Şimdi Ara

SUPERONLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç yerde okudum süperonline hızında hiç bi şey fark etmio diye sırf o yüzden konu açma gereksinimi duydum ben 4 yıllık uydunet kullanıcısıydım şimdilerde ise 2-3 aydır süper online kullanıorum cidden hızı 2 kat daha fazla nasıl anlatim size önceden 120Kbs ile indiriodum (en verimli anında) şu anda süperonline ile 2Mbs ile indiriorum ki siz düşünün 10 gb bi şeyi 2 saatte indirio. Gelelim filmlere ise hiç aksatmadan gayet güzel görüntü kalitelerini takılmadan çok rahat izletio. Hizmet konusuna gelince her türlü müşteri hizmetlerinden faydalanabiliyorsun ve hiç diğer kurumlar gibi baştan sağma iş yapıp işi balkasına yönlendirmiolar veya umursamamazlık yapmıyolar.Hatta şöyle anlatim benim modemde düşürmeden dolayı girişte bi sorun oluştu evde bi tane kimin olduğunu bilmediğim süper online müşteri hizmetlerinden birinin tlf si elime geçti adam o kadar yarıdmcı oldu ki o saatte çalışmamasına rağmen neyse biz yapamadık onla işte telefondaki direktiflerle daha sonra sabah direk servis yönlendirmiş adamlar geldi sorunu halletti hiç bi şekilde ücret taleb etmediler ve sonrasında müşteri hizmetlerinden birileri aradı sorun halledildimi başka bi sorun var mı gibi durumu tam anlamıyla düzelttilermi emin olmak istedi...Yani kısacası her türlü türkcell bu konuda diğer firmaları geride bırakır sözleşmeniz bittiyseveya bitmediyse süperonline devamlı bi internet kullanıcısı için altın fırsat dyebilirim. Ha bi de şöyle bi durum var sözleşmeniz bitmediyse süperonline sözleşmenin dğer faturalarını kendi ödüodu benim üye olduğum kampanyada.

    NOT:Burdan süperonline temsilcisi gibi destekledim ama hiç alakası yok sadece ben bi müşteriyim ve bundan önce çektiğim dertlerin hiç bi şekilde burda olmadığını gördüm ve müşteriye ilgiyi fark ettim ondan sadece herkese öneriyorum rahat bi şekilde neti kullanmak herkesin hakkı sonuçta para veriyoruz ve aynı fiyata bu hizmet sunuluyor...2 yılda TTNET kullandım.







  • a) aşırı şanslısın
    b)yenisin diye şimdilik birşey yapmıyorlar.
    c)Süperonlineseni daha kazıklamaya başlamadı.
    d)hepsi
  • Sınırsız internet vadedip adil kullanım kotası adı altında verdiği hizmete sınır koyan bir firma. Resmen adam kazıklıyorlar. Ben 20mb parası ödüyorum. İki üç film izledikten sonra 3mb hız ile sınırlandırılıyorum. Haksızlık bu...
  • daha bi ton sorun cıkıcak rezillikte sınır tanımıyorlar tamam internet hızı iyi ama sorunlu mesela bi ara anlık kopma yaşıyordum onu KENDIM hallettim ardından anlık takılmalar yaşıyorum hızım 20Mbps ama online oyun oynarken takılıyor aradım normal gozukuyo bizden değil dediler sorun bendenmişmiş ama ne olduğunu anlamadım cunku ben bi ayarlarla oynamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugiwaraa

    Hizmet konusuna gelince her türlü müşteri hizmetlerinden faydalanabiliyorsun ve hiç diğer kurumlar gibi baştan sağma iş yapıp işi balkasına yönlendirmiolar veya umursamamazlık yapmıyolar.

