Şimdi Ara

Superbox ping problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. 10 mbps download 5 mbps upload superbox abonesiyim. Ben oyun oynarken başkası aga bağlanıp 720p ve üstü yayın yada video açtıgında lag yaşamaya başlıyorum ama her zaman olmuyor bu durum. Modemim huawei modem. Teknik servis eve geldi ve hattımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi. Zaten hız problemi yaşamıyorum stabil alabiliyorum paketimin değerlerini. Acaba superbox kullanıp modem ayarlarıyla ilgili ipucu verebilecek kimse var mı?



  • Bende superbıx abonesiyim 720p ve üstü yayın açılırsa oyunda ping veya lag yaşaman gayet normal bendede aynı durun var altttafı 10 mbps ne bekliyosunki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackforreal -- 17 Nisan 2020; 18:56:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackforreal kullanıcısına yanıt
    20 mbps ye yükselttigim zaman düzelmeler olur mu acaba? Bu arada daha iyi baglantı için yaptıgın ayar var mı? ya da dns sunucularını denedin mi? Ben yeni kullanıcıyımda bilmiyorum da.
  • Clastro C kullanıcısına yanıt
    Kuruluma gelen eleman ne yaptıysa o hiç bir ayar değişme gereksinimim olmadı.50mbps,75 mbps fiber kullananan arkadaşlarımdada aynı durum var.Oyun sırasında ağındaki başka biri internetini sömürdüğü sürece ping ve lag olayını yaşarsın.
  • Turkcell'in eve kurduğu cihaz destekliyorsa evdeki aygıtlara hız sınırı ver. Mesela bağlantın 10 Mbit mi? Diğer aygıtlar en fazla 8 Mbit kullanabilsin, geri kalan 2 Mbit de senin olsun ki, bura kadarı işini görür sanırım. Olmadı oyunlarda kendi sınırını arttırırsın, diğerlerini biraz kısarsın.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Baktımda huawei modemde nasıl hız sınırı getireleceğini bulamadım. Bilgin var mı nasıl yapıldıgına dair? sadece bant genişligi seçenegi var oda 20 mhz ve 40 mhz diye 2 seçenege bölünmüş
  • Clastro C kullanıcısına yanıt
    Operatör verdiği için bazı ayar menüleri kapalı olabilir, ya da hiç yoktur belki.

    WiFi ya da ev ağı işte neyse, hani yerel taraftaki ağ ayarlarında olabilir. Hiç olmuyorsa bu özelliği olan eski bir modemin varsa bunu takarak eski modemin üstünden de bağlantı sağlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.