Şimdi Ara

Superonline Hizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar kisa bir sure sonra superonline 25mbit AKKsiz paketine gecmeyi dusunuyorum. Kullananlar varsa hizini ve onerip onermediklerini soylerlerse cok yardimi olur. Ozellikle Steam uzerinden yapilan indirmelerdeki ort. hizi belirtirlerse cok yardimi dokunur.
    Elbette kullanmayan ama konu hakkinda fikri olanlari da dinlemek isterim. Bu fiyata gore yine ayni kosullari sunan veya benzeri paketler mevcutsa (ben arastirdigim kadariyla bulamadim) onerirseniz onlari da degerlendiririm. Yardimlariniz icin tesekkurler simdiden.

    Not: EN klavye mevcut su anda bilgisayarda yazim yanlislari icin kusura bakmayin. Iyi forumlar..



  • Superonline her zaman taahhüt ettiği hızı verir, diğer firmalardaki 'e kadar kandırmacası yok hatta 2-3 Mbps fazladan bile veriyolar genelde.
    Superonlinenın asıl sorunu ping yurtdışında TürkTelekom kadar pop noktası olmadığı için online oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.Çevrenizde kullanan varsa onlara danışmanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmastr_99

    Superonline her zaman taahhüt ettiği hızı verir, diğer firmalardaki 'e kadar kandırmacası yok hatta 2-3 Mbps fazladan bile veriyolar genelde.
    Superonlinenın asıl sorunu ping yurtdışında TürkTelekom kadar pop noktası olmadığı için online oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.Çevrenizde kullanan varsa onlara danışmanızı öneririm.

    Maalesef sandığınız gibi değil 16mpbs internet paketim var en fazla 9-10 görüyorum ve aradığımda hiçbirşey yapamayız cevabını veriyorlar fakat satarken hiçbir sorun olmaz 14-16mpbs hız gelir demişlerdi.
  • sharex54 S kullanıcısına yanıt
    Ben fiber için söylüyorum.ADSL de Superonline birşey yapamaz çünkü altyapı kendisinin değil TürkTelekomun.Ama fiberde her zaman vaad ettiği hızı tam olarak sağlar bu konuda kefil olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline fiber 100 mbit kullanıyorum. Gün içerisinde hız 106 ile 110 arasında değişiyor. Vaad ettiğinin bile üzerinde hız sunuyor. Steam hızı benim 11 - 11.5 oluyor. Sende sorunsuz 25 mbit hız alırsan steam indirme hızında 2.5 - 3 bilemedin 3.5 görebilme imkanın var.
  • Tüm fiber altyapılar vaadelilen hızın üstünde değer görebilirsiniz bu firmayla alakalı değil (mesela Türk telekom kullanıyorum 24 olmasına rağmen 30 a kadar çıktığı oluyor) . İndirmeye gelince indirdiğiniz dosyanın sunucusuna göre 25mbps internetler 10KB ile inebilir 3MB lada bu oyunu indirdiğin sunucuyla alakalı.
  • Öncelikle cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim.
    @webmastr_99 Sıkıntı yaşabilirsiniz derken ne gibi sıkıntılar ve ne kadar ? Taşınacağım adrese alacağımdan şu an etraftakilere ve komşulara soramıyorum maalesef.

    @Fenool Yüzde 10 gibi bir verim vermiş diğer indirmelerde de böyle mi acaba ?
  • Yanlış hesapladın. Sol fiber tam verimle çalışır :) 50mbps kullanıyorum. 5-6.5 mb/s görebiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bulunduğum yerde Superonline Fiber altyapısı bulunsa geçeceğim anında ama yok işte.
  • Cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.
    Herkese iyi forumlar..
  • Swertyy kullanıcısına yanıt
    1 yıldır superonline 25mbps üniversite öğrenci paketini kullanıyorum. bolca oyun oynayan biriyim özellikle konsolda cod oynuyorum. internet testi kablosuz bile (modeme çok yakında yapıldığında test) 25-27mbps civarında çıkıyor. upload hızı da 4-5 mpbs ayarlarında. baya memnun kaldım. ama bulunduğunuz bölgedeki yoğunluk ve altyapıda hızınızı baya etkileyecektir
  • Hocam o tarifeye bende geçmek isitiyorum ama telefon bağlatısı şartmı sizde telefon bağlantısı varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen312 -- 10 Eylül 2015; 14:22:49 >
  • @kaykurt Alacağım yerde yoğunluk var ancak ne kadar etkiler düşünemedim şu anda. Cevabınız için sağ olun yine de.

    @Chosen312 Benim de aklıma takıldı şu an gerekmiyor diye biliyorum ama emin olamadım. Bunun için de kullanan birinden cevap alırsak iyi olur sanırsam.
  • Superonline fiber hizmetinden yararlanmak için telefon hattınızın olması gerekmiyo. direk fiber bağlatabiliyosunuz.
  • Eyw hocam cok saolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.