Şimdi Ara

Superman vs Sentry vs Thor vs Shazam vs Black Adam vs WWH (Açıklamaya göre yorum yapın) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi ifade edemiyorum heralde neyse önemli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    bak biz vs leri eğer özel açıklama yapmazsak herkez her gücünü kullanacak diye açarız senin kağıt üzerinde dediğin güçler karakterlerin tüm güçleri oluyor bunu hikayelerde hepsini kullanmıyolar çünkü gerek duymuyolar yada başka bir sebebden kullanmıyolar
    kağıt üzeri dediğimiz güçler karakterlerin gerçek güçleri yani
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    hocam farkettinizmi bu zamanlarda hangi konuyu açsak popülere giriyor konu :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun sonuçta vs lerde tüm potansiyellerini dikkate almak gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bi güncelleme yapalım

    Superman>black adam=shazam>thor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    aynen benimde sana attığım bilgi pr- beyonderin tüm güçleri oluyor bu arada lucifer filan hateri değilim lucifer vs pr-beyonder konusunda luciferında bilgilerini paylaştım

    herhalde sonunda kendimi anlatabildim
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    sentry+wwh abimiz nerde bide thorun hiç wikisine bakmadım bekleyin hepsinin bilgisini bulup geleyim
  • Ayıptır söylemesi hepte benim açtığım konu popülere giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Wwh sonda onu bırak sentry nin tüm güclerini bilmiyorum sadece feat lerini biliyorum ondan yazmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    geçenlerde pesforever hocamızında girdi :D
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    thor hariç diğerlerini buldumda thor abimizi bulamadım daha araştırıyorum
  • Ya size en düzgün sıralamayı yapayım şimdi;



    Superman=Sentry>BA>=Thor=Shazam>WWH

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru onunla girmişti :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    bir şey değişmişe benzemiyor :D
  • Doğru :D



    Herneyse böyle işte. BA Superman kadar potansiyelli bir abimiz nerdeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Bence black adam biraz overrated

    Shazam hep yeniyor onu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SÜPERMAN POST CRİSİS BİLGİ

    Güçler ve Yetenekler: Süpermen Fiziksel Özellikleri , Güneş ışınımını absorbe edebilir , Uçuş , Isı Vizyonu ( Moleküler düzeyde çalışır ve maddi olmayan varlıkları vurabilir ), İncinebilirlik , Ömür , Yaşam Desteği , Süper Nefes , Gelişmiş Duyular , X-Ray Vizyon, Dövüş Sanatları , Genius seviyesi Intellect, Ice Breath , Sınırlı Uzay - Zaman Manipülasyonu ( Zaman ve uzayı keser ), Rejenerasyon ( Düşük)), Direnç için Gerçeklik eğilmesi , Zihin Manipülasyon , Matter Manipülasyon ( Atomaltı Seviye ), Topla , Zaman Manipülasyon , Ölüm Manipülasyon ve Void Manipülasyon

    Saldırı Potens : Güneş Sistemi seviyesi ( bir güneş güneş sistemi taşındı , güneş sistemi Shook , bazı zorluklarla elinde küçük bir kara delik Held , onun Sonsuz Kütle Punch ile bu kadar enerji üretmek istiyorum )

    Hız : Devasa FTL + ( İkiyüz 62000000000 kere hesaplama yoluyla ışık hızı , iki yüz altmış kez ışığın hızı en taşır , ışık hızı düşünür , düşünce daha hızlı hareket edebilmek için Belirtilen , Ters-Flash Karşılaştırılabilir , bir nanosaniye içinde bir bebek kaydeder , nanosaniye arasında zamanı ölçmek Can , süper hız Flash ile bütün bir konuşma Has , sadece birkaç nanosaniye için var olan bir yerde düzgün İşlevleri )

    Kaldırma Dayanımı : Multi-Stellar ( Güneş sistemini hareket ettirir . Geriye doğru itilen Mageddon, güneşi büyük ölçüde cüceleyen ve milyonlarca kat daha fazla kütleye sahip olan bir mekanizma )

    Çarpıcı Gücü : Sınıf XPJ

    Dayanıklılık : Güneş Sistemi seviyesi ( bir solucan deliği dayanıklıdır , Superboy ısı vizyonu rahatsız değil mi , tesir ediyor brainiac kiriş , Kyle Rayner isabet aldı , bir süpernova Survives , kırmızı yıldızın patlamasına Survives , bir kara delik Survives , çarpışmasını Sağ Kurtuldu Apokolipler ve Yeni Yaratılış )

    Dayanıklılık : Sarı veya mavi güneş ışınlarını emebileceği sürece sınırsızdır.

    Menzil : Normalde standart melee menzili, Gezegenlerin menzilli saldırıları, yumrukları tüm gezegenleri etkileyebilir.

    Standart Ekipman: Yoktur. Ancak, bir konuda, Düşünce Robotu olarak bilinen büyük bir güç elde etti . Bu onun yetenek kümesinin bir parçası değil, bu yüzden dahil olarak belirtilmelidir.

    İstihbarat : Genius (İnanılmaz zeka ve hesaplama yetenekleri göstermiş, aklı keskin ve yeryüzündeki insanlara göre aşırı hızda çalışmaktadır.) Süpermenin analitik güçleri, makineden doğrudan bilgi okumasını ve ısı görüşünü dikkatli kullanmasını sağlar. Makinelerini yeniden programlayabilirler.Tüm hayatın süper güçlerine sahip olduğundan ve çeşitli düşmanlarla sürekli olarak savaşa girdiği için, Superman zaman içinde süper güçlerini doğrudan tamamlayan bir dövüş stilinden yararlanan mükemmel bir el avcı uçağı haline gelmiştir. Herhangi bir düşmana uyum sağlayıp onları yener. Ayrıca Süpermen, Wildcat, Gladyatör mücadele yöntemlerinde Mongul, güreşte Wonder Woman ve Batman'den bazı gelişmiş dövüş sanatları tekniklerini öğrendi.

