Şimdi Ara

Superonline 500mbit mi turk telekom 200mbit mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ping konusunda en iyisi tt.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sakın sol a bulasma hiç bir şekilde yardımcı oldukları yok bakma hızlarına fiber vs dediklerine interneti leş gibi. kasa ferrari motor 1.6hdi yemin ederim

  • Aynı dairede hem Turkcell Superonline Fiber hem de Türk Telekom fiber kullanan biri olarak yorumum Netflix,amazon,disney plus servislerini kullanacaksanız Türk Telekom çünkü Superonline netflix'te ABD'ye bağlanıyor ve görüntü çamur gibi oluyor. Ping önemliyse Türk Telekom çünkü Superonline'da pingler hiç stabil değil. Online oyunlarda 50ms olan ping ertesi gün 70 ms olabiliyor. Hız açısından Superonline 500mbps verdiği söylensede yurt dışında hız testi yaptığınızda paket hızınızın tamamını alamadığınızı göreceksiniz. İnsanlar yurt içi serverlara test yaptığı için 500mbps fix aldığını sanıyor. Türk Telekom'da böyle bir problem yok. Superonline ayrıca çok sansür uygulayan bir firma. Wireguard trafiklerini (VPN Yazılımı) blokladı. Cloudflare VPN (Warp) Superonline'da kullanılamıyor. Sonuç olarak her türlü Türk Telekom. Bugün Superonline Fiber aboneliğimi iptal ederek ben de kurtuldum. Türk Telekom ile sorunsuz devam ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 13 Temmuz 2022; 23:48:27 >




  • İşinize karışmak gibi olmasın ama TT iyidir. Ben TT altyapısı ile Turk.net kullanıyorum. 120-125 mbit civarı cıkıyor hız bence yeterli fazlasıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline 500 e geçmeyi düşünüyorum TTNET fiber 100 kullanıyordum memnundum, elimde tp link deco m5 var sorunsuz çalışıyordu ttnetin modeminde, superonline a geçtiğimde bu cihazı kullanabilecek miyim bilgisi olan var mı ? Ev büyük çünkü wi-fi 6 olsa da tüm evi kapsamayacaktır. 199 TL çok iyi fiyat ama sorun yaşar mıyım diye de emin olamıyorum. Üstelik bağlatmak için talep oluşturduğumda TV+ ı da eklemişler ben talep etmeden zaten TV kanallarını izlemiyorum fiyatı uygun da benim talebim olmadan niye böyle yapıyorlar anlamış değilim. TV+ ı bağlatmadan iptali ile uğraşıyorum ilginç bir deneyim olacak bağlatabilirsem.

  • player2974 kullanıcısına yanıt

    Selamlar


    Ben de Sancaktepe'deyim. Son durumda ne yaptın? Memnun musun?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.