Şimdi Ara

Superonline Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Turkcell Superonline müşteri hizmetleri telefonda paketleri farklı tanıtıp sizi bağlar, sonra kafalarına göre paketleri ''çakar''. Superonline müşteri hizmetlerini aradım. Size SINIRSIZ 24 mbit 50 gb adil kullanım kotalı internet hizmeti verelim dedi. Bana 50 gb adil kullanım kotası dolunca internetimin yavaşlayacağını başka birşey olmayacağını söyledi. Ben de ''yedim''kabul ettim. Bunun üzerine 2 yıl taahhüt verdim üstüne üstlük TTnet aboneliğimi iptal ettim cayma bedeli ödedim 400 TL civarı.
    Gelelim konuya;
    50 GB doldu, sınırsız olan internetim durduruldu,internet hizmeti alamıyorum. Meğer bana sınırsız diye sınırlı interneti ''çakmışlar'' , 50 GB adil kullanım kotası derken 50 GB kotalı interneti kastedip, internetiniz yavaşlar sadece derken internetimin durdurulacağını kastetmişler.
    Şikayet ettim 48 saat içerisinde çözeriz dediler oldu 1 ay.. Üstelik müşteri hizmetlerini arıyorum benle alay ediyorlar resmen size başka paket verelim 2 kat daha geçirelim gibisinden..
    Bravo Turkcell bravo Superonline. Bu firmanın sözlerine inanmayın arkadaşlar.Bu durum bana ders siz değerli dostlarıma ibret olsun.
    sikayetvar.com üzerindeki şikayet linkimi de paylaşıyorum. Aktif olunca görebilirsiniz. https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/8977841
    İyi forumlar.







  • Hocam superonline hesabınızdan paketinizin resmini atar mısınız ?
  • Şu an bakamıyorum hocam bakınca atarım size. Bu arada sözleşmem de sadece süper hızlı internet yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Superonline problemime hiçbir şekilde çözüm üretmedi.Taşındığımdan dolayı nakil yaptırdım.Şansıma taşındığım yerde altyapıları yokmuş.İptal etmek zorunda kaldılar.Tekrardan TTnet'e geçiş yaptım.Bundan sonra superonline benim için bitmiştir.
    Size tavsiyem üyelik yaptırırken limitsiz dediklerine aldanmayın.Adil kota başlığı altında kotalı duran internet paketlerini veriyorlar.Düşmeyin.
    İyi forumlar.
  • aknt kullanıcısına yanıt
    İşlemi yapan kişi herkimse (Bayilik veya MH) size işgüzarı gelmiş demek ki... BTK'nın geceleri AKN kaldırmasıyla birlikte yetersiz altyapıya destek olsun diye kotalı paketlere dönüş yaptılar. Arada anlamayıp, ses etmeyenlere dayıyorlar. Ses çıkartır, başta uyarırsanız veremiyorlar.

    Bazen de paket paket doldurmaları gereken kota oluyor pazarlamaya gelenlerin... Kotası bitsin diye sen A desen de B'ye dayıyor gitsin. Bu tür işlemleri öncelikle MH ile görüşün, gelen görevli sözleşmeyi imzalatırken mutlaka inceleyin. Tarifenizi kontrol edin...