    Zayıf yönler: Büyü, Chi, Kriptonit ve kırmızı güneş ışınlarına karşı hassastır. Röntgen vizyonu ile kurşun ile görülemez. Süper duruşundan dolayı, Superman'ın kulakları aşırı gürültüye karşı çok hassastır.





    SHAZAM POST CRİSİS BİLGİ

    Shazam'ın Gücü : Kaptan Marvel'in güçlerine erişmek için, Batson, Sihirbaz Shazam'ın adını çağırmalı ve böylece bir zamanlar "Dünyadaki tanrılar" olarak bilinen bu ekstra boyutlu varlıkların büyülerini ve enerjilerini çağırmalıdır. Batson ayrıca Quintessence ile bağları vardır.

    Batson bu güçleri çağırmak için büyüyü çağırmalıdır. Doğaüstü gök gürültüsü ve yıldırımın patlamasıyla, Kaptan Marvel ölümsüzlerin güçlü güçlerini kullanır.

    Batson, gücünü, değerli olanlarla paylaşabiliyordu. Kız kardeşi Mary Marvel oldu ve Freddy Freeman Kaptan Marvel Jr oldu. Bu durumda, her kişi "Kaptan Marvel" gücünün bir parçası sahip. Shazam'ı tekrar arayarak, Marvel'lerin her bir üyesi bir kez daha eski kimliklerine geri dönebilir. Bu, Billy veya Mary gibi numaralarından birinin, büyünün tüm gücüne sahip olmasını sağlar. Büyü, bir zamanlar Kaptan Marvel ile kimlik değiştiren Süpermen gibi soylu niyet ve saflıktaki diğer kişilerle paylaşılabilir. Atlas'ın dayanıklılığı, Aşil'in dayanılmazlığı ve Zeus'un gücü ile desteklenen Marvel, genellikle Süpermen ile eşit olarak tasvir edilir.

    Kaptan Marvel, aşağıdaki insanüstü ve büyülü güçlere sahiptir:

