Şimdi Ara

Superman Prime 1 Million vs Franklin Richards (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evime hoş geldiniz demek amacıyla söylüyor. O sırada Atom'un evreni, gerçekliği yok olmuştu. Ondan sonra Atom'da kendi evreninden spom'un evrenine uzanan boyutlararası bir köprü açtı.

    Atom farklı bir evrene gelince Spom'da onları karşılama amaçlı bu kelimeyi kullanıyor. Başka bir gerçeklikten gelen birini.

    Hani bizim mars' tan gelen birine dünyama hoş geldin dememiz gibi bir şey. Spom zaten universal olsa neden Atom'un evreni yok olurken yardım etmesin ?
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Zaten en etkileyici featleri multi solar system-galaxy level arası.Fakat supomun hakkında öyle bilgiler dolanıyor ki internette yok güneşte yattıgi sürede omnipresence yok şunu yok bunu yapabiliyor.Hatta omnipotent olduğunu diyeni bile gördüm.Dc deki presenceyr en yakın şey olduğunu söyleyenler...Uzar bu liste.Bana kalırsa kendinden güçsüz ,en güçlü superman versiyonlarının ne yaptiklarina bakıp ona göre tahmini bir seviye belirtebiliriz supom için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 24 Eylül 2018; 15:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Hepsi söylenti.. Spom'un düşünüldüğü gibi olmadıgını açıklayan detaylı bir konuya baktım bundan baya önce :)
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Aynen bende okumuştum comicvine da.Gerçi bu tarz karakterler çok ilgimi çekmediğinden nedir ne degildir bilmiyorum pek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Hocam ya bu kadar keskin şeyler söylemeden biraz araştırma yapın allah aşkına :D Sizinle hep bu duruma düşüyoruz.

    http://kahramanbaykus.com/en-guclu-12-superman-versiyonu-2-kisim/

    SP1M hakkında bilinmesi gereken her şey.

    Ekstradan ->http://sosyal.kahramanbaykus.com/index.php?thread/497-%C3%A7izgi-roman-alemindeki-potansiyeli-en-y%C3%BCksek-kahraman-hangisi/&postID=4111&highlight=SP1M#post4111

    Ayrıca Adult Franklin' de çok fazla feati olan biri değil dürüst olmak gerekirse.

    İki taraf da ciddi featlere hasret ancak SP1M'in itibarı, tasviri >>> Frankin

    Kapışmaya gelince Cennet kapılarından içeri girmeden önceki SP1M'e karşı Adult Franklin'in şansı olabilir. Ancak o saatten sonraki aşmış SP1M fazla kaçar.


    @milyarderdahi

    O konunun devamında o konuyu açan adamı paramparça ettiler. Debunked edildi o konu yıl olmuş 2018 o konuyu geçerli sanan mı kaldı ? Yapmayın :D Adam Dragon Ball fanıydı, Screwattack'in yaptığı SUperman VS Goku videoları sebebiyle internette DBZboylar ortalığı yıkıyordu. Superman'i küçümseme girilşimlerinden biriydi.

    Hatta konuya atılan son mesaj da bana ait yaklaşık 2 ay oldu yanıt veren çıkmadı. Nitekim o konu haksız çıkarılalı yıllar oldu.




  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Araştırıyorumda yazıyorum zaten :D Feat yok :D Başardıgı bir iş yok :D Adamın konusuda gayet güzel.Her şeyi açıklamış.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırmanız yanlış anlaşılmalara dayanmış diyeyim o zaman. Kendisi için gelmiş geçmiş tüm meta-insanların en güçlüsü deniliyor. Daha ne başaracak ? Cennete girip orada Michael'ın onayını alıyor (tahminen). Daha ne başaracak ? Bir evreni kurtaracakken geç kalıyor son anda evren yok oluyor vs bu evrenin dışında var olup o varoluşun içinde kendi evren yaratma hazırlıklarına başlıyor vs vs Tüm başarılarını attığım linkler de bulabilirsiniz.

    Adamın konusu gayet güzel falan da değil. Size resmen parçalandı diyorum. Adamı çağırdılar gel cevap ver diye veremedi. Ayrıca Grant Morrison SP1M'ı All-Star Superman ve tüm Superman Dynasty devamlılığına bağladı ve bu konumunu daha da artırdı sonradan. Adamlar da bu görüşleri paramparça etti. Konunun tamamını okursanız anlarsınız.

    Suberboy Prime
    Superman Prime gibi tipler bile nigh-evrensel seviye iken SP1M'e galaksi diyen adamın konusuydu o patlatıldı :D




  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Bu kadar muhteşem bir karakter nasıl bir evreni kurtaramıyor ? Yada neden yok olan evreni geri getiremiyor, evrenlerini tekrar oluşturmuyorda ordan gelenleri kendi bulundugu evrende agırlıyor ?

    Böyle tahminler üstünden yazarsanız bende bir sürü şey yazarım bitmez bu.

    Franklin ise zaten evrenlerle oynuyor. En azından tescilli bu.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Ben tahminler üzerinden yazmadım ki çizgi romanlarda olanı söyledim. Yorum yaptığım bir şey yok. O mevzu bahis evren çoktan yıkıma başlamıştı Superman müdahale etmeden önce ve karakter daha güçlerinin sınırlarını tam bilmiyor. Omnipotent değil elbette (Franklin de değil).

    Ancak bırakın tanrısal özellikleri normal superman'İn yüzlerce milyar daha güçlü versiyonu Yeşil Fener Güç Bataryasının tüm gücünün tek bir kişiye aktığı ve 5. Boyut Cini kanı taşıması bile bu karakter anormal güçlü yapıyor.

    Superman -> Superboy Prime -> Superman Prime -> Skalasından yola çıkarsak. Üzgünüm ancak Franklin'in böylesine bir tehditi alt etmek için yeterli kombat feati ya da tasviri yok.

    SP1M -> Lois Lane'i yaratmak için onun DNA sına ihtiyaç duydu.
    Yetişkin Franklin ise Galactus'u canlandırmak için çocuk halinin tüm enerjisini çekmek zorunda kaldı.

    Nitekim ikisi de omnipotent değil. Ancak bugün Superman Prime'ın bile Galactus'a bela olabilecek biri olduğunu hesaba katınca SP1M kantarı biraz kendi tarafına taşırıyor bence.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.