Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zooe , Zooe Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.278
Cevap
254
Favori
678.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık fiyatlar 2. Planda kalıyor 1. Ön planda bana yani kullanıcıya nasıl internet verdiği önemli
    Sansürlü engelli interneti bedava verseler almam almayın
    Çok aşırı öyle böyle değil engel sansür engelleme vs vs uyguluyor oyunlarda vs yüksek Ping
    Ttnet Vdsl den fibere geçmiştim tekrar vdsl e geçeceğim

    Comnet tr vps vpn server wireguard kullanıyorum çok aşırı memnunum çok fark var aylık masraflı maalesef

    Görünürde fiberde hız uçuyor kaçıyor Ping düşük ama icraata gelince göründüğü gibi değil
    Diğer tarafta ise vps vpn ile biraz yüksek Ping ama özgürsün engel sansür yok

    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Nisan 2024; 13:52:51 >




  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

    sansürlü internet derken örnek verebilir misiniz. yukarda arkadaşta bahsetti. görmediğim neye engel koyuyor superonline.

  • liang kullanıcısına yanıt

    sansür engelleme vs derken +18 veya BTK nın yasakladığı siteleri demiyorum Superonline nın kendisi kafasına göre bant genişliği daraltması vs uyguluyor


    daha fazla örnekler için fazlasıyla şikayetler var aşağıdaki linkten ilgili Superonline kategorisine bakın 2. Sayfadan itibaren yani eskiye doğru konulara bakıp inceleyin

    https://forum.donanimhaber.com/superonline--f595


    mesela

    https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Nisan 2024; 14:6:30 >




  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

    hmm biz low internet kullanıcısıymışız demek ki. detaylarına tam girmedim ama yani superonline kullan ama bir vpn yardımı ile kullan mı deniliyor. vpn siz superonine ağır engellemeye maruz kalıyor doğru mu. bişey soracağım ben normalde superonline 100mbit hız kullanıyorum. taahhütte son ayıma girdiğim için superonline bana ay başı internet hızınız 1000mbit olarak güncellendi. deneyin kullanın memnun kalacak mısınız gibisinden bana bir kıyak geçti. internet hızım 1000mbit olduktan sonra, twitch ve kick canlı yayın platformlarını izlerken her akşam bir donma sorunu yaşıyorum. yayın takılıyor donuyor. son 1 aydır bu dikkatimi çekti aşırı rahatsızım bu durumdan. bundan önce 100mbit kullandığım dönemde benim twitch yayını izerlerken yayın hiç donmazdı. bu yüzden mi bu durumu yaşıyorum ben.

  • liang kullanıcısına yanıt

    Turk Telekom Hali hazırda Superonline altyapısı olduğu icin ftth fiber döşemek istememiş, 16mbit adsl alınmaz zaten artık. En düşük hız 100 mbit olmalı, Superonline konusunda, yine bir mh fiyaskosu. Ben gerçekten bıktım artık ugrasmiyorum bile. Bir sorun olduğunda teknik detaylardan bahsetmiyorum. Mesela ping sorunu mu var, ping sorunu var dememek gerekiyor. Direkt router'ın kablosunu çıkarıp, İnternete erişemiyorum demek gerekiyor. Gelen ekibe derdini anlatmak gerekiyor yoksa çözülmüyor. Artık anlamissinizdir mh'ye guvenmemeniz gerektiğini çünkü bilgisiz oldukları gibi, denetlendiklerinden bile şüpheliyim. Dolayisiyla mh'yi bir kere arayıp teyit almak yerine 3-4 defa arayıp farklı farklı kişilerle konuşup, ona göre hareket etmek bile daha mantıklı gibi görünüyor. İstersen şöyle yap; Turk telekom müdürlüğüne git, adresinde adsl olduğunu, fiber altyapı getirilmesi gerektiğini belirt duruma göre yardımcı olabilirler. Superonline'a mahkumsun maalesef. Turk telekomun en güzel yanı ise; Türk Telekom altyapısı kullanan herhangi bir firmaya geçip, uygun fiyatlara kaliteli bir hizmet alabiliyorsun ama Superonline altyapısı olup, başka bir firmaya geçiş olmadığından, kaliten ne ise ona göre hizmet alabiliyorsun, can sıkıcı.





