Şimdi Ara

Süperonline Fiber İnternet Ankara Genel Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
5
Favori
78.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bizim buradaki 4 siteye çekmişler gçrdüğüm kadarı ile bizim sırada gelsede çekseler artık:D

    Maviköşkünde bahçesini kazıyorlardı fiberler için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romulus70 -- 11 Aralık 2009; 17:24:00 >
  • Keçiören'de belediye karşısında kimlik mağazasının önündeki ışıkların orada 2-3 gündür kazı ve kablo döşeme çalışmaları var sordum fiber kablo dediler adamların sırtında da superonline yazıyordu...
  • bizim sitede çalışmalar başladı :D bidahaki haftaya kadar bağlantılar tamamlanıcak
     Süperonline Fiber İnternet Ankara Genel Konu
  • dungeon hayırlı olsun bizim alt üst sağ sol her siteye çektiler yöneticiyi görsem %100 emin olucam bende çekilsede bizde alsak artık baydı 1mb:D
  • @DungeonKeeper dostum hayırlı olsun. Bu site kararı nasıl bir şey oluyor. Bilgi verir misin. Yani şu kadar adam alacak gibi bir tahahüt mü söz konusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

    hiçbir nedeniniz olmamalı bu ne demek şimdi ya?

    elektrik gitti ne yok
    telefonun aranmaz
    müşteri hizmetlerinden kimse memnun değil
    statik ip

    daha neden istiyor musun??
    git bi çay koy ya


    Apartmanda jeneratör varsa ve modem KGK ya bağlı ise bağlantı gitmez fakat KGK ya bağlı değilse 1dk falan modemin online olmasını beklemek zorunda kalırsın.

    Üstteki gibi

    Hangi müşteri hizmetleri müşterisini memnun edebilmişki?

    Statik IP değil, statik paralı (2.9 ytl)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffChu -- 13 Aralık 2009; 17:16:11 >




  • az önce müşteri hiz. ile konuştum bizim burada daha sorun olmadığını söylediler. baya da ilgilendiler hatta. ev içii kablo işini de halledersem geçeceğim fibere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: romulus70

    dungeon hayırlı olsun bizim alt üst sağ sol her siteye çektiler yöneticiyi görsem %100 emin olucam bende çekilsede bizde alsak artık baydı 1mb:D


    quote:

    Orijinalden alıntı: -spawn-

    @DungeonKeeper dostum hayırlı olsun. Bu site kararı nasıl bir şey oluyor. Bilgi verir misin. Yani şu kadar adam alacak gibi bir tahahüt mü söz konusu.


    Eyw darısı basınıza

    Tam ayrıntılı bilmiyorum ama şu kadar adam alıcak diye bir tahatüt yok sanırım , ana hattın yanından geçen bütün sitelere döşüyorlar .. eğer sizin sitenizin herhangi bir yerinden (bitişiğindeki sokaktan yada caddeden) Fiber kablo geçiyorsa kesin sitenize giriş yapar .. Site yönetimiyke konusun eğer bu kosullara uygunsa superonline ekibi kurulum için izin alması lazım site yönetiminden , tanıtımcılar gelmişmi gelmemişmi diye bir sormakta yarar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 13 Aralık 2009; 18:24:04 >




  • spawn sitede oturuyorsan senden şu kadar kişi abone olucak diye 1 sayı istemiyorlar.
  • arkadaşlar teşekkürler cevaplar için. sitede 2 bina ve 90 daire var. sanırım istersek döşerler de ben bu adamları aramak istiyorum ama garip bir şekilde hiçbir telefon numarası bulamadım. her yerden mail çıkıyor. bilen birisi bana söyleyebilir mi lütfen.
  • @spawn 4442220 süperonline telefon numarası
  • teşekkürler dostum. arayaıp bi konuşalım bakalım..
  • Zamanında çok yazıp çizdik ama yinede bağzı bilgileri yeniden vermem yeni arkadaşlar için yararlı olucaktır.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik
    quote:

    Orijinalden alıntı: DungeonKeeper
    quote:

    Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik
    elektrik kesilince fiberin kesilmesi gibi birşey var mı? apartmana koydukları dağıtıcı elektriğini hattan mı alıyor yoksa fiberin kendinden mi? örneğin ben adsl modemi güç kaynağına bağladım elektrik keslse bile nete devam edebiliyorum.

