Şimdi Ara

Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
8
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende 91'li ip bloğundayım.

  • gene başladı ping dalgalanmaları, lanet olsun.

  • sorun aynen devam, gün içi 45 ping sabit olan oyun akşamları 200 pinglere gidiyor.



    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu
  • mesai aynen devam ediyor 8 den sonra başladı

  • Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu



    sıkıntı aynen devam ediyor. pingler akşamları dalgalı. 3 gündür şikayeti anlatıyorum hesabım üzerinden açtığım talepte. görselleri de ilettim.


    bugün şikayetimi cevap verilmeyecek şekilde kapadılar. git btk'ya tüketici hakem mahkemesine şikayet et diyor bide.




    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu



    şeref yoksunları.





  • dün aradım mh yi, öncelikli hatta taşııdığını söyledi beni neyse artık o. ama sorun hala devam ediyor. değişen bişey yok. akşam 7-12 arası pingler patlıyor.

  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt

    forumda kimsenin sesi çıkmadığını göre sıkıntı belirli ip bloklarında. valla işimiz zor.

  • Bende ping tarafında bir sıkıntı yok. Testler istersiniz yardımcı olabilirim.

  • ZORT.


    25.12.2022 superonline zortlamaya devam ediyor. her gün uplayacağım konuyu sorun çözülene kadar.



    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu



    az önce BTK'dan da şikayet açtım. sorun çözülmediği taktirde son faturayı ödemeyip abonelik sözleşmesini tek taraflı fesih etmeyi düşünüyorum. böyle bir yola girsem ne olur? sanırım kesilen son faturayı 1-2 hafta içinde ödemeyince interneti otomatik olarak kesiyorlar zaten. daha sonra bende tamamen kesin diyebilir miyim kusurlu hizmet verdikleri için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Aralık 2022; 21:21:32 >




  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    8 yıldır aynı yerde 55 pingle oynadığım yer 80 ping olmuş durumda 2 aydır internet berbat


    arkadaşta başka bir iss var 45 ping görüyor

  • fearlestorm kullanıcısına yanıt

    superonline fiber değil mi? bağlantınız ftth/fttb hangisi? hangi ip bloğundasınız?

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    evet superonline fiber, ont cihazı ile bağlanıyorum 2 ay önce taahhüt yenileyip 500 mbps lik pakete geçmiştim 9 senelik hg253s modemi verip zte modem taktılar


    bence artan hızlar ve trafik yüzünden pingler fırlamış durumda...


    85 li ip bloğundayım


    ip bloğuyla alakası olduğunu da sanmıyorum genel olarak altyapı trafiği kaldırmıyor akşamları ve özellikle haftasonu tüm gün pinglerin normalden 30-35 ms yüksek olmasının başka açıklaması olamaz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 25 Aralık 2022; 23:34:45 >
  • altyapıyı kuvvetlendirmeden millete 500-1000 mbitlik paketleri satıyolar trafik şişti iyice

  • fearlestorm kullanıcısına yanıt

    sizin gene iyi hocam maksimum artan ping 30-35 ise. 45 ping ile oynadığım oyun 150-200+ ya kadar gidiyor yer yer. çekilecek gibi değil.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    yalnız sorun sadece artan ping değil pingin sabit kalmaması, berbat dalgalanmalar bende de var 80-90 arası oynamalar çok


    superonline yurt dışı çıkışlarında ciddi sorun var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 25 Aralık 2022; 23:43:51 >
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt

    kesinlikle öyle, anlık 45 ping görüp 80-90-200 e çıkıp gene düşebiliyor.


    sıkıntı yaşayanlar hem Turkcell hesabım, hem BTK gibi yerlerden şikayetlerini iletmeli bence.