  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

    Yükleme ve indirme gecikmesi biraz fazla hocam. Artık şunu bilmemiz gerekiyor; Ping ne kadar önemliyse yükleme ve indirme latency değeri de oldukça önemli. Bunu bizzat yaşadim. Eski ont'de hızım 112 mbps pingim 2 olmasına rağmen indirme latency değeri 230 çıkıyordu. Site/video açılış hızları çok yavaştı, saniyelik kesilmeler oluyordu. Ont cihazi değişince pingim biraz artmasına rağmen (önceden 2 şimdi ise 11 alıyorum) download latency hep 2-8 arasında ve bütün herşey o kadar hızlandı ki önceden fiber kullanmiyormusum dedirtti. Sizdeki latency durum biraz fazla dedim ama tabikide çok ciddi bir durum yok ortada, en iyi değer 2-10 arasidir sizin internetin kalitesi "orta" diyebilirim.

  • bu değerler bir ifade eder mi. açıkcası oyun oynarkenki pingimden memnunum beni oyunda aşağı çeken bir durum olmuyor. çok sık kullandığım internet sitelerinde de internet hızından kullanımdan memnunum. sadece akşamları yan ekranda açtığım twitch ve kick canlı yayın platformunda yaşanan donmadan rahatsızım. chaturbate de 30 tane canlı yayın sekmesi açiyim hiç birinde yavaşlama donma vs olmuyor. sadece twitch ve kick de akşam yoğun olan saatlerde yaşanıyor. bu durum da internet hızı 1000mbite geçtikten sonra oldu. 100mibtteyken böyle bir sıkıntısı yoktu.


    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 4 Nisan 2024; 14:41:35 >




  • liang kullanıcısına yanıt

    Hattınız 1ge. Ont'lerde 950 mbps limit var hızınızı tam veriyor. Latency durumu fena değil, sizdeki sıkıntı Superonline badw kisitlamasindan ötürü. Bazı sitelere kısıtlama koyuyorlar ve erişim konusunda olsun, aktiv (izleme) konusunda olsun sıkıntıya düşüyorsunuz.

  • liang kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım Yazılanları okumuyor musun anlamıyor musun?

    speedtest sonuçları hikaye hız testlerine bakarsak uçuyor kaçıyor Ping düşük şahane internet :)

    100/20 paketim var bazen 200-300 yükleme 100 indirme çıkıyor

    yani superonline nın vanaları sonuna kadar açık speedtest konusunda


    yani oyun steam kick discord telegram gibi şeyleri kullanırken ortaya çıkıyor sorunları yurtiçi bağlantılarında pek sorun yok yurtdışı bağlantıları çok kötü

    mesela kick e vdsl ADSL ile veya mobil veri ile bağlandığında sorun yokken Superonline fiber ile bağlanmıyor veya bağlansa bile düşük kalite performans tam kalite performans için sağlıklı bağlantı için vpn kullanmak gerekiyor

    Araştırmanızı iyi yapın diyeceğimi ama artık çok önemi yok gibi sizin açınızdan tam kurtulmak üzereyken yeniden sözleşme yapmışsınız artık çok geç :) müşteri hizmetleri o işi bitirmiş çoktan haberiniz yok zaten bir önceki mesajındaki son cümleleriniz söylediğim sorunları anlatıyor:)


    2 yıllık sözleşme yapmıştım zamanında bu yılın sonunda bitiyor aylık 200 TL ödüyorum sadece fiber internet için

    Bu internete 2 TL bile vermem

    ilerlerlerken zamanlar beni arayacaklar son gününe kadar açmayı bile düşünmüyorum 1000 MB 100 TL desin yine almam önceki vdsl 35/5 e geri geçerim aylık 500 TL veririm Özgür rahat internet kullanırım :)