    AKN 2019'da kalkınca artık memleket hepten kotalıya döner. Millet gider Mersin'e Türkiye gider tersine... BTK'da iş yok ki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 13 Eylül 2017; 16:7:37 >
  • O Superonline değil sayın madur Superoffline ben daha da kötüsünü yaşadım, Superonline beni arayıp kandırdı... Nasıl mı ?
    24 mb internet 50 gb akn'li paket sundular TTnet ile olan sözleşmemi bozup Superonline kullanmaya başladım ben işteyken eve gelip modemi kurmuş, 9 gün kullandıktan sonra bir akşam elektrikler kesildi 5 dakika sonra geldiğinde modem üzerinde internet ışığı yanmıyordu, DSL ise sabitti yani modeme sinyal geliyor fakat internet bağlantısı sağlanamıyordu... Bu durum 22 gün boyunca devam etti bu süre esnasında 2 kere Superofflinedan modem değiştirmek için, tam 6 kere Turk Telekomdan geldiler bu işlemin halolması için tam 1 hafta iş yerinden izin aldım. Bu 22 günlük süreç içinde 2 kere BKT'ya 4 kere sikayetvar.com'a dilekçeler gönderdim 750 dk olan cep telefonu paketimi bitirdim müşteri hizmetleri benimle ukala konuşmalar yapıp beni başında savdı bu insanlar üzerinde de şikayetlerde bulundum. Sorun ise modemin IP alamamasıymış, 2005 yılından beri aynı evde DSL hizmeti alıyorum henüz bir problemle karşılaşmamıştım taki geçtiğimiz Nisan ayına kadar, apartmana gelen TTnet ekipleri bu zamana kadar bu binada her hangi bir problemle karşılaşmadığını enteresan bir durumda olduğumu itiraf ettiler. Bu durum son zamanlarda farklı bir hal aldı her Superoffline'ı aradığımda çözümün en hızlı en üst ekipler tarafında çözümleniyor gibi yanıtlar aldım son olarak TTnet ve Superoffline ortak çalışma yapmak için benden saat ve tarih aldılar ertesi gün saat 10a randevu verdim. TTnet sabah kapımı çaldığında Superoffline ekibinin bundan bir haber olduğunu anladım gelmesi gereken ekibi aradığımda bu durumdan haberdar olmadıkları anladım Superoffline üsküdar ekiplerinin resmen abonesi oldum bu durumun bitmesine karar verdim. Aboneliğimi bitirmek için Esatpaşadaki kurumlarına gittiğimde bana sürekli ekip gönderelim, çözüm bulalım gibi konuşmalarla karşılaştım bana 70 TL gibi bir çağma bedeli ödemem gerektiği söylediler, cevabım ise; veremeğiniz internet hizmeti için 70 gibi bir tutar ödemeceğimi söyledim sadece gün kullandığım internet için 60 vermedim zaten önlerinde bir sistem var oradan kontroller sağlamasını abonelik sürecimi ve arıza kayıtlarıma bakmasını söyledim gördükleri karşısında şok uğrayan Superoffline çalışanı tam 18 kere aciliyet belirtiğimi gördüm daha fazla sorun çıkarmadan beni abonelikten attı. 9 gün için 13 TL gibi bir fatura kullandım ardıdan yeni bir telefon hattı alıp tekrar TTnet geri dönüş yaptığımda her şey normale döndü ve tekrar internet erişimi sağladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomy -- 13 Eylül 2017; 16:42:24 >




  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam her durumu kendi lehlerine çeviriyorlar.Yıl 2017 biz hala kotayla akn ile uğraşıyoruz.Hey güzel memleketim.
  • Bi aptal m.h yetkilisi beni aradı, 25 mbit 50 gb kotalı(kota aşımı sonrası 16mbit devam) paketimi turkcell tv vererek 24 mbit 35 gb a düşürmeyi teklif etti 😂 Gülüp kapattım..

    Bu aralar yaptıkları kotasızları da kotalıya çevirmeye çalışıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 13 Eylül 2017; 18:41:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sodomy S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten SUPEROFFLINE müşteri hizmetlerinin tek yaptığı şey ''Aciliyet bildirmek''. Başka hiçbir halta yaramıyorlar.Müşteri temsilcisi diye koydukları arkadaşlarımız tamamen yetkisiz ve önlerindeki ekrandan hiçbir işlemi direk yapamıyor. Aciliyet belirtelim size dönüş sağlanır diyorlar.Evet dönüş sağlanıyor ancak SMS ile... Adamlara 40 dakika konuşuyorsun telefonda,sonra sana sms ile dönüş yapıyorlar. İlgi alaka sıfır. Neyse tuttum bunu ''SUPEROFFLINE''
  • man utd kullanıcısına yanıt
    En doğrusunu yapmışsınız. Sorun şu ki bu ISS'nı denetleyen bir sistem yok. Kafalarına göre çalışıyorlar. Kazıklanmaya devam
  • sodomy S kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun çok talihsiz olmuş okurken bile yoruldum o kadar uğraş falan bir de izin almışsınız olan o günlere olmuş, neyse benim de taahhütüm bitsin direk basıcam tekmeyi Superonline'a

