Şimdi Ara

Superonline Fiber Twitch Yayın Drop Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 2 yıldır tek bir sıkıntı yaşamadığım Turknet 100/8 internetim ki eve gelen 7,2 upload ile, 6 bin bitrate değerinde Twitch yayınları yapmaktaydım. Ta ki Superonline'a geçtiğim şu bir haftaya kadar. Superonline'dan 200/20 internet hızı alıyorum herhangi bir sıkıntı yok ama sıkıntı akşam 9 ile 12 arası Twitch yayınları yapmaya başladığım zaman çıkıyor. 20 upload'a rağmen hiçbir şekilde 6 bin bitrate'de yayın yapamıyorum. Gece 12-1 den sonra ne hikmetse her şey mükemmel. Bu sıkıntıyı birçok yayıncının da yaşadığını internette gördüm. Superonline'a ulaşabileceğim her yerden ulaştım, bi faks atmadığım kaldı. 1 yıl taahhüt'de girdi zaten. Artık olan oldu olarak bakıyorum bu işe ama artık içimdeki ömürlük Turkcell öfkesini tahmin edebiliyorsunuz. Neyse daha önce başına böyle durum gelmiş arkadaşlar bunun bir çözümü var mı? Vpn hizmeti alsam sorun düzelir mi? Ya da başka ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim herkese.








  • CGNAT kaynaklı, tek çözüm statik ip

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay956

    CGNAT kaynaklı, tek çözüm statik ip
    Ben cgn havuzunda değilim 176'lı ip bloğu 50 mbps upload la 7000-8000 bitrate zor veriyor.Superonline twitch serverlarına kısıtlama uyguluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun maalesef superonline ile alakalı. Çözüm için buradan bir hesap oluşturun twitch hesabınızı bağlayın daha sonra hangi yayın aracı kullanıyorsanız ona restreamin istanbul sunucu adresini girin.


    restream
    Reach a Wider Audience with Multistreaming | Restream
    https://restream.io
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.