  • Son 1 aydır avrupa sunucularında yüksek ping ve gecikme yaşıyorum. Superonline kullanıp son 1 ayda bu sorunu yaşayan çok sayıda insanlar var. Aynı sunucuya son 8 yıldır ortalama 50 ms ping ile bağlanırken şuan ortalama 80 pingle bağlanıyorum ve dalgalanmalar var. Aynı durum diğer avrupa sunucuları için de geçerli. Görüntülü görüşme ve online oyunlarda gecikme ve bağlantı problemleri yaşıyorum. Bu sorun akşam saatlerinde ve özellikle haftasonunda çok sık oluyor ancak diğer İSS leri kullanan arkadaşlarda böyle sorunlar yok. Altyapınız sunmuş olduğunuz hızları karşılamıyor. Bu sorunla ilgili mevcut altyapı lokasyonlarında genel kayıt açıp saha çalışması yapmanızı rica ediyoruz.



    Sorun yaşayan arkadaşlar yukarıdaki metni kendinize göre düzenleyip Superonline online işlemlerden şikayet talebine gönderebilirsiniz.

  • BTK şikayetime gelen cevap.




    Merhaba Gökberk Bey, tüm kanallarımızda müşterilerimize doğru ve net bilgi vermek bizim önceliğimizdir. Bütün takım arkadaşlarımın size en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirtmek isteriz. Turkcell Superonline olarak hedefimiz, size en iyi hizmeti sunabilmektir. Size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Oyun içerisinden aldığınız ekran görüntüleri ile işlem yapamadığımızı belirtmek isteriz. Diğer ekran görüntülerini inceledik. Yaptığımız incelemede Turkcell Superonline kaynaklı herhangi bir sorun bulunmadığı tespit edilmiştir. Modeminize kadar gelen sinyal seviyesi internet bağlantınız için uygun durumdadır. İlettiğiniz form tarafımızdan yanıtlandığında “Tamamlandı” veya “Çözümlendi” statüsünde görünmektedir. Online oyunlardaki ping değerinin 90 ms'ye, internet sayfalarındaki ping değerinin ise 300 ms'ye kadar olması normal olarak değerlendirilir. Proxy kullanılmaması, DNS adres seçiminin otomatik olması ve kablolu bağlantı kurulması bu değerleri olumlu yönde etkileyecektir. Ping değerlerinin bu değerlerden fazla olması durumunda ekran görüntüsünü formunuzu yanıtlayarak ‘’Dosya Seç’’ kısmından bize iletebilirsiniz. Bağlantı problemlerine istinaden fatura müdahaleleri, arıza kayıtlarınıza bağlı olarak kullanım sağlayamadığınız günler hesaplanarak yapılmaktadır. Öngörülen süre içerisinde çözüme ulaştırılmayan bir arıza kaydınız bulunmamaktadır. Bu kapsamda fatura müdahalesi sağlayamadığımı belirtmek isterim. Yaşadığınız her durumun tespiti ve çözümü için dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz 7 gün 24 saat 0532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Turkcell Superonline ailesinin değerli bir üyesisiniz, sizi kaybetmek istemeyiz. Sağlıklı günler dileriz.




    Adamlara dün tarih, saat gözükecek şekilde LoL avrupa sunucusundan görsel attım anlık 313 ping gözüküyor görselde. Verdikleri cevaba bakın. Oyun içerisinden aldığım ekran görüntüsü ile ilgili işlem yapamıyorlarmış. Sorunu başka nasıl göstereceksek?


    Diğer ekran görüntüsü dediği de vie.valve.net tarafına attığım sonsuz ping ve tracert testi sonuçları. Sonsuz testte anlık 180-190-200 ms pingler gözüküyor. Utanmadan inceledik bizimle alakalı bir sorun yok diyorlar.



    Ciddi ciddi soruyorum. 24 ay taahhütlü paketin 4. ayındayım. Son faturayı ödemeyip aboneliği tek taraflı fesih etmeyi düşünüyorum. Kime, nasıl başvuruda bulunabilirim. Resmen ayıplı hizmet satıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Aralık 2022; 11:9:52 >




  • ZORT!


    26.12.2022. Sorun tam gaz devam;



    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu



    vie.valve.net ping testi


    GÜNDÜZ - AKŞAM




    Superonline Akşam Saatlerinde Ping Sorunu




  • aynen devam ediyor. müşteri hizmetlerini aradım yine bişeyler yaptı 1 saat falan düzeldi saat 8 gibi sonra yine başladı.

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.