    Süleyman'ın Bilgeliği için S : Süleyman, tarihsel zamanlarda birleşik İsrail'in üçüncü kralıydı. Kutsal Kitaba göre Tanrı, İsrail'i yönlendirme isteğiyle onu doğaüstü bilgelikle kutsadı. Kaptan Marvel, çok miktarda bilgiye anında erişebiliyor. Süleyman'ın hikmeti bazen Eskilerin Bilgeliği olarak bilinir. Kaptan Marvel, süper insan baskınlığı ve bilincine sahiptir. İhtiyaç duyulduğunda danışmanlık ve tavsiye ile sağlanır. Kaptan Marvel, tüm dillerden, eski ve modern savaştan haberdardır ve insanları gücüyle hipnotize edebilir veya büyüleyebilir. Bilgeliğin gücü, bilgisini fani anlamadan çok över.
    Süpermen Bilgisi : Kaptan Marvel, hiyeroglifleri okuyup deşifre etmesine, öğrendiği her şeyi hatırlamasına ve uzun matematiksel denklemleri çözmesine izin veren olağanüstü bir fotoğrafik hatırlama ve zihinsel keskinliğe sahiptir. Anında sınırlı verilere dayanan sezgisel tahminler yapabilir; bu noktada tahminleri neredeyse her zaman doğrudur; aynı zamanda fani dünyasında ilahi olgunun büyük bir anlayışına sahiptir.
    Basiret : Kaptan Marvel, onun dezavantajlarini avantajlar haline getirmesine izin veren durumlari hakkinda esrarengiz bir bilince sahiptir.
    Hipnoz : Saf güç ve büyü sayesinde insanları uzun süre (belirsiz) hipnotize edebilir. Sadece büyük irade sahibi olanlar bu yeteneğin üstesinden gelebilir.
    Çok dilli : İnsanca bilinen her dili, eski ya da ölü dilleri konuşabiliyor ve uzaylıları anlayabiliyor.
    Herkül'ün Gücü için H : Dünyanın En Yüce Ölümcülüğü rolünde, Batson inanılmaz derecede güçlü bir güce sahip. Superman'ı bir bilek güreşi yarışmasında çileden çıkardı ve bir Eclipso'nun gücünü geri almayı başaramadı. (Eclipso, Superman'ın gücünü nasıl kullanacağını bilmiyordu. Superman'ın fraksiyonel olarak daha güçlü olduğunu gösteren daha fazla gerginlik gösterdi ve Superman'ı bilinçsiz hale getirdi (ancak Superman'ı şaşırtarak yakalama avantajına sahipti). Kaptan Marvel devasa nesnelere taşındı ve yok etti. Wonder Woman ve Superman gibi savaşçılarla savaştı.Her ne kadar ikisi de onu yendiler. Kaptan Marvel, Superman ve Wonder Woman'a karşı yetenekleri göz önünde bulundurulduğunda, bu gibi gösteriler fiziksel olarak hareket eden gezegenler olarak kabul edilmesine rağmen, bu türden yetenekler kendi yetenekleri içinde olacaktı.
    Süpermen Gücü : Ona, Dünya yerçekimi içinde çalışan bir insan için normalde mümkün olan fazladan kütle hacmini kaldırma ve / veya basma yeteneği verin.
    Atlas'ın Dayanıklılığı için A : Atlas olarak bilinen Titan sınırsız dayanıklılığa sahipti. Atlas, dünyayı zaman zaman harap etti. Muazzam fiziksel direncin üstesinden gelebilir. Bu insanüstü yetenek, uzun süreler boyunca Kaptan Marvel olarak kalması, uzayda hayatta kalması ve [[w: c: batman: Spectre | Spectre] veya Black Adam ile olan dövüşü gibi uçsuz bucaksız savaşlarla savaşabilme yeteneğini kazanır .
    Öz-Sustenance : Yemek, uyku ya da Shazam olarak nefes almasına gerek yoktur.
    Süper İnsan Dayanıklılığı : İnanılmaz metabolizması onu neredeyse sonsuz dayanıklılık ve tükenmez dayanıklılık ile sonuçlandırır.
    Zeus'un Gücü için Z : Zeus, Olympus'un yüksek babası ve büyülü şimşeklerin tanrısıydı. Zeus'un gücü, Kaptan Marvel'i dönüştüren sihirli şimşeklerin yanı sıra Kaptan Marvel'in diğer fiziksel ve büyülü yeteneklerini de geliştiriyor. Bu güç, fiziksel olarak tekrarlanamazlığını ve sihirli büyü ve saldırılara karşı direncini güçlendirir. Kaptan Marvel büyülü yıldırımı silah olarak kullanabilir. Zeus'un aydınlatma cıvatalarını rakiplerine vurmaya çağırıyor. Zeus'un yıldırımları, efsane aparatları yaratmak, Marvel'a verilen zararı tekrar sağlamak ve büyülü büyüler için bir güç kaynağı olarak kullanılabilir. Superman'ı bilinçsizce Merkür'ün hızıyla ve yumrukları ise aydınlatma cıvatalarıyla sardı.
    Sihirli Direnç : Bu, onun İncil ve Dayanıklılık güçlerini tanrısal seviyelere yükseltiyor. Onu sadece en güçlü büyü ve yeteneklerden etkileyerek yapmak.
    Fiziksel İyileştirme : Kasları, boy uzaması, ağırlığı, kütlesi ve Billy Batson'dan farklı fiziksel özellikleri büyülü bir gelişmedir.
    Boyutlar Arası Seyahat : Bu sadece Sonsuzluk Kayalığına gitmek için kullanılabilir.
    Büyü Kaynağı : Mary Marvel ve Freddy Freeman'ın yetkilerinin odak noktası ve acil kaynağıdır. Tıpkı Shazam'ın Billy Batson'un yetkilerinin kaynağı olduğu gibi.
    Büyücülük : Kaptan Marvel, saf ve eski bir büyünün yaratıcısıdır. Bu, sihirli büyülere direnme ve yayma yeteneğine izin verir, Zeus'un Şimşek en kayda değer olanıdır.
    Gelişmiş İyileşme : Eğer savaşta yaralanırsa, kendini iyileştirmek ve yaraları onarmak için büyülü şimşek üzerine çağrıda bulunabilir. Yaralı olsaydı, onun ilahi ve doğaüstü enerjileri onun diğer dünyevi hızda toparlanmasını sağlar.
    Aşil'in Cesareti için : Kaptan Marvel, çizilecek iç kuvvetin kahramanca seviyelerine sahiptir. Savaşta ve Kaptan Marvel formunda büyük cesur ve ruh sahibi olmasına izin veren Yunan Kahraman Aşil'in cesaretine sahiptir. Kaptan Marvel, doğuştan gelen ve uyumlu bir irade ile kutsanmıştır. Onun marka sırıtması ile karakterize bir ilahi neşe. Ona her zaman bir iyimserlikle bir meydan okumayla yüzleşmeye iten bir azim veriyor.
    İncinebilirlik : Kaptan Marvel neredeyse her türlü fiziksel yaralanmaya karşı dirençli ve dayanıklıdır. Onun hasara karşı dayanıklılığı, Süpermen gibi varlıklarla eşittir, ancak zayıflıklar olmadan.
    İyimserlik : Süleyman'ın Bilgeliği ve Billy Batson'un çocuksu kişiliği ile birleşmiş olan Aşil Cesareti ile bu, Kaptan Marvel'in üstün derecede bildiği bir tür iyimserlik yaratır. Rakiplerin çoğunu gülümsetmeye ve güçlerini savaşmaktan başka özel yollarla kullanabildiğinden, Kaptan Marvel sonsuza dek “erkek izci” olarak kalacaktır.
    Merkür Hızı M : Mercury'nin hızını kanalize ederek , Kaptan Marvel dünya atmosferinde iken Mach 10'u (saniyede 2 mil) aşan hızlarda kolayca uçabilir ve hareket edebilir. Bu, Merkür'ün Hızının ışıktan daha hızlı hızlarda hareket etmesine izin verdiği kadar sınırından uzaktır. Tıpkı Siyah Adam gibi, refleksleri ve hızı, bilinmeyen fiziksel gücünün etkisini artırıyor. Merkür'ün gücü sayesinde Marvel, Yunan ve Roma efsanesinin habercisi tanrısı olarak hızlıca uçar.
    İnsanüstü Hız : O, Superman ve Black Adam gibi varlıklarla savaşmak için onu yeterince hızlı yapan inanılmaz hızlarda hareket edebilir.
    Uçuş : Kaptan Marvel aynı zamanda atmosferin içinden gizlice uçabilir. Bu, zahmetsizce alt yörüngesel seviyelerin yükselmesini ve gezegen boyunca körleme hızında seyahat etmesini sağlar. Uzaydan geçebilir, ancak bazen yıldızlararası yolculuk sırasında iletişimi kolaylaştırmak için aygıtlar kullanır.
    Yetenekleri
    Çeşitli. Şu anda sahip olduğu bilgi, bitmek bilmez, bu yüzden herhangi bir şey yapabilir.
    Çok Dilli : Süleyman'ın Bilgeliği sayesinde, dünyadaki herhangi bir dili anlama, anlama ve konuşma yeteneğine sahiptir.
    Genius-Level Intellect : Ayrıca dahiler arasında bir dahi olarak kabul edilir.
    Pürüzsüz Konuşmacı : Zekasının başka bir yönü, daha önce görülmemiş miktarda bilgeliği olan bir adam olarak, durumdan çıkma becerisidir, savaşmayı tercih etmekten ziyade, konuşmayı tercih eder.
    kuvvet
    100 + sınıfı. Kaptan Marvel olarak onun gücü Süpermen ile eşit. Lord Marvel’e yükseltme yapıldığında ve Sonsuzluk Kayası’nın koruyucusu olduğunda, Evren’deki en güçlü varlıklardan biriydi.
    Zayıf Yönler
    Yüksek mertebe sihir : Sadece büyücülerin en büyüğü, onu, Spectre tarafından kullanılanlar gibi herhangi bir şekilde etkileyebilir.