    Elektrik kesilince fiberde gidicek ,çunki apartmanın aşağı koyacakları kutu elektrikle çalışıyo , fiber sadece ışığı iletiyo ondan elektrik iletemez .

    tabi telefon da kesilecek o zaman.. süper telefon mu neyse


    Pek çok kişi zaten telsiz telefon kullanıyor haliyle elektrik kesilince ttnette servis dışı, bizim evde yedek olarak normal telefon var ama elektrik kesildiğinde kimse uğraşıp onu takmıyor nasılsa 3 tane cep var isteyen onu arar diyip geçiyoruz kısaca elektrik gittiğinde telefon gitti fiber gitti derdine düşmeyin.



    quote:

    Orijinalden alıntı: romulus70
    adamların binana superonline internet verebilmeleri için
    1 apt karar defterine karar alınması lazım
    2 sonra superonline gelir protokol yaparsınız adamlar gelir alt yapını kurar gider abone olmak isteyenlere hatlarını çekerler evinin önün kazılması yeterli değil yani



    - Yanlış bilgilendirme Karar defterine karar alınması diye bir şart yok. Geçen dönem bizim siteye Quiknet bağlandı sadece yönetimle anlaşma sözleşme imzaladılar hepsi bu. Ben yinede emin olmak için kara defterine baktım (bu sene yönetici benim) öyle bir karar yok.

    - Eğer site yöneticiliğinde ve kapıcının evinde bilgisayar varsa promosyon için 2 adet 1 senelik 1mbit hızında sınırsız internet veriyorlar. Yönetimde vardı ama kapıcıda yoktu yönetime 1 senelik interneti bağlattık.

    - Yönetime bağlanan fiber internette daha önceden tahütlü internet kullanıyorsanız onun cayma bedeli ödenmiyor. (Neticede promosyon olsun diye 1 senelik ücretsiz internet veriyorlar.) Evlerdeki cayma bedelini ödüyorlar.

    - Her türlü işleminizihttps://webislem.superonline.net/ üzerinden yapabilirsiniz. webişlem şifresi için müşteri hizmetlerini arayın ve cep telefonunuza şifreyi isteyin o gelen şifre ile giriş yapın hepsi bu kadar.

    - Sitelerde bağlantı işlemini çok temiz yapıyorlar bahçeye zarar vermiyorlar sitenin büyüklüğüne göre bu işler bir hafta kadar sürebiliyor. 3-4 gün sonra stand kuruyorlar va aboneliğini yapıyorlar eğer taşeron firma yoğun değilse ertesi günde gelip 20 dakikada bağlantını yapıp gidiyorlar hepsi bu. Sitenizin altyapısı bitince diğer işlemler çok hızlı ilerliyor

    - Bağlantı sonrası hız sorunu yaşarsanız.http://www.hizinitestet.com/ adresindeki (quiknetin resmi hız ölçeri) hız değerleri ile başvurursanız sorununuz daha çabuk çözülür.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 14 Aralık 2009; 20:10:13 >




  • Şimdi eğer bir hesaplama yaparsak 10MB internet ile 3 saatte 10Gigabyte veri mi indirmiş olucaz ??