    Sevgili kardeşim şimdi bu konuda fazla bir bilgin yok ama bunları söylüyorsun ve ayıp ediyorsun . Süperonline denen şirketin hizmetlerini ikiye ayırmak lazım
    1-ADSL burda senin yapmıyor dediğin herşeyi yapıyorlar ,eğer bir kaç gün zahmet edip forumu izlesen süperonline adsl şikayetlerini görürü öğrenirsin .
    http://forum.donanimhaber.com/m_67713151/tm.htm yalnızca bir örnek

    2-Fiber , sende muhtemelen fiber hizmeti alıyorsun eve teknik ekip gönderdiler dediğine göre ,bu nisbeten teknik sorun olarak daha iyi ama bundada MH ile sorunlar olubiliyor .Superonline'ın da ttnetten kalır yanı yokhttp://forum.donanimhaber.com/m_72248973/tm.htm




  • Vallahi arkadaşlar ben bende olanı söylüyorum yani başkalarının sorunlarını bilmem bende sadece 1 defa sorun çıktı ondada adamlar baya ilgilendi(sorunda benden kaynaklanıodu). Diğer kurumlara gelirsek ben ttnet ve uyduneti de kullandım ttnet zaten boş bi şey verdiğiniz paraya yazık...uydunette ise hizmet diye bi şey yok sadece fiyat konusunda baya iyiydi eskiden nette sorun çıkarmıodu ama karşınıza alıp konuşabileceğiniz hiç bi müşteri temsilcisi çıkmıodu hepsi şura bura yönlenin deyip kestiriodu...Bunda ise ben bunları görmedim onun için diyorum zaten dediğiniz gibi belki şansa öyle bi müşteri temsilcisi ile filan karşılaştım ama şu da bir gerçek bu meblaya bu hızı diğer firmalar ne kadar fiyat istiyor siz biliosunuz...
  • Bir de uydunetten şöyle bi kazık yedim hiç unutmam sözleşmeye göre 2 yıl taahütlü olacaktı ve fiyat hep 30 tl kalacaktı ama 6-7 ay sonra birden hiç bi sebep vermeden faturalar 45 tl ye çıktı neyse 1-2 ay sonra artık muhattab bulamadığımdan bölge bayisine gittim ordan verilen cevap:Yılbaşı zammı olabilir bu bizde bilmiyoruz... Ve de ayrıca 2 yıl olan sözleşmede tv yi 3 yıl olarak kitlemiş adamlar hala onu boştan yere ödüyorum iptal edemedim Ha şöyle bi durum var ama piyasada hala benim için süperonline den sonra uydunet 1 numara ttnet boş yani.
  • 2 -3 aydır kullanıyormussun 2- 3 aylıkken full hd fılmlerı netten sıraya dızıyordum begenmezsem kapatıyor dıgerıne gecıyordum.Sımdı 1 adet normal vıdeo acıyorum ızleyemedıgım ıcın sınır kırızıne gıdıp bılgısayarı komple kapatıyorum sogudum resmen fıberınden download yaparken sıkıntı yok ama vıdeo ızlerken net 256kb sankı adamlar mesaj atın donerız dıyorlar sallayan yok mılyon maıl atsan servıslerıne ılgılenıyoruz dıye bır uyduruk sıstem mesajı sonra cevap alırsan hak getıre.Ip serılerı var bırını alınca bır sıteye gıremıyorsun dıgerını alıcna baska bır yere gıremıyorsun ya adamlara bır sekılde ulasıp ıp nı degıstırdıyorsun ya kendın modem resetle ıp yı almaya calısıyorsun ornegın zamunda.net 200 lu serı ve 1 serısı daha var ondan ıp alamazsan gıremıyorsun.

    Falan falan falan yanı cıcım ayların gecsın ondan sonra baslık altına tekrar beklerız dıyelım fıbere gecebılmek ıcın yıl sure tahahhut vermedım tt ye,fibere gectık hersey ıyıdı gostermelık bır kac aymıs ofıste ttnet fıber kullanıyoruz cıddı anlamda dl de ve netten fılm ve vıdeo seyretmede cok daha ıyı.

    Ayrıca bır arkadasın makalesı var bu onlıne da vıdeo ızlerken kı superonlıne fıber de kı sıkıntı ıle ılgılı acıklamalarını basarılı buldum soyledıklerınıde yaptıgında cıdden gozukuyor hersey.