    Konuşma Engeli : Billy'nin Kaptan Marvel'e dönüşmesini sağlayan büyü tamamen seslidir. Bu nedenle, eğer gagged gibi konuşmaktan alıkoyulursa, dönüşümü mümkün olmayacaktır.

    Elektrik : Yeterince güçlü bir elektrik deşarjı, Kaptan Marvel'i Billy'ye dönüştürebilir ve tersini yapabilir. Bu hem kendi avantajına hem de çoğu zaman zararına çalıştı.

    Eski Zayıflıklar
    Rock Sınırı Koruyucusu : Marvel'in Eternity Kayası'nda kalması ve sadece bir saatte sadece yirmi dört saat boyunca Kayadan uzak olması gerekir. Ancak, Billy artık Sonsuzluk Kayası'nın bekçisi olmadığından, bu zayıflık artık geçerli değildir.



    BLACK ADAM POST CRİSİS BİLGİ

    Biçimi değiştirmek için, Adem bir zamanlar yeryüzündeki tanrılar olarak bilinen bu ekstra boyutlu varlıkların enerjilerini Shazam'ın adını arayabilmelidir. Bu büyü, çerçevesine neredeyse yüz libre geçirmez tanrısal kas ve doku ekler. Bu büyü sadece vokal gibi görünüyor; Bu büyüye, eğer bir şekilde gaggediyse ya da konuşmaktan rahatsız olursa erişemez. Gücünü Osiris'le paylaşabilir, ancak bu durumda, her bir kişi, yalnızca Siyah Adam'ın tüm gücüne sahip bir kişinin aksine tam gücünün bir parçasını elinde bulundurur. Shazam'ı tekrar arayarak, bir kez daha normal formuna ve büyüklüğüne geri dönebilir. Büyü, Mary Marvel gibi soylu ve saf olan diğer şahsiyetlerle paylaşılabilir. Yeterli güç tanrılarının Shazam'ı manipüle edebileceği bilinmektedir.

    Siyah Adam, Teth-Adam'ın bedenine "SHAZAM" sihirli kelimesini konuşarak geçebilir. [1] O sahip:

    Shu'nun Stamina'sı için S : Shu'nun dayanıklılığını kullanan Black Adam, birçok aşırı fiziksel saldırıya dayanabilir ve hayatta kalabilir. ek olarak, o yemek ya da nefes almak ve uzayda yardımsız hayatta kalabilir.
    Süpermen Dayanıklılığı : Onun Tanrıça metabolizması onu tüm fiziksel aktivitelerde insan dayanıklılığından çok daha fazla sağlar.
    Öz-Sustenance: Vücudunda dolaşan sihirli enerjiler tarafından sürdürülür. Hava, yiyecek veya suya ihtiyacı yoktur. Siyah Adam ölümsüzdür.
    Heru'nun Hizası için H: Heru’nün hızını alarak, Kara Adam, yeryüzünde Mach 10’u aşan hızlarda (saniyede 2 mil) ve uzayda ışık hızında ilerleyebilir. Flash kadar hızlı olmasa da, Mach 500'ün üzerinde bir hızla koşarken, daha az güçlü (Black Adam'ın hızı Flash tarafından süzülüyordu ).
    Süper İnsan Hızı : Farkındalığını netleştirebilme ve geçici akışını arttırabilme, insani olarak mümkün olandan daha hızlı hareket etme yeteneği. Muhtemelen Süpermen'e eşit inanılmaz hızlarda hareket edebilir. İnsanların normal periferik menziline kayıt olmayacak kadar hızlı hareket edebilir ve görünüşte yok olur ve ortadan kaybolur. Bu hızda, aklı, en azından çevresinin farkında olduğu bilinçaltı düzeyde bilgi işler.
    Uçuş : Kara Adem, atmosferin alt-yörüngesel seviyelerde süzülmesini ve gezegen boyunca seyahat etmesini sağlayarak, kudretli bir şekilde, irade ile hareket ederek, içten içe uçabilir. Baş dönmesi ve baş dönmesi gibi aşırı yüksekliğin etkilerinden bağışıktır. Dünyadan ay'a gidebilir, ancak yıldızlararası seyahat için ekstra ihtiyati tedbirler gerektirir. Black Adam ışık hızında uçabiliyor.
    Amon'un Gücü için: Siyah Adam, 100.000 tonu zahmetsizce kaldırmasını sağlayan olağanüstü bir süper güç seviyesine sahiptir, zahmetsizce çelik bükebilir, duvarlara yumruk atabilir ve büyük nesneleri kaldırabilir. Adam'ın gücü, Kaptan Marvel gibi varlıkları kolayca yenebileceği kadardır. Kara Adam, yeryüzündeki en güçlü metahümen olarak çokça karşılık verdi. Siyah Adam birden fazla vesileyle kendi JSA'ya karşı kendi başına tuttu. Bir zamanlar Büyük On'la ve hatta Marvel Ailesi'yle (Kaptan Marvel, Mary Marvel ve Kaptan Marvel jr'den oluşan) savaştı ve yendi. JSA, Doom Patrol, JLA ve Teen Titans'tan oluşan bir grup süper kahramana karşı kendi kendini tuttu ve hatta onu durduramayacak gibiydi.
    Süper İnsan Gücü : Tanrıça beden ve kemik, benzer insan dokusu kadar yoğun olarak üç kat daha fazladır ve Olympians'ın süper insan gücü ve ağırlığına katkıda bulunur.
    Zehuti Bilgeliği için Z: Kara Adem, geniş bir bilimsel bilgi seviyesine anında erişime sahiptir. Zehuti'nin hikmeti ayrıca Adam'ın vaftizini verir ve ona ihtiyaç duydukları zamanda danışmanlık ve tavsiye verir.
    Süpermen Bilgisi: Normalde bilmemesi ve / veya bilmemesi gereken bilgi ve gerçekleri hatırlayabilir.
    Basiret: Durumunu, dezavantajları avantajlara dönüştürmesine olanak veren, fani dünya ile ilahi etkileşimin anlaşılmasına olanak veren, esrarengiz bir farkındalık.
    Omni-dilli
    Hipnoz: Bu gücü kullanarak insanları da hipnotize edebilir.
    Aton'un Gücü için: Adem'i dönüştüren sihirli şimşekleri ateşlemenin yanı sıra, Adem'in diğer fiziksel yeteneklerini de geliştirir ve boyutlararası yolculuklara izin verir. Adam şimşek çakmasını bir silah olarak kullanarak kaçmak ve rakibe veya hedefe çarpmasına izin vermek için kullanabilir. Aton Gücü ve diğer Tanrılar'a, Tanrı'nın seviyelerine saldırılarının gücünü arttırmak için kanalize edebilir. Nadiren buna başvurur.
    Mistik Dönüşüm
    Fiziksel İyileştirme
    Yazım Kaynağı
    Gelişmiş Şifa
    Boyutlar Arası Seyahat: Bu sadece Sonsuzluk Kayalığına gitmek için kullanılabilir.
    Mehen'in Cesareti için M: Bu yön kısmen psikolojiktir ve Adem'in insanlık dışı miktarlarda koparılmasını sağlarken, aynı zamanda onu büyük yılan gibi geleneksel fiziksel yaralanmalara karşı yıkılmaz ve pratik olarak savunmasız hale getirir.
    Süper İnsan İçsel Gücü: Her zaman, iyi niyetin ve azim gücünün doğuştan ve ahenkli bir varlığı tarafından desteklenmez;
    İnançıklık : Bir şekilde yaralanmış olsaydı, onun tanrısal enerjileri onun derhal iyileşmesini sağlardı. Bu büyüklükte bir bedeni, bedensel moleküllerinin büyük bir bölümünü fiziksel bir ölüme yol açacak şekilde dağıtır. O zaman bile, Ra, Anubis ve Osiris gibi önemli bir güç tanrısı veya onu yeniden canlandırmak için birlikte çalışan eşit sayıda Mısır tanrısı tanrıları için mümkün olabilir.
    Isis'in Gücü: Son zamanlarda Tanrıça Isis'in Gücü'nü devraldı. Black Adam sihirli kelimeyi kullandığında, sadece kendi normal güçlerini kazanmaz, aynı zamanda tüm güçleri, Isis'in sağladığı ekstra güç nedeniyle daha da güçlenir. Isis'in gücü de ona hibe ediyor:
    Doğa Kontrolü: Doğanın çeşitli yönlerini kontrol edebilme becerisi. Siyah Adam bu gücü hiç kullanmadıysa da, Isis gücü tüm unsurların kontrolünü ona verir. Bu güç, güçlü bir rüzgarı toprağa süpürmek için çağırmasına izin vermeli, ya da erimiş lavların gayzerlerinin yerden kendiliğinden yükselmesine neden olmalıdır.
    Telekinezi : Nesneleri zihnin gücü ile hareket ettirme yeteneği.
    Yetenekler Düzenle
    Mısırtoloji : Mısır tarihi ve lore, Mısır mitolojisi, Mısır büyüsü.
    Çok dillilik : Siyah Adam, eski Mısır, Arap, Kahndaqi ve Amerikan İngilizcesi de dahil olmak üzere birçok dili konuşabilmektedir.
    Zayıf Yönler Düzenle
    Magical Vulnerability: Sadece önemli bir sihir onu etkileyebilir.
    Şimşek: Zarar veren ve Kara Adam'ın Theo Adam'a geri dönmesine neden olan yıldırım saldırıları.