    10.000.000.000 Bölü
    1.000.000 =10.000
    -------------------------------
    10.000 Bölü
    60 = 167 Dakika
    -------------------------------
    167 Bölü
    60 = 2saat 45 dakika (Düz hesap 3 saat)


    Off süper ya :D 1mb internetle 30 saatte indirdiğimizi 3 saatte indiricez :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 14 Aralık 2009; 19:13:43 >
  • Eskişehir yolunda Toki turkuaz Konutlarına bu hizmet ne zaman gelir acaba, daire sayısı çok fazla 5000 daire civarında..
  • Yeni resimler

     Süperonline Fiber İnternet Ankara Genel Konu
     Süperonline Fiber İnternet Ankara Genel Konu
     Süperonline Fiber İnternet Ankara Genel Konu
     Süperonline Fiber İnternet Ankara Genel Konu




    Daha fiber altyapıyı çekmiyolarmış sadece fiberin geçiceği borular çekiliyor ,1 - 1.5 hafta flan var saha altyapının oturmasına




  • arkadaşlar geçen 4442220 numaralı müşteri hizmetlerini aradım ama adamlar benim oturduğum yere hizmet vermediklerini söylüyorlar ama sitede şöyle bir ibare var:

    Ankara'da Oran, Batıkent, Çankaya, Eryaman, Söğütözü-Çukurambar, Yenimahalle

    ben de oran'da oturuyorum. çankaya'ya bağlı bir yer. büyükçe siteler de var. ama konuştuğum kadın bana eryamanda oran aprtmanında var, oranda yok diyor.

    ben tellcomabone sitesinden bayi numarası bulamadım. acaba bana ankaradan bir bayi numarası verebilir misiniz. en azından nereden bahsettiğimi bilirler. çok teşekkürler.
  • Dün akşam saat 18:30'da ön başvuru yaptım (Eskişehir yolu üzerinde, Gordion alışveriş merkezinin karşısındaki TOKİ Prestij sitesi) bugün saat 14:00'de kadının biri aradı "şu anda müsaitseniz gelip takalım" diye. Yok dedim, Pazar gelin diye ama hızları gözlerimi yaşarttı

    Sitedeki 408 daireden söylediklerine göre 100'ü başvurmuş (zerre kadar inanmadım ama söyledikleri bu). Yanlız beni arayan kadıncağızın konuşma tarzı beni biraz endişelendirdi, bir sorun olduğunda da böyle insanlar çıkacaksa karşımıza hapı yuttuk.

    Neyse dur bakalım, biz TTNET'i bir iki ay daha iptal ettirmeyelim. Bu işin sonucunu bir tecrübe edelim hele.




  • etlik aşagı eglence tarafındada çalışmalr var bakur blokalrında...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Dün akşam saat 18:30'da ön başvuru yaptım (Eskişehir yolu üzerinde, Gordion alışveriş merkezinin karşısındaki TOKİ Prestij sitesi) bugün saat 14:00'de kadının biri aradı "şu anda müsaitseniz gelip takalım" diye. Yok dedim, Pazar gelin diye ama hızları gözlerimi yaşarttı

    Sitedeki 408 daireden söylediklerine göre 100'ü başvurmuş (zerre kadar inanmadım ama söyledikleri bu). Yanlız beni arayan kadıncağızın konuşma tarzı beni biraz endişelendirdi, bir sorun olduğunda da böyle insanlar çıkacaksa karşımıza hapı yuttuk.

    Neyse dur bakalım, biz TTNET'i bir iki ay daha iptal ettirmeyelim. Bu işin sonucunu bir tecrübe edelim hele.


    Arkadaşım oturduğunuz konutlara geldiyse gönül rahatlığıyla geçebilirsiniz, fiber internet hizmeti heryere daha gelmediği için şanslısınız kimi insanlar var hala TTNET ile sürünen ve bu bağlantıyı uzun süre kullanıp (yaklaşık 5-6 ay kadar) memnun olan kullanıcıları görebilirsiniz biraz forumu gezerseniz. Ayrıca Toki Prestij konutlarına geldiğine göre Toki Turkuaz konutlarına da gelmiş midir, çünkü Turkuaz konutlarıda eskişehir yolu üzerindeydi ve 5000'e yakın daireler mevcut. o yüzden bilgi verebilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithcem -- 17 Aralık 2009; 22:30:25 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.