    Birde tabi meşhur upload oranına akk leri varki bu tüm dünya da efsane 50gb upload limitiniz var download o ay ne olursa olsun 50gb uploadı yaptınız mı yıne hızını 3mb hayırlı olsun dıye mesajı alıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabanemrah -- 2 Mart 2013; 17:38:17 >




  • Yıllardır ttnet kullanıyordum bi kere hız sorunu ve kopma sorunu yaşattılar fakat uzunda olsa halletmişlerdi. Ve 2 yıldır ttneti mükemmel biçimde kullanıyordum. Şurda 3-4 ay oldu süperonlineye geçtik daha 1 kere sorun yaşamadık konuyu açan arkadaşa katılıyorum güzel iş yapıyorlar. Evet forumda görüyorum sorunları fakat bana denk gelmedi bu yüzden kötüleyemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dabanemrah

    2 -3 aydır kullanıyormussun 2- 3 aylıkken full hd fılmlerı netten sıraya dızıyordum begenmezsem kapatıyor dıgerıne gecıyordum.Sımdı 1 adet normal vıdeo acıyorum ızleyemedıgım ıcın sınır kırızıne gıdıp bılgısayarı komple kapatıyorum sogudum resmen fıberınden download yaparken sıkıntı yok ama vıdeo ızlerken net 256kb sankı adamlar mesaj atın donerız dıyorlar sallayan yok mılyon maıl atsan servıslerıne ılgılenıyoruz dıye bır uyduruk sıstem mesajı sonra cevap alırsan hak getıre.Ip serılerı var bırını alınca bır sıteye gıremıyorsun dıgerını alıcna baska bır yere gıremıyorsun ya adamlara bır sekılde ulasıp ıp nı degıstırdıyorsun ya kendın modem resetle ıp yı almaya calısıyorsun ornegın zamunda.net 200 lu serı ve 1 serısı daha var ondan ıp alamazsan gıremıyorsun.

    Falan falan falan yanı cıcım ayların gecsın ondan sonra baslık altına tekrar beklerız dıyelım fıbere gecebılmek ıcın yıl sure tahahhut vermedım tt ye,fibere gectık hersey ıyıdı gostermelık bır kac aymıs ofıste ttnet fıber kullanıyoruz cıddı anlamda dl de ve netten fılm ve vıdeo seyretmede cok daha ıyı.

    Ayrıca bır arkadasın makalesı var bu onlıne da vıdeo ızlerken kı superonlıne fıber de kı sıkıntı ıle ılgılı acıklamalarını basarılı buldum soyledıklerınıde yaptıgında cıdden gozukuyor hersey.

    Birde tabi meşhur upload oranına akk leri varki bu tüm dünya da efsane 50gb upload limitiniz var download o ay ne olursa olsun 50gb uploadı yaptınız mı yıne hızını 3mb hayırlı olsun dıye mesajı alıyorsunuz.

    hocam o zaman senin pc de veya girdiğin sitelerde sorun var dicem ben anlattıklarına göre neden dersen download da sorun yok ama film izlerken var diosun yani nette sorun olsa download yerlerde sürünür...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xoxsamet

    Yıllardır ttnet kullanıyordum bi kere hız sorunu ve kopma sorunu yaşattılar fakat uzunda olsa halletmişlerdi. Ve 2 yıldır ttneti mükemmel biçimde kullanıyordum. Şurda 3-4 ay oldu süperonlineye geçtik daha 1 kere sorun yaşamadık konuyu açan arkadaşa katılıyorum güzel iş yapıyorlar. Evet forumda görüyorum sorunları fakat bana denk gelmedi bu yüzden kötüleyemem.

    aynen hocam ben uydunet ve ttnet kullandım sorun konusunda hız konusunda ücret konusunda süperonline açık ara 1. gelio bende ki kaç yıldır diğerlerini kullanıodum...Yani sıralama süperonline>uydunet>ttnet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugiwaraa


    hocam o zaman senin pc de veya girdiğin sitelerde sorun var dicem ben anlattıklarına göre neden dersen download da sorun yok ama film izlerken var diosun yani nette sorun olsa download yerlerde sürünür...

