Şimdi Ara

Superonline İnternet Yavaşlaması Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ŞUAN HTTPS BAĞLANTI SAĞLAYAN BİRÇOK SİTEDE BU SORUN VAR. TLS SORGUSU GELDİĞİ TARAYICI BARI TOP GİBİ DÖNMEYE BAŞLIYOR. SİTEYİ AÇMAK İÇİN ZORLAMANIZ GEREKİYOR. AÇILIP ÖNBELLEK ALINCA ANCA O ZAMAN RAHAT EDİYORSUNUZ. ÖNBELLEĞİ BOŞALTINCA YİNE AYNI SORUN DEVAM EDİYOR. DPI BAZLI TARAMA MUHTEMELEN SIKILAŞTIRILDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.


    TLS üzerinden internete çıkış sağlanamıyor. WARP TLS tamamen bloklanmış. Bütün HTTPS trafiğine ağır bir tarama başlamış. İnternetin yavaşlaması muhtemelen bu sebepten... Speedtest ara ara test sunucusu bulamıyor uygulama üzerinde yanıtsız kalıyor. Sayfalar ilk açılırken https üzerinden çıkıyorsa tarayıcı barı top gibi dönüyor (Sayfayı açmak için defalarca tıklamak zorunda kalıyorsunuz.).


    Müşteri hizmetlerinin konu hakkında hiçbir bilgisi yok maalesef. Sorunu yaşayan varsa uğraşmayın. Benim haziran sonu bitiyor. Kapattırın ve bu ISS'den kurtulun diyorum. Bundan sonra da düzelmez zaten. Ağır bir tarama başlamış https'ye bugün itibariyle... Genel manada sayfa açılışlarında bugün sorun var Superonline'da... Oyun sunucuları da ara ara yanıtsız kalıyor.


    Dün sosyal medya genel bir sorun yaşadı anladık. Da şimdi bu ne Superonline?








  • Evet bugün sıkıntı var süperonline tarafında.


    https bağlantılar ara ara tcp reset ile kapanıyor, zaman zaman yavaşlık da söz konusu.

  • Ne zaman düzgün çalıştı ki :) Asıl soru bu.

  • Allah belalarini versin ya, 2 haftadir her aksam 19.00-01.00 arasi internet çekilmez hale geliyor. Burunlarından gelir inşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nympheee -- 7 Mart 2024; 18:27:0 >
  • nympheee N kullanıcısına yanıt

    Hocam o nasıl beddua. Çocukların ne günahı var.


    Şikayetinizi iletin, olmadı ekip çağırın. Olmadı iptal süreci kovalayın.

  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Hocam şikayet iletsen de çözüm olmaz bu tür duruma... Müşteri hizmetleri bu konularda tamamen bilgisiz... Teknik ekipten durumu anlayan muhatap bulmanız lazım. O da neredeyse imkansız. Bulsanız da sorununuz çözülür mü orası meçhul...


    Zaten prime time dediğimiz saatlerde firma interneti ümüklüyor. Artık superonline klasiği oldu. Açtığım bu başlıkta, bu sorun özelinde ise dün akşam saatlerinde 17.30-18.00 arası düzeltildi. Bugün ise şuan itibariyle sorun yok gibi. Yine de güvenmiyorum artık bu adamlara... Kesin kapattıracağım bu sefer taahhüt bittiği gibi... Gider TTNET'in kopan düşen bakır kablolu internetini alırım, yine de bunları kullanmam artık. 3 yıl önce bağlattığımda bile o kadar iyi değildi, ama en azından sorun çıkarmıyordu. Düzgün kullanılıyordu. Son 6 aydır ise hizmet kalitesi yerlerde sürünmeye başladı. IP aralıkları değişti, PING'ler arttı, değişmeyen IP rezaleti meydana gelmeye başladı, kafaya göre BTK kararı da olmadan engellemeler başladı ve arttı, dün itibariyle ise muhtemelen HTTPS bağlantıları taramak için DPI'yı köklemiş olsa ki arkadaşlar TLS sorguları yanıtsız kalıp sayfalar açılmamaya başladı. Daha ne kadar berbat edebilirler hizmet kalitesini bilemiyorum. Para diyorlar, çatır çatır otomatik ödemeyle ödüyorum, hizmet=SIFIR!


    Tekrar söylüyorum, benim gibi Ankara'da ikamet edip binanızda alternatifinizde varsa katiyetle bulaşmayın. Superonline eskisi gibi değil artık...





  • sssDiz kullanıcısına yanıt

    Duyarınızı başka yerde kasarsanız seviniriz. İnsanların parasını verdiği hizmeti özgür kullanmasını engelleyen herkesin çoluğunu çocuğunu ayı kapsın. Bize ne?

  • tst- kullanıcısına yanıt

    Ben doğru bilgimi yazarım, hizmette sorun varsa muhatabı ilgili kişilerdir.

    Çalışanların çoluğu çocuğu değildir.


    Z kuşağı ergenler aşırı cahil ve hadsiz olmaya başladı.

    Kimse kimsenin çoluğu çoğuna laf etmesin.


    Bu hizmetin sorumlusunu bulun yakasına yapışın.

    Btk şikayet edin yada iptal edin.

    toplumda insan gibi konuşmasını da öğrenin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.