Şimdi Ara

Superonline bağlatacaklar DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Yaklaşık 2 aya yakın bir süredir superonline ile yaşadığım rezaleti anlatacağım.Bu memlekette Allah kimseyi iss'lerin eline düşürmesin o kadar diyeyim. 24 mbps'e kadar vdsl internet kullanıyorum 67 tl fatura ödüyorum, 2 aya yakın akşam 19:00 gece 00:00 arası 'YÜKSEK' ping sorunu yaşıyorum. normalde speedtest sonuçlarına göre 7-10 arası çıkan pingim bu saatler arası 250-350 arası yükseliyor ve internette gezinmeyi kriz haline getiriyor. Oyun oynamayı bırakın zaten adım atamıyorsunuz sitelere bile girerken lanet ediyorsunuz.


    Onlarca kez çağrı merkezini aradım çözüm üretemediler, sonra twitter üzerinden Turkcell ceo ve yöneticilerini etiketleyerek sorunu aralıklarla tweet attım hep yardımcı olmaya çalışacağız diyip eve yetkili arkadaşları gönderdiler.

    BURAYA DİKKAT EDİN

    Eve gelen teknik ekipten arkadaşlar üstü kapalı olarak bu saatlerde olur, buna da şükret kötüsü olabilirdi, oyun oynama sen de martta fiber geliyor biraz daha sabret vs gibi anlam veremediğim sözler sarfettiler ve sorunumu çözemeden gittiler. Bunlardan bir tanesi teknik ekiplerden sorumlu bölge müdürü gibi bir ünvan sahibi beyefendiydi. Problem superonline da değil herkesin kullandığı santrallerde oralarda yoğunluk oluyor size yansıyor bu saatlerde dedi. Bu santrallerde yetersizlik varsa Turk Telekoma söyleyin değiştirsinler bundan müşteri ne anlar, ya da müşterinin derdi mi bu ben her ay takır takır faturamı ödüyorum 1 ay geciktirmemişim bu beni ilgilendirir mi? ben adam gibi internetimi kullanmak istiyorum.

    Ping ile alakalı 2 farkı siteden kanıt fotoğrafı ekliyorum.
    Superonline bağlatacaklar DİKKAT!!!-- Superonline bağlatacaklar DİKKAT!!!

    *2 aya yakın evdeki kablolardan sorun dediler kontrol ettirdim sorun olmadığını öğrendim.
    *modemi gelip değiştirdiler sorun orada olmadığını öğrendim
    *kablolarınızda sorun vardır dediler, sabah saatlerinde düzgün çalışan internet kabloları 19:00-00:00 arası mı bozuluyor dedim kem küm ettiler.
    *Üstü kapalı olarak söyledikleri başka şey 'zaten sözleşmede 24 mbps'e kadar yani bu inteneti alamasanız da şikayet edemezsiniz yüksek ping ve düşük internet sözleşmede bu şekilde açıkça belirtilmiş' tarzında resmen müşteriyle dalga geçilen cevaplar.

    ASLA ÜZERLERİNE SUÇ ALMADILAR, KULLANAMADIĞIM İNTERNETİN FATURASINI HER AY TIKIR TIKIR ÖDÜYORUM VE KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL.

    Artık twitterdan da ciddi cevaplar vermeyip beni bu pingli internete mahkum ediyorlar. Milyonluk şirketler müşterisine önem vermeyip böyle saçma sapan cevaplar verip problemi çözme odaklı çalışmıyorlar. Sorunun nerede olduğunu bilip beni oyalıyorlar artık bıktım, forum donanımhaber ve ekşi sözlükte duyurmak istiyorum bu rezilliği ekşide hesabı olup başlığı oraya taşımak isteyen olursa özel mesaj atabilir.

    Bu sorun çözmeye çalışmayan, üzerine suçu almayan 2 aydır beni süründüren SUPERONLINE ile internet anlaşması yapacak olan varsa bir kere daha düşünsün.

