Şimdi Ara

SuperCard DStwo için Hazır Kernel + Yeni Görünüm, Tema, İkonlar + Gömülü Emulatorler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle SuperCard DStwo'nun varsayılan kerneli



    SuperCard DStwo flaş kartın varsayılan temasını beğenmedim ve internetten bulduğum farklı bir temayı kullanıp üzerinde bazı değişiklikler de yapıp emulatorleri bu menüye gömdüm. Hoş bir şey olduğu kanaatindeyim, belki siz de varsayılan menüyü benim gibi beğenmemişsinizdir diye sizinle paylaşmak istedim. İndirmeden önce SuperCard DStwo flaş kartınızın Firmware'sinin en son versiyon olduğuna dikkat ediniz.

    UYARI: Bu eski bir paylaşımdır ancak istek üzerine linki düzeltip konuyu güncelledim. Artık DStwo kartım olmadığından son Firmware ne durumdadır, bu paylaştığım dosyalarla uyumlu mudur bilmiyorum. Herhangi bir şekilde bir zarara uğrarsanız ben sorumlu değilim, riski göze alarak indirin ve kurun.

    Ekran Görüntüleri

     SuperCard DStwo için Hazır Kernel + Yeni Görünüm, Tema, İkonlar + Gömülü Emulatorler

    Aşağıda indireceğiniz arşivi doğrudan hafıza kartınızın ana klasörüne atın ve dosyaları atmadan önce mutlaka kartınızı formatlayın. Daha önce kullanılan bir Kernelin üzerine benim verdiğimi yapıştırmak büyük ihtimalle sorun çıkaracaktır bu yüzden bunu denemeyin. Eski kernelinizde oyun ve saveleriniz varsa öncelikle bunları başka bir yere kopyalayıp hafıza kartını formatladıktan sonra yeni kernele yapıştırabilirsiniz. Paketin içerisinde resimde de görüldüğü gibi, Nintendo DS oyunu haricinde, NES, SNES, GB, GBC, GBA SMS, GG, SMD ve NeoGeo emulatorleri kurulu şekilde bulunuyor. Ayrıca DSTwo'nun harici işlemci gücünü %100 kullanan ve bu sayede DS'te dönüştürülmeden video oynatımını sağlayan I-Player, e-kitap vs. text dosyalarını okumanıza yarayan I-Reader ve DS-DS Lite kullanıcıları için Slot-2 kartuşuna erişimi sağlayan Slot-2 booting öğelerini de menüye ekledim. Slot-2 öğesini bu slota ait flaş kartı olan DS Phat ve DS Lite sahipleri dışındakiler açmaya çalışmasınlar çünkü diğer konsollarda Slot-2 olmadığından menü donar ve reset atmak zorunda kalırsınız. Sizin yapmanız gereken tek şey her bir konsolun klasörlerine örnek olarak birkaç adet koyduğum oyunların yanına istediklerinizi eklemek ve oynamaya başlamak. NeoGeo hariç diğer romları ilgili klasörlere attığınızda doğrudan çalışır. NeoGeo oyunlarının çalışması için önce convert edilmesi gerekiyor. Bunun için X:\_dstwoplug\NeoDsConvert klasörüne (X: Sizin sürücünüzün harfi) .zip uzantılı NeoGeo romlarını atıp "NeoDSConver.exe"yi çalıştırmanız gerekiyor. İşlem tamamlanınca program oyunun dönüştürülmüş halini otomatik olarak ana klasöre atacaktır, atmadıysa siz oluşan .neo uzantılı dosyaları hafıza kartınızın ana klasörüne atın. NeoGeo romlarının çalışması için .neo uzantılı dosyaların hafıza kartının ana klasöründe olması gerektiğini unutmayın. Bunun dışında hiçbir dosyanın ve klasörün yerini ve/veya adını kesinlikle değiştirmeyin. GBA ve SNES oyunlarının bulunduğu klasörün kısayolları benim bilgisayarımdaki harfe göre atandığından doğru şekilde çalışmayabilir bu yüzden bu kısayolları kendiniz oluşturmalısınız ya da kısayolların harfini Windows'un sizin hafıza kartınıza atadığı harfe göre değiştirmelisiniz. Son olarak ana klasörden DStwo'nun çalışması için gerekli dosyaları gizleyip hafıza kartınızı bilgisayarınıza taktığınızda Windows'ta sadece oyun klasörleri görülecek şekilde gizleyebilirsiniz, böylece işiniz olmayan dosyaları gizleyip bu karmaşıklıktan da kurtulmuş olursunuz.

     SuperCard DStwo için Hazır Kernel + Yeni Görünüm, Tema, İkonlar + Gömülü Emulatorler  SuperCard DStwo için Hazır Kernel + Yeni Görünüm, Tema, İkonlar + Gömülü Emulatorler

    UYARI: Bu eski bir paylaşımdır ancak istek üzerine linki düzeltip konuyu güncelledim. Artık DStwo kartım olmadığından son Firmware ne durumdadır, bu paylaştığım dosyalarla uyumlu mudur bilmiyorum. Herhangi bir şekilde bir zarara uğrarsanız ben sorumlu değilim, riski göze alarak indirin ve kurun.

    İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (2016 -> Link İstek Üzerine Düzeltildi)

    İyi Eğlenceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 7 Nisan 2016; 6:14:31 >







  • Hacı süper yapmışın ağzım sulandı. Ama kalsın o kadar para vermem.
  • Eline saglik emek var burda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara deneyeceğim. Açıklama ve bilgi hazinesi için teşekkürler. ^_^
  • DSTWO olsa şimdiye çoktaaan herşeyini denemiştim. :)
  • kral kart. yapilacak seyeler nerdeyse sonsuz diyebilirim... sirf cöpü cikartmiyor ve cay yapamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menüye I-Player ve Slot2-GBA öğelerini de ekledim, yeni link yakında aktif olmuş olur.
  • bu sitede (eblular)paypal kabul ediyormu.
  • Supercard DSTwo'yu ben bu adresten almıştım. Takipli kargo ile 6 günde elime ulaşmıştı.

    www.nds-card.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenakesim

    bu sitede (eblular)paypal kabul ediyormu.

    Paypal kabul ediyor 8 günde geldi.
  • çok teşekkürler LuN4TiC
  • Harikulade bi paylaşım...

    Teşekkürler LuN4TiC :)

    Bu paylaşımdan sonra dstwo yu seçmemek olmaz artık =P
  • Bu durumda yapmanız gereken tek şey sizin kendi bilgisayarınızın hafıza kartına atadığı harfi kısayola tanıtmak. Bu kısımda yardımcı olabılırmısınız acaba?
  • İstek üzerine link yenilendi
  • ben :) istedim kırmadı yeniledi teşekkür ederim.
  • Sağolsun gönlü bol insan kırmadı bizleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper olmuş fakat gatewayin mavi kartına uygulanabilir mi bu?
  • Merhaba, Link çalışmıyor. Rica etsem linki yeniler misin?
    ufuk.altiparmak@outlook.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk6p

    Merhaba, Link çalışmıyor. Rica etsem linki yeniler misin?
    ufuk.altiparmak@outlook.com

    İstek üzerine linki düzelttim lütfen uyarıyı da dikkate alıp indirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.