Şimdi Ara

Superonline rezilliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 10 Temmuz’da Ttnet aboneliğimi bırakarak Superonline’a başvurdum ve aynı gün gerekli sözleşmeyi imzaladım. 12 Temmuz’da modem kurulumu için vodafone ekipleri gelince şaşkınlığa uğradım, meğer vodafone altyapısı kullanıyormuş oturduğum binada Superonline. Neyse dedim önemli değil modemi kuran ekip 48 saat içerisinde sinyal verileceğini söylediler ancak bugün 31 Temmuz ve tam 19 gündür modemime sinyal verilmedi, bu süre zarfında sürekli olarak cep telefonumdan internet paketleri almak durumunda kaldım. Her gün Superonline müşteri hizmetlerini arıyorum ve aldığım tek cevap şu “Ortak altyapı kullandığımız için Vodafone ekiplerine bildiriyoruz ancak dönüş alamıyoruz”, bu nasıl bir saçmalıktır anlam veremiyorum madem anlaşamayan iki kurumsal firmasınız anlaşmanızı sonlandırın arkadaşım, bugün şikayet var’a giriyorsun yüzlerce şikayet aynı konu hakkında. Bu kadar süre sinyal vermek gerçekten bu kadar zor mu veya bu kadar ilgisiz, hizmet kalitesi sıfırın altında olan Vodafone gibi bir firma ülkemizde nasıl bu kadar müşterisi var anlam veremiyorum. Sinirden çıldırıyorum ama hiçbir şey yapamıyorum, sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz var mıdır? Yol gösterirseniz çok memnun olurum 🙏🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • tuketicisikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr

    Şikayetinizi bir de BTK şikayet bildirim sistemi üzerinden oluşturabilirsiniz.

  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin teşekkür ederim hocam. 5 gün önce girmiştim ama cevap gelmedi halen. Bugün aradılar 24 saat içinde gelecek dediler bakalım bekliyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu güncelliyorum. 24 saat demişlerdi ancak dönmedi, dün görüştüğüm personelde arayan numaraya mesaj atarsam 24 saatte de gelmezse yardımcı olabileceklerini söylediler, yazdım ancak düpedüz ipleyen olmadı. Bugün 18 gün oldu gelişme yok. Taş devrindeyiz, İskandinav ülkeleri bilmem kaç megabit internet alıyor bizim Superonline 18 günde internet sinyali veremiyor!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizinki yine iyi. İki farklı firma var ortada. Ben 1998 yılından beri Türk Telekom'dan ADSL kullanıyordum. İki sene kadar önce 3 sokak öteye taşındım. Nakil işlemlerini yaptırdım. Ertesi gün hat taşınması bitmişti. Telefonda çevir sesi vardı ama ADSL sinyali yoktu. Bir hafta boyunca becerip interneti aktaramadılar. Ben de Müdürlüğe gidip aboneliğimi iptal ettirmek istedim. Neden iptal ettirmek istediğimi sordular. Ben de nakil sonrası bir hafta boyunca internet hizmeti veremediklerini söyledim. Verdikleri cevap efsaneydi; "Keşke buraya gelip şikayet etseydiniz".

  • aeronics kullanıcısına yanıt
    Yani şu memlekette internet altyapıları ve hizmet sağlayıcıları rezalet. Yani bir de firmalar tüketiciyi resmen dolandırmaya çalışıyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.