    Şikayetlerimi yazdığım twitter hesabını buraya bırakıyorum tüm konuşmalara şahit olun ve güncellemeye devam edeceğim sorunum çözülene kadar twitter mesajlarını.
    https://twitter.com/chuckavril



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 20 Aralık 2018; 22:59:4 >







  • Türknet in aknsiz sözde 35 mbps lik vdsl sini kullanıyorum bende, dediğin saatlerde hızım max 5 mbps 80 kayıt açmışımdır herhalde btk ya da yazdım, işin özeti adları hızır ellerinden gelen budur, tt nin alt yapısıyla buraya kadar. Tcelin fiberi olsa 24 e kadar der 25 verir ama her yerde yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh... vdsl denen ilkel şeyi kullanıp hemde TT hattı ile kullandığı halde... SOLNet kötü diyen... git fiber bağlat hızı gör tabi parasını ödeyebilirsen fahiş fiyatlı olduğundan... vodafone'a geç diye konu açtırtacaksın heralde... boşuna bekleme vodafone fibere taşı...
  • İlk önce bulunduğun binada, Turktelekom altyapısını kullanıp bu saatlerde sorun olup olmadığını bir araştır. Eğer onlar düzgün kullanırken, problem sadece sende oluyorsa servis sağlayıcısını değiştir. Servis sağlayıcıların kalitesi konuma göre değişmekte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalı-katil

    yuh... vdsl denen ilkel şeyi kullanıp hemde TT hattı ile kullandığı halde... SOLNet kötü diyen... git fiber bağlat hızı gör tabi parasını ödeyebilirsen fahiş fiyatlı olduğundan... vodafone'a geç diye konu açtırtacaksın heralde... boşuna bekleme vodafone fibere taşı...
    kardesim problem benim değil ki ben müşteriyim ve sorunu çözmek zorundalar para ödüyorum. 1 seneye yakın fiber kutusu gömdüler yere fakat aktif değilmiş ben napayım? babamın hayrına kalmıyorum vdsl de gel çek kabloları aktif et fiberi geçeyim. Böyle okumadan yorum yapmayın lütfen orada belirttim fiberin martta gelecek diye söylediklerini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awsalli

    İlk önce bulunduğun binada, Turktelekom altyapısını kullanıp bu saatlerde sorun olup olmadığını bir araştır. Eğer onlar düzgün kullanırken, problem sadece sende oluyorsa servis sağlayıcısını değiştir. Servis sağlayıcıların kalitesi konuma göre değişmekte.
    alt komsum da superonline kullanıyor ve sorun yok kontol ettiğimde ping değerleri normaldi.

    2.5 senedir superonline kullanıyorum son 1.5 aydır böyle problem var 2 sene mutlu mesut kullandım sorunsuz, 2 sene taahhüt verdim ağustos ayında böyle giderse tüketici hakem heyetine vererek iptal ettireceğim eğer kendileri iptal etmezse.
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    ısrarlı olursan daha çabuk bağlatırdın... apartmanda ne kadar çok başvuru olursa o kadar kolay oluyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalı-katil

    ısrarlı olursan daha çabuk bağlatırdın... apartmanda ne kadar çok başvuru olursa o kadar kolay oluyor...
    hocam apartmanda yaşlılar oturuyor ben ne kadar anlatsam da anlamazlar internet kullanıyorlar mı onu bile bilmiyorum yani yapabileceğim her şeyi yaptım 2 ay bu sebeple dayandım.
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    bilgilerini biliyorsan isim adres v.s. sen başvur nasıl olsa aktif olduğunda apartmanı gezip teklifte yapacaklar... + vodafone'na taşıtman daha mantıklı...
  • Kardeş Türkiye'de yaşıyoruz superonline gelip evini basıp birde üstüne üstlük seni dövmedi ise bence şükür etmelisin. Burası Türkiye herşey olur.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.