Şimdi Ara

Superonline Bilgi ve Network Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meraba benim birkaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Önceden ttnet kablolu internet kullanıyordum. Bu hafta superonline bağlattm. Adamlar biraz beceriksiz çıktılar ve odama kablo çekmediler ısrar etmeme rağmen (Kendi evimde neyin kötü neyin iyi durucağını benden iyi biliyorlar sanırım) herneyse başta huawei ufak bi modem getirmişlerdi işleri bittiğinde baktım baya büyük bir kutu bağlamışlar siyah. (Dijitürk kutusuna benziyor) modemin bulunduğu yerden interneti kullanıcağım bilgisayar arasında 10mt falan var. bilgisayar kasası masa altında ve odanın köşesinde. Telefonumla interneti test ettim ( telefonun Wifi sorunlu) modemin yanından 12mbps (Ping14) - bilgisayarımın olduğu odadan ise 6mbps çekiyor.

    Evde olduğum zamanlarda interneti çok fazla kullananbirisiyim. Nası olsa internet var düşüncesinden ziyade performansına önem veririm. Sürekli görüntülü ve sesli konuşma yapıyorum. indirme ve video izlemede yapıyorum haliyle. Online oyunda oynuyorum. Sizce bu bağlantı türü benim işimi görür mü? Yoksa kablo çektirmem gerekir mi? Çok fazla kayıp yaşarmıyım bağlantıda?

    Birde önerebileceğiniz bir network kart var mıdır? Tplink n serisi 300mps iyi midir misal? Bu konularda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.







  • Kablo çek rahat edersin.
    2.4ghz muhtemelen sizin orda da bizim burası gibi ful doludur.
  • Dandik modem vermişler sorunu çözdüm. tplink çift antenli uzun kablolu bi model aldım. modemide değiştirdiler 4ms ping 32mb download görüyorum şuan. sorun halloldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.