Şimdi Ara

Superonline hızda dalgalanma ve kopma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde kullandığım superonline internetimde hem kopma sorunu var hem de internet hızında çok fazla dalgalanma oluyor. Konum: İstanbul/Beylikdüzü.

    Geçen pazar aradım geldiler anlattım durumu duvardan çıkan hatta bağlı jack gibi bi aparatı değiştirdiler, oksitlenme varmış bir de apartmandan switchimin yerini değiştirdiler ama düzelmedi hatta sorun daha beter devam ediyor. 

    Bende huwaei hg255s modem vardı ellerinde de zte varmış. Değiştirin dedim, abi biz değiştiririz sorun değil ama bu huwaei modem daha iyi dediler bende kalsın dedim. Birde sadece bugün bizim sitede aynı durumdan 4 şikayete baktık siz beşincisiniz dediler. Superonline kazandığı sempatiyi gittikçe kaybediyor.


    Velhasıl geçen sene bende bulunan 8 mbps fiber superonline hızım yeterken bu sene fiber 25 mbps yetmiyor sanki daha yavaş. 100 mbps yükseltmem bir çözüm olur mu? Ayrılma şansım yok tahattüme çok var.


    Evde ps4 online oyunlarında kopmalar oluyor ve iptv yükleme hızı rezalet durumda.


    Var mı önerisi olan?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longwiev -- 20 Ocak 2021; 20:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hız değiştirmeniz hiçbir sorunu çözmez, eğer FTTB kullanıyorsanız switch arızalıdır, FTTH kullanıyorsanız sizin sitenizdeki öbek fiberde kırık ya da kaynatma hatası vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.