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Evde internet olmadan çalışamıyorum, şirket sunucusuna bağlanmam gibi durumlar söz konusu oluyor mecbur izin kullandım mobil veriyle nereye kadar 4 günde 6 gb internet yedim yazdıklarımı tekrar okudum bazı eksikler varmış şunlarda oldu... Superoffline iç tesisatımda sorun olduğunu bahane etti saçma sapan şeyler söyledi elektrikçi çağırın falan gibisinden iç tesisatı kontrol etsin vs. dediler. Bende ben zaten elektrik elektronikçiyim %100 Eminim iç tesisatın sorunsuz olduğuna, aldım elime modemi apartmanın girişindeki ankastre kutusuna çıktım iç tesisatı dahil etmeden farklı bir DNS kablosu ile bana ait olan yere çaktım yine yok yine. Tekrar aradım arıza kaydı içerisine tesisatta problem olmadığını not düşürttüm. Bu sefer port problemi görüntülüyoruz dedi Superoffline, sonra supervisor olduğunu iddia eden biri aradı ben şahsen sorununuzla ilgileniceğim dedi Turk Telekom'a en hızlısında mail attığını benim için yeni port ayarlayacaklarını söyledikten sonra 1 gün içerisinde çözüleceğini söylediler o sevinçten göklere uçuyorum sabah gelen telefonda birden çöktüm araya yine o supervisor'dı Turk Telekom port isteğini geri çevirmiş açıklama olarakta zaten hali hazırda çalışan (DSL zaten yanıyor) bir port var neden yenisini verelim gibi bir mail atmışlar Turk Telekoma hak veriyorum çünkü bu adamlar 6 kere benim evime geldi 2 kere saha dolabından kontrol sağladılar her geldiklerinde ankastre kutusunun üzerindeki notla karşılaşıyor ''evdeyim zile basın 0532123213 yada arayın'' en son adamlarla arkadaş olup maç falan konuşuyor olduk.

    buyrun linkler:https://www.sikayetvar.com/superonline-1-hafta-oldu-tekrar-ariza
    https://www.sikayetvar.com/superonline-internet-port-sorunu-duzelmiyor-magdurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodomy -- 13 Eylül 2017; 21:17:14 >




  • sodomy S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çözüm konusunda en iyisi TTnet, adamlar en azından uğraşıyorlar bir sıkıntı olduğunda. Buna karşın Superoffline başından atmak için her bahaneyi üretiyor. Yok aciliyet belirtiriz, yok turk telekomda sorun var, yok efendim bizimle alakalı bir durum yoktur. Adamlar maksimum 48 saat içerisinde probleminiz çözülür dedi 48 saat değil 48 gün oldu. Verdikleri sözde bile durmuyorlar...
  • Türkiye'de şöyle bir gerçek var altyapının neredeyse tamamı Türk Telekoma ait eğer TTnet müşterisiyseniz öncelikli olarak sizin probleminiz ile ilgileniliyor, vodafonenet, superoffline, turknet müşterisiyseniz zamanları kalırsa beeeeelki ilgileniyor.
  • Yahu daha VDSL altyapıda ADSL hizmet direten firmadan ne bekliyorsunuz. SOL sadece apartmanlarda sözüm ona fiber hizmetini vermemeye devam etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Bende vermiyor işte... Kutuyu bağlattık, ses yok! 2-3 ay binaya kapının önündeki daire kapaktan çektirmeye uğraştım (Onu da bizim komşu gelen bayiinin protokol sorumlusunu sıkıştırıp kanka oldu da ondan çektiler, yoksa gelenler 1 ay daha beklerdiniz dedi... :S), 1 aydır da bekliyorum kutuya sinyal versinler diye... 4 gündür BTK dahil olmak üzere bastırmadığım yer kalmadı, yok yok yok... Bugün en sonunda BTK'yı aradım, şikayetlerle ilgilenen birimdeki memur cevap için 15 gün süre tanıdıklarını belirtti.

    Netice: Bekliyoruz...
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam?Halledebildiniz mi?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Hattım 2 ay önce iptal oldu. Bu ay sefil superoffline bana 0,20 kuruşluk fatura göndermiş. Bana 60 tl borçları olmasına rağmen :)
    Bunlar taktik sizle borç ilişkisini koparmak istemiyorlar. Sizce ne yapayım 20 kuruşlarını ödeyeyim mi ?? :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.