    Sitelerde sorun işi hikaye paket analizı yapıp engelliyorlar işlerine gelmeyince.
    Seneme amaçlı sorun varken 5 video sitesini aynı anda açtım 3mbit ile sınrladıklarını gördüm tek de olsa 5 aynı anda da olsa video dosyalarının toplam indirme hızı sınırlıydı.
    Torrenti engellemedikleri gibi komik iddeaları var delikanlı gibi engelliyoruz diyecek dürüstlükten bile yoksunlar.

    Ama Allah var telefonla arayınca yardımcı olacakmış gibi yapmayı çok iyi biliyorlar.

    Kişisel olarak da beni kazıklamaya kalktılar.
    AKK olayını tam çıkarmadan evvel arayıp aynı fiyata hızınızı ikiye katlayalım diye olta attılar tabi akksı çook düşük bir pakatle.
    Milleti bu yolla çok da kazıkladılar.
    Dürüst olsunlar hız o kadar önemli değil ancak kırk haramilerle iş yapmak çok daha güvenli olur kanımca en azından kırk haramilerin ne olduğu adlarından belli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erimemre

    quote:

    Orijinalden alıntı: mugiwaraa


    hocam o zaman senin pc de veya girdiğin sitelerde sorun var dicem ben anlattıklarına göre neden dersen download da sorun yok ama film izlerken var diosun yani nette sorun olsa download yerlerde sürünür...

    Sitelerde sorun işi hikaye paket analizı yapıp engelliyorlar işlerine gelmeyince.
    Seneme amaçlı sorun varken 5 video sitesini aynı anda açtım 3mbit ile sınrladıklarını gördüm tek de olsa 5 aynı anda da olsa video dosyalarının toplam indirme hızı sınırlıydı.
    Torrenti engellemedikleri gibi komik iddeaları var delikanlı gibi engelliyoruz diyecek dürüstlükten bile yoksunlar.

    Ama Allah var telefonla arayınca yardımcı olacakmış gibi yapmayı çok iyi biliyorlar.

    Kişisel olarak da beni kazıklamaya kalktılar.
    AKK olayını tam çıkarmadan evvel arayıp aynı fiyata hızınızı ikiye katlayalım diye olta attılar tabi akksı çook düşük bir pakatle.
    Milleti bu yolla çok da kazıkladılar.
    Dürüst olsunlar hız o kadar önemli değil ancak kırk haramilerle iş yapmak çok daha güvenli olur kanımca en azından kırk haramilerin ne olduğu adlarından belli.

    valla dediğim gibi galiba bu konuda şanslıymışım o zaman bunları söylemen iyi oldu bundan sonra ona göre hareket ederim yoksa yani ne yalan sölim şu ana kadar çok iyi bir himet veriyolardı ama sizler böyle diyince demek ki şans bana gülmüş diyorum çünkü böyle şikayetler ciddi şikayetler




  • @mugiwaraa bence olay şöyle, superonlineda bazı Fiber internet kullanıcıları çok ama çok şanslı. Bazıları şanssız. Bazılarına çok iyi davranıyor M.H. Bazılarına kötü. öyle değil işte... Olay şudur; Sizin eviniz ile SOL ana santrali arasında pek bir mesafe yoktur.(ana santral derken evinizin önündeki dağıtıcı santral değil. o dağıtıcının bağlı olduğu santral). Siz şanslısınız. yani siz teknik olarakgerçekten fiber hizmeti alabilecek sınıftasınız. Sizin bir sorununuz olduğunda M.H. size yardımcı olabilecekler, Çünkü teknik olarak altyapınız sağlam. bağlı olduğunuz santrale önündeki bilgisayardan bir komutla kendine getirebilir. yada sorunun kaynağını algılayabilir. Ama santrale uzak olan kullanıcılar, M.H. arayıp benim internetim çok yavaş dediğinde, MH. nasıl yardımcı olacak. Altyapıda sorun var. Sizin oraya sıfırdan santral döşemeleri gerek(olması gerekn bu ama türkiye burası). MH size yardım edemez ki.teknik sorun var sizde. bekleyeceksiniz santral yoğunluğu geçince düzelecek.


    aynı olayın benzeri benimde başıma geldi. Modem değişimi istedim randevulu geldiler. sonra yanlış modem getirdiler. tekrar MH aradım. hemen o gün (pazar günü) yeni bir modem geldi.akşamındada MH. arayıp yanlış anlaşılmadan dolayı özür diledi. benim hoşuma gitti. dediğim gibi ben eve taşınırken özellikle santralin swtcher santral olmadığını bilerek tasınmıştım. iyiki öyle yapmışım...