    SENTRY BİLGİ

    Kimyasal olarak Geliştirilmiş Fizyoloji: Sentry'nin süper insan gücü ve yetenekleri, Süper-Asker Serum'un özel bir versiyonundan kaynaklanır, ki bu gücün gücü binlerce kez artmış ve değişmişti. Deneysel serum moleküllerinde bir faz kayması yaratır ve Sentry'nin normal gerçeklikle kısmen eşitlenmesini sağlar. Serum, bir hiper-durum bilinci ile sonuçlanan bir fotosentetik reaksiyona neden olur. Onun güçleri, gerçeklik çatışmasında kendi temellerine sahip gibi görünüyor. [41] Güçlerinin çoğu ve sınırları hala bilinmese de, Sentry'nin milyonlarca patlayan güneşin gücü olduğu söylenir. O kadar güçlü ki, Karla Sofen Norman Osborn'un önünde kuramlaştırdı.Scarlet Cadı bozulduktan sonra olanların, Sentry'nin yapabileceği şeyle kıyaslandığında hiçbir şey olmayacağı. Sentry ayrıca Galactus ile savaştı. [3] O bir olduğu ifade edilmişti Omega-Seviye Tehdit tarafından Mister Fantastik , [42] ve Nick Fury 'ın istihbarat 10+ Güç Düzeyi olarak onu sınıflandırılmış. [43]

