Şimdi Ara

Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
15.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

    An itibariyle nokiayı verip h3600e geçtim ücretsiz Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi 


    Oct 22 üretimi. P5 ile geldi. Şimdi bu P12'ye nasıl ve ne zaman güncellenir. Aç kapa yaptım değişmedi.


    edit: Şu an ipv6 sekmesi yok bende ekim üretimi olmasına rağmen. güncellemeden sonra gelir inşallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 29 Nisan 2023; 16:7:25 >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

    Üretimle zaten alakası yok hocam taktik maktik yok bam bam bam.

    Bölgesel olarak rastgele sistem atiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

    güncelleme sonrası ipv6 açılacak hocam gece saatlerinde otomatik olarak güncelliyor

  • TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

    Gece p12 güncellemesi geldi fakat bende ipv6 yine aktif değil ekim22 üretimi olmasına rağmen. Benim bölgeme tanımlanmamış (Manisa Merkez) demek ki.

  • Konuyla ilgili tekrar güncelleme yapayım. IPv6'nın router üretim tarihiyle ilgisi yok. Bölgenizde IPv6 aktif olursa olur, olmazsa olmaz. Birkaç arkadaşın yeni cihaz takıldığında rast gelmiş. SoL canı istediğinde pirelli router ile bile Ipv6 verir. çok kasmamak lazım gelir. Sırayla herkesin bölgesinde aktif olacak.

  • .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt

    Modem firmwarelerini düzenleyip IPv6 bölümünü kaldırmış adamlar, yeni modemlerde ise duruyor. IPv6 ile ilgili yazılımları kırpılmış eski modemler nasıl verecek pirelli router ile? Veremez. Bilgi kirliliği yapmamak lazım.

  • tst- kullanıcısına yanıt

    O kırpılmış menüleri normal kullanıcılar göremiyor. Bilgi kirliliği bombası sizden geldi maalesef... Root kullanıcı adı ve şifresi ile girdiğinizde bunların hepsinin yerli yerinde olduğunu göreceksiniz. Aynı donanıma sahip cihazların farklı üretim tarihlerine göre özellik eklenip çıkarılmaz. Yanlışa doğru demek için deveyi hendek atlatmaya çalışmayın.

    Pirelli router'lar ile IPv4 üzerinden IPv6 çalışıyordu ta o zamanlarda. Tredos çalışıyordu. Pirelli deyip geçmeyin. Şimdi hiçbiri çalışmıyor. Bölgende istedikleri hizmeti hazır olduklarında açarlar ve kullanırsın. Acele etmeyin herkes IPv6 kullanacak.

    Türkiye'den IPv6 hala düzgün çalışmıyor. TurkNet isteyene veriyor ancak sorunlar çıkınca ilk önerdikleri IPv6 iptali oluyor. Ve gerçekten de IPv6 iptal edilince genelde sorun çözülüyor. Hala devam eden sorunlardan biri de statik IP ve IPv6 aynı anda çalışmıyor.





  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Root kullanıcı adı ile giriş yapıldığında o menülerin göründüğünü biliyorum fakat anlamadığınız şey şu, önceki nesil gelen cihazlardaki ayarlar IPv6 kullanılmayacak şekilde ayarlanmış fakat yeni gelenlerde IPv6 hazır şeklinde geliyor. Root şifresini bilmediğimize göre, anlık olarak IPv6 kullanmak isteyen kullanıcı mecburen yeni üretim, ayarları hazır modem ile kullanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tst- kullanıcısına yanıt
    şu an aktif olarak kullanılan bütün cihazlar ipv6'yı destekliyor, özelliğin aktifleştirilmesi birkaç satır koda bakar. bende ekim 2022 üretimi H3600 var fakat bölgemde aktif edilmediği için kullanamıyorum. genel olarak güneyden kuzeye doğru toplayarak ipv6 hizmeti verilecek, ipv4'te bgp tablosu iyice çamurlaştığı için bu sefer sağlam bir tablo oluşturmaya çalışıyorlar, ipv6 yurt dışı çıkışlarımız TiSparkle ve Level3 ağırlıklı olacak, şebekede kullanılan yönlendiricilere gerçek ip mi yoksa local ip verilecek onu test ediyorlar yani acele etmenin hiçbir manası yok çünkü hala netleşmemiş bazı noktalar var, dayanın birkaç ay içinde TT dahil olmak üzere bütün operatörler v6 hizmeti aktifleştirecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Başından beri bunu söylüyoruz zaten, birkaç satır koda bakmasını beklememek için tek çare yeni cihaz. Eski cihazlara illaki güncelleme gelecek IPv6 için. Tabii acele etmeye gerek yok, dünyada dahi yaygın değil zaten bırakalım ülkemizi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tst- kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz menülerin açık geldiği cihazlarda da bölgede aktif değilse kullanılamıyor. Yeni cihaz kullanır, eski cihaz kullanamaz diye bir şey yok. Konuyu daha net anlaşılır şekilde nasıl ifade edebilirim bilemedim :).

  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Dostum, güzel insan... Konunun ilk sayfasına gelirsen benim yorumumu görüp ne demeye çalıştığımı anlarsın. Bölgemde IPv6 aktifti, eski H3600 modemle IP alamıyordum. Tesadüfen modem bozuldu, servis çağırdık değiştirdik yeni üretim modem geldi. Yeni modemi taktık IPv6 aktif oldu. Anlatabildim mi güzel kardeşim benim. Bölgede aktif değilse yeni modem de gelse alınamaz, aksini kimse iddia etmiyor zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı bilgi kirliliğine gerek yok modemlerin hepsi hali hazırda v6 desteklemekte h3600 root erişimim var arkada panelleri hazır zaten görebiliyorum bölgeye gelince sizede açarlar. Üst üste gelen olayları yanlış yorumlamış arkadaşlarımız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mchdkose kullanıcısına yanıt

    şuan bölgenizde ipv6 aktif olsa bile aboneliğinizde aktif edilmediği surece ip alamazsınız :) yeni modem şart o yuzden root şifrenizle başarılar diliyorum hocam..

  • TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    Tabi ki superonline aktif etmediği sürece alamayız da anlamsız şeyler söylüyorsunuz ne demek istediğinizi anlayamıyorum, modem şart diyorsunuz aksini iddia eden okmadı ipv6 desteği olan bütün modemlere verirler milleti durduk yere modem değiştirtmeye gerek yok, insanları gereksiz zarara sokuyorsunuz. Buyrun normal girişte size gözükmeyen ipv6 ekranları:

    Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • mchdkose kullanıcısına yanıt

    modem değişim olunca ipv6 bölgede varsa erken erişim oluyor hocam onu anlatamadim bir turlu :)

    ben talep ediyordum ipv6 vermiyorlardi modemde destek yok diyorlardi bölgede olsa bile vermiyorlar nokta..

  • mchdkose kullanıcısına yanıt

    Root erişimini nasıl sağladınız?

  • Majdev kullanıcısına yanıt

    söylemiyor boşu boşuna yazmayin sadece hava atıyor

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    hocam bizim daireye kadar kablo çektiler ftth lerde olmuyor mu ?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.