    NOT: bu yazdığım Fiber internet kullanıcılar üzerine yazmışımdır. ADSL üyeler nasıl iyi bir performans bekliyorlarki? ttnetin altyapısını kullanıyor hepsi..yani ttnet A->B->C yolunu izliyorsa, internet için. Siz SOL'a taşıdığınızdada A->B->C yolunu izlecek. Ve siz ttnette o yollarda sorun var diye şikayet etmişsiniz de geçmişsiniz sol'e. Şikayet devam etmezse olağan dışı olur. tek fark fiyatları... hangisi ucuzsa ona geçmelisiniz...




  • geçenlerde superonline dan kapıma kadar geldiler ve kampanya olduğunu söyleyip 20mbit interneti 39 tl ye veriyoruz dediler

    kotasını sorduğumda 10gb kullanımdan sonra 3mbit e düştüğünü söylediler.10gb fiber internet için tabiiki çok komik bir durum fakat ben şuan evimde uydunet 1mbit sınırsız interneti 29tl ye kullandığım için bu paketi sanki 3mbit gibi değerlendirerek almayı düşünüyorum.39tl 3mbit internet hızı benim işimi görür çünkü.değermi peki uydunetle internet kesintisi vs gibi sorunları 3 sene içinde 1-2 kez yaşamışımdır en fazla.superonline da bu durum nedir?eve geldiğimde "aaa internet gitmiş MH arayayım noluyo" gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum çünkü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Comoros

    geçenlerde superonline dan kapıma kadar geldiler ve kampanya olduğunu söyleyip 20mbit interneti 39 tl ye veriyoruz dediler

    kotasını sorduğumda 10gb kullanımdan sonra 3mbit e düştüğünü söylediler.10gb fiber internet için tabiiki çok komik bir durum fakat ben şuan evimde uydunet 1mbit sınırsız interneti 29tl ye kullandığım için bu paketi sanki 3mbit gibi değerlendirerek almayı düşünüyorum.39tl 3mbit internet hızı benim işimi görür çünkü.değermi peki uydunetle internet kesintisi vs gibi sorunları 3 sene içinde 1-2 kez yaşamışımdır en fazla.superonline da bu durum nedir?eve geldiğimde "aaa internet gitmiş MH arayayım noluyo" gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum çünkü

    burda bekleyen hatta su satırları yazmak için vakit harcayan herkes vakit kaybediyor bilmem anlatabildim mi




  • hiz filan iyi ama musterinin sorunlarinintakan kimse yok adi bi firma umarim coker ya da kapatilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    @mugiwaraa bence olay şöyle, superonlineda bazı Fiber internet kullanıcıları çok ama çok şanslı. Bazıları şanssız. Bazılarına çok iyi davranıyor M.H. Bazılarına kötü. öyle değil işte... Olay şudur; Sizin eviniz ile SOL ana santrali arasında pek bir mesafe yoktur.(ana santral derken evinizin önündeki dağıtıcı santral değil. o dağıtıcının bağlı olduğu santral). Siz şanslısınız. yani siz teknik olarakgerçekten fiber hizmeti alabilecek sınıftasınız. Sizin bir sorununuz olduğunda M.H. size yardımcı olabilecekler, Çünkü teknik olarak altyapınız sağlam. bağlı olduğunuz santrale önündeki bilgisayardan bir komutla kendine getirebilir. yada sorunun kaynağını algılayabilir. Ama santrale uzak olan kullanıcılar, M.H. arayıp benim internetim çok yavaş dediğinde, MH. nasıl yardımcı olacak. Altyapıda sorun var. Sizin oraya sıfırdan santral döşemeleri gerek(olması gerekn bu ama türkiye burası). MH size yardım edemez ki.teknik sorun var sizde. bekleyeceksiniz santral yoğunluğu geçince düzelecek.


