Şimdi Ara

Superonline son 3 aydır yavaşlatmalar ve engellemeler uyguluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.5 yıldır Superonline 1000MBPS paketi kullanıyorum. İlk aylar çok memnun olmasam da bu yıla kadar memnundum fakat bu yılın başlarında internetim kesiliyor ama internet var gibi gözüküyor. Twitter, Twitch, kick gibi platformlarda inanılmaz donmalar oluyor aradığım zaman ise sorun olmadığını söylüyorlar. Bu sansürleme sorununa çözüm var mı? Statik IP yeni modem gibi yoksa illa iptal mi etmemiz lazım? Benim altyapımda da Superonline'dan başka 1000MBPS veren yok.




  • Fb ts maçını çamur gibi bulanık izledik 100mb fiber. Superonline pişmanlıktır…
  • Bugün Youtube ve Reddit'te de yavaşlatma vardı.

    Şuradan anladım ki;

    - Litvanya'daki serverım üzerinden aynı sitelere daha hızlı giriyorum.

    - Üstelik arada bir server daha aracı olmasına rağmen.

  • acikkapi.gov.tr, tuketicisikayet.btk.gov.tr, sikayetvar.com, superonline sikayet talebi.. hepsinden şikayetimi iletiyorum. Utanmasam edilekce.tbmm.gov.tr ye şikayet yazacağım :D Superonline tarafındaki talepler sonuçsuz, kopyala yapıştır cevapla kalıyor ama taahhüt bitene kadar tekrarlamaya devam, bir yerden sonra dinleyecekler elbet. Baktık olmuyor geçeceğiz başka sağlayıcıya. LinkedIn den uygun makamda birisini arıyorum denk gelirsem ona da yazacağım. Paramızla rezil oluyoruz hahah  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinsil -- 20 Mart 2024; 2:42:21 >
  • Apartmanında hem TT hem SOL -FTTH mevcut, TT daha pahalı olmasına rağmen asla SOL almam. SOL'de 1000 mbps kullanıcağıma TT'de aynı para bile olsa 100 mbps kullanırım. En azından dünyanın her yerine aynı hızda ulaşabiliyorum. İzmir'de bir arkadaşım da SOL 500 mbps kullanıyor, akşamları Netflix 480p-720p arası gidip geliyor sürekli. Çocuk o kadar alışmış ki "ee sizde de böyle değil mi" diye sordu. Ben diziyi/filmi açar açmaz ilk saniyesinde 4K başlıyor. Garibim speedtest yapıyor telefondan yaptığı server da izmir içi, bak 500 çıkıyor sorun yok diyor. Bir de bu olay var kullananların asla .ok kondurmaması.

  • Bu bölgesel bir durum olabilir, saglayicidan ziyade,
  • Taahhut bitti super online a gectim. Ben omrumde boyle rezillik görmedim 2 ay zor sabrettim. Hemen kapatip 1.5 kati daha pahali da olsa ttnete gectim . Aradiginizda birde sorun yok telekom alt yapısını kullaniyoruz ya telekom hatti sorunlu bizlik birsey yok diyip durdular. Her aradigimda sucu telekoma atinca ozaman siz bir cikin aradan ben telekoma geceyim dedim cok sukur duzeldi internetim daha super online a bulasmam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 20 Mart 2024; 13:24:43 >
  • fb-ts maçını saatinde 100 mbit 20 ms olan hız ve pingim 20-65 mbit arası dalgalanmaya ping ise 70-80 lerde gezmeye başladı.Modemi kapadım açtım yeni ıp alması nedeniyle bir nebze düzeldi ama maç saatinde bayağı rezil oldular öyle diyim.Maç bitti hooop hız ve ping eski haline geldi.Bas baya sunucuları yoğun saati kaldırmadı.Ben vdsl turktelekom altyapısında kullanıyorum hele birde fiber kullanıcılarıda maç saatinde sıkıntı yaşamış.4 ay kaldı taahüt bitmesine.Sonra ben kaçar.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

    ..Ben 1000 mbbs kullanıyorum sol gayet memnunum bütün platform oyun dizi müzik gayet iniyor..Tam aksine bende telekom almam sol varken..Açıkçası annem babamın evindeki telekom var daha düşük hızları fahis fiyata satıyorlar ve servisleri çok ilgisiz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 21 Mart 2024; 5:31:53 >
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt

    Ben fb ts yasal yayından izledim görüntüyü 58 inç TV de sorunsuz bulaniklasmadan izledim ben altyapıda hız sorun yaşamadım su ana kadar xbox devamlı online oyun oynarım hiç daha takılma donma gecikme yaşamadım 2 senedir sizlerde nasıl oluyor hayret ediyorum.Netflix prime Disney tabi iptv aktif kullanıyorum orijinal bana tam kaliteli görüntüyü veriyor 4 k hdr dolby atmos da 50 mb yakın veri çekiyor banamisin demedi daha..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 21 Mart 2024; 5:29:42 >
  • xxpp kullanıcısına yanıt

    Ben %100 herkesde var demedim. Ama 10 kişinin problem yaşayıp 1 kişinin yaşamaması sorunsuz yapmaz. Modeme mbps cinsinden gelen hızı kullanıcıya hem yurtiçi hem yurtiçi tam olarak verebilen operator TT'dir. Annenizin babanızın evine 10-20 mbps hız geliyorsa bu başka bir durum, ben eve 1000 diye bağlayıp yurtdışına 20-30 hız sağlanmasından bahsediyorum. Bunu TT'de yaşamazsınız yurtdışı daraltma uygulamaz.

  • Bende de 1000mbit var şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

  • Son 3 aydır mı :) Superonline da her zaman sürekli var bu tür sorunlar sadece son zamanlarda çok daha katı kural uygulamaya başladılar
    Bu sorunları yaşamayan bilmez davulun sesi uzaktan güzel gelir
    İnş birkaç ay sonra kurtulacağım bedava verseler almayın
  • ben 2013 aralıkdan beri soldayim.

    mevki innovia 2 sitesi esenyurt

    bende bugune kadar hiç sorun yaşamadım

    ama bura pilot bölge


    bildigin nerdeyse esenyurtun yarısı buradan besleniyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.