    Moleküler Manipülasyon: Molecule Man ile yüzleşmenin ardından, Robert kendisini moleküler manipülasyon gücüne sahip olduğunu keşfetti. Bu güçlerin kapsamı henüz bilinmemektedir, ancak Molekül Adamı yenebilmiştir. Ancak Molekül Adamı'ndan farklı olarak, Sentry'nin yetkilerini çok az kontrol ettiği belirtilmelidir. Void ve Sentry esasen farklı kişiliklere sahip olan aynı kişi olduğundan, Void'in kendi shapeshift'iSentry'nin moleküler manipülasyonunun bir sonucu olabilir. Ayrıca Reynold'un moleküler manipülasyon kabiliyeti teorik olarak olağanüstü tekrarlanamazlığına ve dayanıklılığına rağmen ona potansiyel iyileştirici tedavi yetenekleri kazandıracaktır. Güçlerinin büyük çoğunluğunun madde ve enerjiyi değiştirme yeteneğinden kaynaklandığı ve neredeyse her türlü süper gücü yeterince pratik ve kontrolle simüle edebildiği teori olmuştur. Şeklini ve güç setlerini değiştirdiğinde bunu bilinçsizce Boşluk olarak görüyor. Aynı güçten dolayı Morgan Le Fay tarafından parçalanmaktan kurtulmuş olması da mümkündür. Agorafobisini kaybetmesi ve bu nedenle güçleri üzerinde tam kontrol sahibi olmasından (Uncanny Avengers'ta) beri, molekülleri her zamankinden daha büyük derecelere kadar manipüle etme gücünü kullanabiliyordu.
    Materyalizasyon: Sentry, molekülleri irade zoruyla yeniden düzenleyerek çeşitli yapılar ve hatta duyarlı bir etki yaratmayı ve inşa etmeyi öğrendi. Elinin avucuna minyatür bir kurtadam taklit ederek, Terrax'ı Tamer'ın enerji dalgalarını göreceli rahatlıkla ve en önemsiz olanlarıyla sınırlandırabilecek bir güç alanı inşa ederek devasa büyük bir Wasp'i devirebilecek devasa Kum Golemileri yaratır.
    Süper insan gücü: Sentry'nin gücü büyük ölçüde değişir ve zihinsel istikrarına bağlıdır. Sentry, kendisine süper tonlarca insan gücüne sahiptir ve ona 100 tondan fazla uzaklığı kolaylıkla kaldırabilme yetkisi verir. Evrendeki en güçlü varlıklardan biridir. Kariyeri boyunca, muazzam ağırlıkları kolayca kaldırarak, Carnage'ı ikiye böldükten sonra, Terrax'i Tamer'in kozmik baltasınıalarakve çıplak elleriyle parçalayarak, [44] bir cruise liner'ı zahmetsizce kaldırarak ve onun sınırsız gücünü kullanarak, kariyeri boyunca pek çok şaşırtıcı güç kazandı . Emici Adam aşırı yüklü. Void, Hulk'un bacaklarını nispeten rahatlıkla kırmayı başardı ve Sentry'nin kendisi de kolayca Ares'i öldürmeyi başardı.onu yarısına bölerek. Ek güç için güneş ışınımını da absorbe edebilir. Sentry'nin gücüne bir üst sınır daha göstermemiştir , ancak bu onun zihinsel durumuna bağlı olmasına rağmen , Hulk'un benzerlerine rakip olabileceğini göstermiştir . Sentry ayrıca, Void'i göreceli olarak istikrarlı olan ve yüksek bir güç derecesine sahip olan saf güç ile bir kereden fazla teslimiyete sokabilmek için yeterli fiziksel güce sahipti. [17]
    İnsanüstü hız:Sentry, insanüstü hızlarda düşünme, hareket etme, koşma ve tepki verme yeteneğine sahiptir. Mermileri yakaladığı gözlemlendi ve ayrıca süpersonik hızların çok üzerinde hareket ettiği görülüyordu; Yeryüzündeki hızı, yörüngesel hızda (saniyede 5 mil) hareket edecek kadar hızlı ölçülecek kadar yeterlidir. Ayrıca Sentry'nin çok sayıda güneşe bir an meselesiyle uçabileceği (8 dakikadan fazla ışık alan) tasvir edildiği de belirtilmelidir. Bu, yıldızlararası yolculuklar sırasında hızının ışığın hızından birkaç kat fazla olduğunu gösterir. Son zamanlarda uçuşta çok kısa bir süre içinde ayırt edilemez miktarda ışık yılı seyahat etme kabiliyetini göstermiştir. Sentry'nin uçuşunun, uzay ve zamanın saf hızda bükülmesi olduğu ve uçtuğu hızın o kadar hızlı olduğu açıklandı.Thor . [32]
    Süper İnsan Dayanıklılığı: Sentry'nin geliştirilmiş kas sistemi, bir insanınkinden çok daha verimlidir. Sonuç olarak, kasları yorgunluk toksinleri üretmez. Ancak, onun dayanıklılığı ruhsal durumuna bağlı olarak büyük ölçüde değişir.
    Süper İnsan Çevikliği: Sentry'nin doğal dengesi, çevikliği ve vücut koordinasyonu, en iyi insan sporcunun bile fiziksel fiziksel sınırlarının çok üstünde olan seviyelere yükseltilir.
    Süper İnsan Refleksleri: Sentry, ses hızının birkaç katına eşdeğer aşırı insan hızlarında tepki verebilir. Böylece, Sentry son derece gelişmiş bir Skrull silahındanbir keskin nişancı mermisi yakalayabildi. [45] Sentry geçmişte, Cornelius Worth'ı , boşluğa sivri uçlu bir silahtan, Void (Karanlık Nöbet) (Earth-616) tarafından kendisine uygulanmaktankurtaranbir noktadankurtardı. Sentry ile alay ederek, "hızlı bir mermiden daha hızlı" olup olmadığını sordu. Sentry'nin Dr. Cornelius'u kurtarması üzerine, boşluğun, mermiyi yakalayabileceğini bildiğini söyler. Çünkü Void, Sentry'nin en yakın milisaniye ne kadar hızlı olduğunu biliyordu. [46]Sentry, iki kısa çatışma sırasında tepki vermeden önce Thor'a saldırdı, bunlardan biri, sadece Voyvoda ele geçirilmeden hemen önce [47] [48] (Thor, Zayıflatıcı ve Gümüş Sörfçü gibi varlıklarla rutin bir şekilde eşleşti; rakipler).
    Superhuman Senses: Sentry, çok gelişmiş duyulara sahiptir. Herhangi bir desibel, zift ve frekansta neredeyse her sesi duyabiliyor. Olabildiği frekanslarda sesleri tespit edebilen tek dünya yaratığı mavi bir balinadır (0.01-200.000 Hz). Belirli bir kaynağa / frekansa odaklanmak için ortam seslerini engellemek için yeterli kontrol gösterdi (Afrika'da bir kelebeğin kalp atışını duyduğunu gösterdi). Görme alanının aralığı da bir insanınkinden çok daha büyüktür. Havada ve bulut seviyesinin üstünde yüzlerce mil uzakta bir kişiyi algılayabilir. Robert'in diğer duyularının insanüstü yeteneklerinin tam kapsamı bilinmemektedir.
    Uçuş:Sentry, yerçekimine meydan okuyarak, süper insan hızını hipersonik hızların çok üzerinde uçmak için kullanabilme yeteneğine sahiptir (10'un üzerinde). Güneş'e seyahat ettiğini ve ışığından daha hızlı hızlarda uçmasını gerektiren bir an meselesi olduğunu gösterdi. Ve Skrull'un gizli istilası sırasında hemen hemen anında Satürn'e (yaklaşık 746 milyon mil uzaklığı) uçtu, bu da onun ya ışık hızının (bu uzay-zamanında hala imkansız olduğu düşünülen) bir çok kez hareket etmesini ya da baypas alanın olmasını gerektirdi. böylece tamamen ışık hızından daha hızlı hareket ettiği izlenimini veriyor. Aynı zamanda ışığın hızının birçok kez seyahat ettiği belirtildi. Makul bir açıklama, Sentry'nin, henüz kanıtlanmamış veya gösterilmiş olmasına rağmen, ışık hızından çok daha fazla hızlarda hareket ederken / uçarken, vücudunun ek kütleyi elde etmesini önlemek ve azaltmak için moleküler yapısının mutlak kontrolünü kullanmasıdır. Ve Asgard'ın bile dayanamadığı bir tanrı bile, bu hızlarda uçmaya dikkati çekmiştir.[32] Sentry de böyle bir kuvvetle başını uçurdu ve Attuma'yı öldürdü . [49]