    aynı olayın benzeri benimde başıma geldi. Modem değişimi istedim randevulu geldiler. sonra yanlış modem getirdiler. tekrar MH aradım. hemen o gün (pazar günü) yeni bir modem geldi.akşamındada MH. arayıp yanlış anlaşılmadan dolayı özür diledi. benim hoşuma gitti. dediğim gibi ben eve taşınırken özellikle santralin swtcher santral olmadığını bilerek tasınmıştım. iyiki öyle yapmışım...

    NOT: bu yazdığım Fiber internet kullanıcılar üzerine yazmışımdır. ADSL üyeler nasıl iyi bir performans bekliyorlarki? ttnetin altyapısını kullanıyor hepsi..yani ttnet A->B->C yolunu izliyorsa, internet için. Siz SOL'a taşıdığınızdada A->B->C yolunu izlecek. Ve siz ttnette o yollarda sorun var diye şikayet etmişsiniz de geçmişsiniz sol'e. Şikayet devam etmezse olağan dışı olur. tek fark fiyatları... hangisi ucuzsa ona geçmelisiniz...

    ewt hocam dediğin durum çok etkili galiba çünkü bizim buraya yeni çektiler ve eskiyi yenilediler büyük ihtimal o zaman bende ondan sorun çıkmıyor ama ne yalan sölim müşteri hizmetleri diğer hizmet veren firmalara göre hoşuma gitti...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Comoros

    geçenlerde superonline dan kapıma kadar geldiler ve kampanya olduğunu söyleyip 20mbit interneti 39 tl ye veriyoruz dediler

    kotasını sorduğumda 10gb kullanımdan sonra 3mbit e düştüğünü söylediler.10gb fiber internet için tabiiki çok komik bir durum fakat ben şuan evimde uydunet 1mbit sınırsız interneti 29tl ye kullandığım için bu paketi sanki 3mbit gibi değerlendirerek almayı düşünüyorum.39tl 3mbit internet hızı benim işimi görür çünkü.değermi peki uydunetle internet kesintisi vs gibi sorunları 3 sene içinde 1-2 kez yaşamışımdır en fazla.superonline da bu durum nedir?eve geldiğimde "aaa internet gitmiş MH arayayım noluyo" gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum çünkü

    aynen bende senle aynı şekilde kullanıordum ama sende 29 tl olması beni şaşırttı bende öle kampanya kullanıodum sonrada 42 tl ye çıkardılar benim neti neyse valla hızı süper sana bunu sölim müşteri hizmetleri bana denk geleni söylüorum veya GAZİANTEP geneli diye söylim diğer firmalara göre çok çok iyi ama şöyle bi durum varn ben 45 tl ye bağlattım neti içinde digitürkte dahil(sadece süperlig maçlarını vermiyor digi ) onun haricinde başka bi mebla söz konusu değil hızını geçince anlarsın zaten uydunette ben nasıl sabırtaşı olmuşum süperonline ı kullanmaya başlayınca anladım. Ama şöyle bi durum var istersen baya araştır çevrende kullanan varsa sor soruştur çünkü ben aşırı memnunum ama burda kullanana arkadaşlardan beğenenlerde var beğenmeyenlerde ona gör araştır biraz ama bana kalırsa durarak zaman kaybediyorsun direk geçiş yap...




  • uydunet şu anda türkiye üzerinde akk uygulamayan tek servis sağlayıcı. Yani gerçekten limitsiz internet sunan tek servis sağlayıcı diyebiliriz. Superonline fiber güzel bir hizmet çünkü fiber sonuçta kalitesi tartışılmaz ancak akk sınırını aşınca pat diye düşüyor ya hızın ay sonuna kadar işte o zaman berbatlaşıyor adsl den bile beter bir hale geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.