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-faceit-yuksek-ping--158326000


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-faceit-twitch-yuksek-ping-sorunu--158285970


    https://forum.donanimhaber.com/discord-konusmalara-ve-bazi-sitelere-giris-yapilmiyor--158324879


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-son-3-aydir-yavaslatmalar-ve-engellemeler-uyguluyor--158308898


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-internet-yavaslamasi-hk--158205212


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-faceit-yuksek-ping--158070229


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-call-of-duty-online-sorunu--157497510


    https://forum.donanimhaber.com/superonline-rezaleti--157664569




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Nisan 2024; 14:58:9 >




  • baktım hepsine yeni yeni aydınlanıyorum. geçici problemler olduğunu düşünerek aslında bugünlere kadar gelmişim. ama biraz içine girdiğinde bu olanların kasıtlı yapıldığını isteseler daha iyi hizmet verebilirken vermediklerini anlıyorum. herkes yaptığı ettiği şikayetler karşısında copy paste alakasız cevaplar alıyor. bunları reddedip 16mbit ttnete de geçmem yani ne yapiyim. şu an el mahkum gibi. açık söyliyim oyunlarda internet hızım pingim vs beni hiç rahatsız etmedi hiç şikayet etmedim. evet burada bir sorun yaşasam kesinlikle bir değişime gider çözüm arardım ama benimki şu an küçük problemler ve önceden olmayan problemlerdi, ileri dönemde düzeltilebilecek problemler yani. o yüzden benim şartlar içerisinde yola buradan devam etmek mantıklı geliyor.

  • Arkadaşlar Superonline'da yetkili tanıdığı olan var mı? 1 haftadır internet kesintisi yaşıyorum birine sesimi ulaştırmam lazım artık
  • liang kullanıcısına yanıt
    Fiyat pahalanmış ama siz önceki fiyattan almak istiyorsunuz ? Doğru mu anlıyorum ?
  • Hahaha 4 ay taahütüm kaldı..uygulama üzerinden 100 mbite 12 ay sabit 380 tl teklif veriyordular.Şimdi 450 tl ye çıkarmışlar...
    Denetimsizlik , at koşturma ne ararsan var memlekette....
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt

    Benim tahattut bitmesine 1 ay kala 2. aboneliği 500 mb aldım 35 ti daha önce 340 6 ay sonra 380 hemen aldım.simdi zam gelmiş 10 gün farkla avantajdayim..


    1000 mb 500 küsurlere kullanıyorum o hızlara bedava bence .turknet 400 lirada o altyapida heryerde yok ama superonlineda var telekom 800 900 lira para istiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 6 Nisan 2024; 13:57:1 >
  • Taahhüdüm Mayıs'ta bitiyor, az önce aradılar. 100 mbit internet ve TV+ ilk 6 ay 350 TL, sonraki 6 ay 400 TL ortalaması 375 TL şeklinde tekif verdiler kabul etmedim. Sanırım daha iyi teklifler varmış, bir daha ararlar mı yoksa benim mi zorlamam lazım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 6 Nisan 2024; 15:2:18 >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
  • hal33 H kullanıcısına yanıt
    Bu teklifi size mi verdiler yoksa siz mi söylediniz. Müşteri hizmetleri ekranlarımda başka teklif çıkmıyor diyip duruyor.
  • TaKo kullanıcısına yanıt

    Sözleşme bitimine 5 gün vardı iptal edin dedim,beni aradılar bu teklifi verdiller.

  • Arkadaşlar bir hizmet ne kadar süreyle verilemezse feshedilebilir? Superonline kullanıyorum bağlantım yok sorunumu çözen yok başka bir internete geçeceğim taahhüt verdim.
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

    Kesin bir ifade yok ama 48. Saat sonrası fesih talep edin. Sizi arayan iptal birimi ile durumu teyit edebilirsiniz.

    Hayırlı olsun.

  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.