    Hemen hemen yenilmezlik:Sentry, tüm niyet ve amaçlar için, neredeyse tamamen zararsızdır, kendini öldürmek istemezse, doğrudan bir zayıflık göstermemiştir. Uzayın boşlukları da dahil olmak üzere son derece sert atmosfer koşullarından hayatta kaldığı görülmüştür. Nick Fury şu ana kadar SHIELD'in onu öldürmenin bir yolunu bulmadığını söyledi ve Iron Man'ın tarayıcıları bile Sentry'nin vücudunda hiçbir fizyolojik zayıflık bulamadılar. Tüm yetenekleri gibi, dayanıklılığı da onun ruhsal durumuna bağlı, tamamen 100 no'lu sınıfsız karakterler satmaya devam edebilir, ancak kendisini öldürmek istediği anda bir anda öldürülürdü, özellikle de Siege'de Thor'a sordu. onu öldürmek. Ayrıca, Green Goliath'ın Manhattan'ı ele geçirmesi sırasında kendisini dünyadaki herkesi yok etmesini engellemek için Hulk'a yumruk atması istendiğinde de zarar gördü.
    Fotokinez: Sentry'nin ayrıca ışık üretme, kontrol etme ve yayma konusunda üstün insan yeteneğine sahip olduğu teorileştirilebilir. Sert ışıklı yapılar üretebilme yeteneği, Void'in bastırılmış kişiliğinin sadece bir ifadesi olduğu ve onun yaratılışının ortaya çıktığı ortaya çıktığında, Dazzler'ınkilere benzer olabilir. Ayrıca, bunu Terrax'den bir enerji patlamasını engellemek için kullandı.
    Işık İzdüşümü: Ürettiği ışık üzerinde mutlak kontrole sahip olup, yönünü, frekansını (rengini), genliğini (yoğunluğunu) ve süresini kontrol edebilir. Sentry, manipüle ettiği ışıkla çok sayıda etki üretebilir. Vücudunda parlak bir ışıltıya neden olabilir. Saniyede birkaç on binlerce lümen güç (yani güneş, en fazla 10.000 lümen parlaklık üretir) ışığında bir nabız yaratır, bu da insanları parlaklığıyla geçici olarak körleştirir. Bu yeteneğin Hulk'u sakinleştirdiği kanıtlanmıştır.
    Enerji Patlamaları: Sentry, sarı renkte güçlü patlamalar ve patlamalar olarak ışık, ısı, kinetik kuvvet ve diğer enerji formlarını üretebilir. Bu patlamalar genellikle el ve gözlerden üretilir. Bu patlamaların maksimum gücü bilinmemektedir. Daha önce Hulk'un cildini yakma ve geçmişte bütün şehir bloklarını tesviye etme yeteneğine sahip olduğunu göstermiştir. Ayrıca, büyük bir grup Attuma askeriniortadan kaldıran çok yönlü patlamalar yayma yeteneğini de gösterdi. [50]
    Psiyonik Yetenekler: Sentry, fiziksel formunu bir arada tutmak için kullanılan güçlü psişik ve zihinsel güçlere sahiptir (ancak Sentry'nin onları Profesör X ve diğer psişiklerin kullandığı şekilde kullanıp kullanamayacağı henüz bilinmemektedir). Şimdiye kadar sergilediği birkaç psişik yetenek, anılarını Paul Jenkins'in zihnine, CLOC, Dr Strange ve Reed Richards'ın yardımıyla, gezegendeki her varlığın hatırasından silmeyi başarabilmişti. Tam potansiyeline rağmen, Thor tarafından kendisine yöneltilmiş tam hızlı bir Mjolnir atışını durdurma gibi neredeyse psikokimetik yöntemlerle bile kullanabilirdi.
    Biyokinez: Sentry, biyofiziksel etkileri bilinmeyen ama görünüşte sınırsız bir dereceye kadar etkileyen bilinmeyen veya nadiren kullanılan bir yeteneğe sahiptir. Hem Sentry hem de Void personaları, çeşitli yönleriyle ortak yeteneklerinin bu yönünü kullanmışlardır. Robert, terapistin kızını bir koma ve omurga problemi ile tedavi etmek için bir kez kullandığını, oysa boşanmış bir dul eşi olmayan bir meme kanseri hastalığına sahip bir eşi boşalttı. [51]
    Diriliş: Sentry, ölüleri aşırı duygusal sıkıntı altında hayata geri getirebiliyor gibi görünüyor. Sonra Ultron karısını öldürdü, Nöbetçi sadece onu dokunarak onu diriltmek başardı. Böyle bir eylemde bulunabilme yeteneğinden şaşkına uğradığı için, bu iktidar üzerinde kontrol sahibi olduğu görülmez. Bu aynı zamanda başkalarının yaralanmalarını iyileştirmek için de uzanabilir.
    Rejeneratif İyileştirme Faktörü: Sentry, neredeyse tüm yaralanmalardan kendini iyileştirebilir. Molecule Man ve Morgan le Fay ile olan kavgaları sırasında iki kat daha fazla molekülerliği dağılmasından geri döndü. Kendi yüzünü bile kopardı ve onu geri çekti, sonra kendi kafasını kırdı ve maruz kalan beyninin, sadece bir ölüm tohumunun dirilişinden hemen sonra tekrar canlanması için Thor tarafından ezildiğini gördü.
    Güç Paylaşımı: Sentry'nin birkaç katı, kendi gücünün bazı kısımlarına başkalarına bahşetme ya da arkadaşlarının varolan güçlerini büyütmek için kullanma yeteneğinden yararlanmıştır. Billy Turner turneradında genç bir çocuğu alıpona benzer yetenekler vermek ve onu Scout adlı bir yardımcı oyuncu olarak almak ya daWatchdogadını alan Normie adlı bir köpeği benzer şekilde güçlendirmek için kendisi ve Hulk için bir oyun arkadaşı yapmak. [10] Reynolds, Hulk'a, karanlık yarısından olan The Void'den onu korumaya yönelik bir araç olarak kendi öz tüketimini bile verdi. [52]
    Ölümsüzlük: Sentry, süper asker serumu ile kimyasal olarak karıştırılır. Bu onu tamamen ölümsüz yapar.
    Işınlama : En az bir kez, Sentry, altın ışığının kör edici bir flaşında ışınlanma yeteneği gösterdi. [53]
    Yetenekleri
    Genius İstihbaratı : Robert çok zekidir. Tek bir nesnede tüm maddeleri tespit etmek için güçlerini kullanabiliyor ve bu nedenle hangi maddelerin bir nesneyi oluşturduğunu belirleyebiliyor. Mekaniği, mimarlığı, makineleri, enerji kaynaklarını, sibernetik, robotik ve bilgisayar bilimlerini takip ediyor. Gözetleme kulesini ve bunun içindeki her şeyi inşa etmek için büyük zekasını kullandı. Daha önce hiç bu kadar zengin olmamış olduğu için, Gözetleme Kulesinin inşaatı için gerekli olan tüm maddeleri Dünya'nın birçok farklı bölgesinden veya (belki de) başka gezegenlerden de kurtarmış olması muhtemeldir. İhtiyacı olan farklı maddelerin doğru miktarlarını topladıktan sonra, onları ihtiyaç duyduğu materyallere ve teknolojiye dönüştürdü. Diğer buluşları CLOC ve Gözetleme Kulesi'ni içerir.

