bu adam mevcut 100 aboneden kazanacağı parayı 10 abeneden kazanıyorsa neden 100 abone için uğraşsın ki. yada 100 abone ile uğraşmak daha fazla maliyetli iken neden gidip altyapı döşeyip üstüne maliyeti arttırsın ki. çünkü kar marjı azalacak ve daha fazla iş yükü binecek üstüne.


    sorun ise adamların işi bu olmasına rağmen yapmamaları. çünkü kontrol eden kimse yok, kime hizmet verip vermeyecekleri kendi keyiflerine bırakılmış. sadece ücretlere düzenleme getirerek bu firmaların keyfe keder iş yapmalarının önüne geçilemez.


    sürekli şikayet ederseniz, sonzua kadar görmezden gelemezler, sonunda bir şeyler yapmak zorunda kalırlar.





  • khrmndgn kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de bu firmaların üstüne gitmek o kadar kolay değil. Tüm altyapı maliyetlerinin dolar cinsinden bir maliyeti var. Ancak operatörler gelirlerini ₺ olarak alıyor. Yatırım için bunu dolara çevirdiklerinde ellerinde bir şey kalmıyor. Kullandığım paket benim için pahalı bir paket ama hesaplayınca 10$ bile etmiyor. Böyle olunca da onbinlerce dolar maliyette yatırımları yapmaya neden hevesli olmadıkları ortada. Bunlara bu şekilde yaptırımlar uygulayabilmek için ekonomik durumun da biraz daha rahat olması gerekli. Yoksa hiç yanaşmazlar bir yere hizmet vermeye. Kâr firması bunlar, kamu değil.

  • bu yıl sonu internetim bitecek . ttnet vdsl üzerinden 50 mbps fiber kullanıyorum . pingler oyunlar 65-75 ms arası . hız testinde 48 mbps alıyorum . download ise ortalama 5-5.50 mbps . sizce superonline fibere geçsem mi ? oturduğum site de orjinal superonline fiber kablo altyapısı var. fakat turk telekom ise vdsl üzerinden fiber veriyor . daha önce superonline fiber kullanmıştım. 5-6 yıl önce fena değildi . şimdi normal abone sayısı arttıysa superonline da hız yavaşlaması olur mu ? gerçi fiber de böyle bir şey yok . ama yine de sorayım . sizce superonline a geçmelimiyim ?

  • System Lord S kullanıcısına yanıt

    Superonline fiber en iyisi asla hızın düşmez vdsl ise dengesizdir zaten telekom 50mbit’e kadar der akşamları 30mbit’e bile düşer zaten asla tam 50mbit’i göremezsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbox sağolsun, bu gözler 52k Ping gördü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlık Ping
    Superbox'ın güncel abone sayısı açıklandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Superonline fiber en iyisi asla hızın düşmez vdsl ise dengesizdir zaten telekom 50mbit’e kadar der akşamları 30mbit’e bile düşer zaten asla tam 50mbit’i göremezsin.

    büyük ihtimalle superonline a geçerim gibi . 100 mbps efsane olur . şu an baktım Turkcell Platinum müşterilerine %25 indirimle 24 ay alırsan 150 tl fiyatı var. şu an 50 mbps e 117 tl ödüyorum zaten

  • Sözleşmenin bitmesini bekliyorum. Bir daha eve sokmam türkcell i

  • Şu amaçsız ve sebepsiz kötüleyerek bir daha almam diye yorum yapanlar, kesinlikle insanlara yardımcı olmuyorsunuz. Bir daha almazsın ve buna saygı duyarım ancak yaşadığın sorunları ve seni bu hale getiren olayları bir yazsan da, insanlar da karar verebilse deneyimlerinizi göz önüne alarak.

  • Superbox a elim gider gibi oldu 600 lira Modem ücreti almaya başladıklarını söylediklerinde yanarak uzaklaştı.
    24 ay taahhüt kadar saçma bir zihniyet yoktur.bugun turknet taahhutsuz çıkarsın atıyorum hemen alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 bini geçmesiyle utanmaları gerekmektedir. Gerekli altyapıyı 500 bin kişiye götürememişler

  • Net dolandıcılık. Ben pişman olanlara rağmen güvenip aldım, şimdi ben de pişmanım.

  • 3 sene önce fiyatı uygunken kullanmıştım köyde
    Şu an resmen facia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O beş yüz bin abonenin en az yarısı otobüs firmaları ve tır şoforleri, lojistik firmaları. Youtube da veya gerçekte görebileceğiniz üzere, her tırın ön camında Superbox cihazı var veya Redbox.


    Normal kullanıcılara yaramadığı zaten fiyatından belli. Ayrıca şehir hatları vapurları, şehirler arası vapurlar gibi yerlerde de bu cihazları kullanıyorlar. (İbb nin istelkom var misal ama anladınız demek istediğimi)


    Eskiden de vınn diye bir şey vardı hatırlarsınız.


    Yani sanki bunu sadece evler ve iş yerleri kullanıyor gibi sunulmuş haber ama aslında sürekli yolda olan her taşıtta bunlardan var. Redbox ve Tt magnet veya Teknobox verilerini de bekleriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Temmuz 2023; 16:21:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.