Şimdi Ara

Superonline Hız Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, dün superonline fiber bağlandı. Kurulum ekibi 100 mbps olarak başlattılar, sonradan müşteri hizmetleri ile görüşerek 200 e yükselttim. Ancak şöyle bir sorun var, dün modeme reset atmıştım sonra hız 100 mbps e düştü. Sabah Twitter dan görüştüm ve 200 e yükselttiler ancak şimdi yine 100 mbps e düşmüş. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Benim tahminim sistemde 100 mbps olarak çıkış veriliyor ama 200 e yükseltince neden geri düşüyor anlamadım..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • bende paket yükseltmesi yapmıştım dediğiniz gibi oluyor bende de

  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Nasıl düzeltebiliriz hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

    uzaktan yaptıkları hiç bir işlem işe yaramadı yarın ekip gelip kontrol edecekmiş bakalım. Saçma sapan sistemsel hataları yüzünden uğraşıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 30 Aralık 2022; 18:23:48 >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Benim uzaktan hallettiler hocam, hatta ekip de geldi ama gelmeden önce düzelmişti. Şimdilik bir sıkıntı yok, sizinki de düzelir büyük ihtimalle.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

    dün ekip geldi çözemedi yarın yeni bir ekip daha gelecekmiş. Yükselttiğime pişman oldum uğraştırıp duruyorlar. Acaba geri taahhutumun hızına dönebilir miyim ki. Yükselttiğim hızı hiç alamadım zaten.

  • Geldiler modemi değiştirdiler elimdeki memnun olduğum modemden de oldum. Sonuç olarak sorunum da çözülmedi hala eski paket hızımı aliyorum. Üstelik salağa yatıyorlar neymiş efendim hız testi sadece speedtest.com üzerinden baz alınıyormuş. Geldi kablolu kablosuz test yaptı Fast ve nerfte eski hızımı almama rağmen adam salağa yatarak speedtesti gösteriyor bana ha speedtest de de turkcell sunucusu seçiyor uyanık. Hız başta 200lerde gelip 45ye yaklaşınca süresi otomatik olarak bitiyor. E kardeşim 43mbps geliyor kablolu kablosuz turkcell paket hızının %80ni kabul ediyor diyor. E birader madem %80 kabul ediyor dosya indir bi oyun indir bi hani kablolu icin %80hiz alabilirsin demeside ayri sacma. Yani diyeceğim o ki sorun yaşarsan teknik ekip salağa yatıyor baştan savma iş yaparak talebi kapatıyorlar. HOCAM sizde sorun duzeldiyse bir daha superonline da hız yükseltmesi yapmayin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

    Hocam nereden yazdınız da uzaktan çözüm sağladılar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.