    Güç seviyesi
    100+ sınıfı; Sentry, 100 tondan fazla kolaylıkla kaldırılabilmesini sağlayan süper insan gücüne sahiptir. Agorafobi'nin zayıfladığı, Dr Doom'un kalkanlarını yok ettiği ve hatta bir süre için Sentry'nin bedenine emilmeden önce bir Kozmik Küp içerdiği , Hulk'un en güçlü enkarnasyonlarından birini silmeyi başardı . Marvel, Sentry'yi dünyanın en güçlü süper kahramanı olarak adlandırdı.

    Zayıf Yönler
    Onun nedeniyle durumun Robert birçok zorluklar mevcut:

    Psişik Saldırı: Sentry'nin kırılgan bir ruhu vardır ve zihinsel manipülasyona kolayca yatkındır. Her ne kadar nispeten istikrarlı olsa da, Dr Strange'ın Sentry'nin gerçek olmadığını ve bir yanılsama olduğunu inandırmaya çalıştığı geçmişte olduğu gibi bu tür bir manipülasyona direnebilir, “bu tip için her zaman çok güçlü olduğunu belirtti. büyünün ".
    Negatif Bölge: Sentry, Negatif Bölgedeki en zayıf noktasındadır . Onun güçleri ve sağlığı, kendi içinde olduğu süre içinde daha da kötüleşir ve daha da kötüsü, onun muadili / düşmanı Gücü'nün yetkileri en yüksek seviyeye çıkar.
    Ortalama Dövüş Beceri ve Kontrol Eksikliği: Resmi bir dövüş eğitimi olmayan bir kişi için, Robert en azından ortalama bir savaşçı olarak düşünülmelidir, Thor'dan bir nokta boşluğu atlattıktan sonra, böyle bir tecrübeli bir savaşçıya sağlam bir üst kesinlik kazandırır. En azından makul bir beceri derecesi. Bununla birlikte, Savaş Uzmanı ile karşılaştırıldığında, hala kısa düşüyor. Bu bir zamanlar Herkül tarafından sömürüldü. [54] Ayrıca, tüm yetenekleri üzerinde tam bir kontrole sahip görünmüyor, çünkü Moleküler Kontrol'le olan savaşına kadar öldürdüğünü ve karısını ölüden dirilttikten sonra gerçekten şoke olduğunu bilemedi. .


    THOR BİLGİ
    BULAMADIM BULAN VARSA ATSIN


    süperman bilgi kaynağı:http://vsdebating.wikia.com/wiki/Superman_(Post-Crisis)
    shazam bilgi kaynağı:http://shazam.wikia.com/wiki/Shazam
    black adam bilgi kaynağıhttp://shazam.wikia.com/wiki/Black_Adam
    sentry bilgi kaynağı:http://marvel.wikia.com/wiki/Robert_Reynolds_(Earth-616)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 6 Ağustos 2018; 1:7:28 >




  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    bilgileri attım şimdi değerlendirin nasıl yapıyorsanız

    Bu arada thoru bulamadım bulabilen varsa atsın
  • Vsbattles den bilgi alınmaz ne yaptın sen



    Onlar genelde kafadan atar bildiğin.. Thanosunda solar system yazıyor thorunda ama thanos ortama girdiği anda thoru paket ediyor eee ne oldu ikiside solar system leveldi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.