Şimdi Ara

süperonline hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 01.12.2014 tarihinde bağlantı kopmaların sonra hızımı 6 mbitten 4mbite düşürdüler. hemen müşteri hizmetlerini aradım. neden 4 mbite düşürdüklerini sordum.hattımın 6 mbiti desteklemediğini o yüzden kopmalar olduğunu ve bu yüzden hızı 4 mbite çektikleri söyledi.bende "bu güne kadar 6 mbit olarak kullandığım hat neden şimdi desteklemez oldu" deddim. yanıt şu şekilde oldu "şuan hattınız desteklemiyor". "bende onu soruyorum neden şimdi desteklemiyor? " dedim.aynı şekilde cevap verdi "hattınız şu an desteklemiyor efendim". konuşma bu şekilde biraz daha devam etti. sizce ne yapmalıyım hat değerlerim aşağıda. bu arada sözleşmeyi yenileyeli 2 ay olu.yenilemez olaydım...

     süperonline hız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouMak -- 4 Aralık 2014; 19:57:24 >







  • modem bağlantı türünü adsl2 den adsl2+ a alın. değışen değerlerı tekrar bı paylaşın bakalım. aparman ve ev ıçerısınde bulunan tesısatı kontrol edın ek kopma yahut oksıtlenme, eskıyen bölgelerın bakımını yapın müşterı hızmetlerınden hat güncelleme ışlemı ısteyın düzelmezse port değışıklığı talep edın ekıp gelıp kontrol eder en kötüsünden. bu arada bağlı olduğunuz santralınıze uzak bı konumdasınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 4 Aralık 2014; 20:57:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

    modem bağlantı türünü adsl2 den adsl2+ a alın. değışen değerlerı tekrar bı paylaşın bakalım. aparman ve ev ıçerısınde bulunan tesısatı kontrol edın ek kopma yahut oksıtlenme, eskıyen bölgelerın bakımını yapın müşterı hızmetlerınden hat güncelleme ışlemı ısteyın düzelmezse port değışıklığı talep edın ekıp gelıp kontrol eder en kötüsünden. bu arada bağlı olduğunuz santralınıze uzak bı konumdasınız.

    bağlantı türünü adsl2+ alınca snr düşüyor. evden ankastreye giden kabloları değiştirmesi bi elektrikçiye gitmiştim.bunu yapmak için biraz fazla para istedi bende yaptırmadım. alt komşu 10 mbitte sorunsuz kullanıyor ttnet i. daha önce port değişikliği talebinde bulundum ama en yakın santralden hizmet aldığımı söylediler.bu arada süperonline nın verdiği airties 6372so modemde bağlantı türünü değiştiremiyorum. bu yüzden bundan önce kullandığım airties 5440 modemi takıp bağlantı türünü adsl2+ dan adsl2 yapınca snr yükseliyor.




  • Bugüne kadar 5 terabit alan kablolardan yarın 1 mbit dahi alamayabilirsiniz. Kısa devre olmuş olabilir, oksitlenme olabilir, zilyon tane sebep sayabiliriz. Hemen yüklenmeyin temsilcilere. Ekranda ne görüyorlarsa onu söylüyorlar. Hat degerlerinizi koyun bakalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igorparker

    Bugüne kadar 5 terabit alan kablolardan yarın 1 mbit dahi alamayabilirsiniz. Kısa devre olmuş olabilir, oksitlenme olabilir, zilyon tane sebep sayabiliriz. Hemen yüklenmeyin temsilcilere. Ekranda ne görüyorlarsa onu söylüyorlar. Hat degerlerinizi koyun bakalım.

    hat değerlerim ilk mesajımda var bakabilirsiniz.
  • YouMak Y kullanıcısına yanıt
    anlaşılan mevcud kablolamanızda bı zayıflık var alt komşu neyse sızdede yakın bı değer olmalı bence sız kablonuzu elden geçırın bakır parçası sonuçta ömrü kalıtesı bellı.
  • YouMak Y kullanıcısına yanıt
    Linki görmemişim pardon. Ya gercekten santrale uzaksiniz ya da kablolarda sikinti var. Bu haliyle 4 mbitten fazlasını alamazsınız. Mümkünse modemi Telekom'dan gelen kabloya direk bağlayın bina girişinden. Eger o noktada baglanti düzgunse bina ici tesisatınızı yenilersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıflama fazla santrale uzaksın altyapı çalışması yapılması gerekiyor bölgene geniş bant kabini tip7 (saha dolabı) kabini koyulursa rahatlar hattın.
  • hız sorunu halen devam ediyor.bu gün birde hız testi yapayım dedim. server istanbul da görünüyor.bundan yaklaşık 20-25 gün önce Ankara olarak görünüyordu. bu durumu müşteri hizmetlerine bir türlü anlatamadım.şimdi ben bu süperonline dan TTNET e geçsem benden ücret talep ederler mi, sözleşmeyi 2 ay önce yeniledim.

     süperonline hız

     süperonline hız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouMak -- 10 Aralık 2014; 19:32:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.