Şimdi Ara

Superonline Taahhüt Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yapılanın ismini siz koyun arkadaşlar. Superonline ı 4 yıldır kullanmaktayım. Taahhütüm bugün bitti. Aylık 54.90 ödüyorum. 8mbit 50gb akn yalın. 10 gün önce taahhütümü 59.90 dan yenilemek için teklif sundular kabul etmedim. Diğer sağlayıcılardan pek farklı fiyat teklifi gelmeyince ve malum Superonline iptal işlemlerinde de çok zorluk çıkarttığını bildiğim için taahhütün bitmesine dakikalar kala müşteri hizmetlerini aradım 24 ay 59.90 teklif ettiler. Ama sistemlerinde hata olduğunu söyleyip biraz beklettiler. Sistemde hata varsa taahhütü de yenileyemezsiniz dedim. Müşteri temsilcisi evet yenileyemeyiz siz 10 dk. sonra tekrar arayın dedi. 10 dakika sonra aradım yarım saat sonra ancak ulaşabildim müşteri temsilcisine dalga geçer gibi İlk aldığım fiyat teklifinin üstünde teklif sundular ilk 12 ay 59.90 sonraki 12 ay 69.90. Tabiki kabul etmedim. Hemen iptal edin aboneliği böyle birşey olamaz dedim. Şimdi beni iptal için epey zorlu bir süreç bekliyor. Böyle bir durumda kalmamanız dileğiyle hayırlı geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Allah kolaylık versin hocam musallat oluyorlar adama :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iptal etmeyin 88 veya 18 ile başlayan 10 haneli devre veya hizmet numaranızı geçmek istediğiniz iss ye bildirin taşıma yapsınlar. 8 mbit full sınırsız netspeed de 44 tl ve sadece 6 ay taahhütlü(veya erken çıkar iseniz taahhüt cezası 60 tl)

    https://www.netspeed.com.tr/

    veya turknet e bakabilirsiniz (ev telefonuna ihtiyacınız var ise o da uygun ben turknet kullanıyorum kod ile gider iseniz 1 ay da bedava)
  • Cevap veren herkese teşekkürler. Hiç yapmam dediğim şeyi yaptım son dakika da 59.90 teklife Superonline a 24 ay taahhütü verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yine tavsiye eder miyim Superonline ı tabiki de hayır. Güle güle de kullanmayacağım. Mecburiyetten devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal etmek zor değil form doldurup faks çekiyorsunuz bütün şirketler öyle iptal ediyor
    yada hattı başka sağlayıcıya taşıyabiliyorsun
  • Evet işlem o şekilde oluyor. Ama Superonline iptal için uğrastırıyor canlı şahidiyim. Zaten ne için uğraşacaktim 3 tl daha az veren Türk Telekom için mi? Veya daha önce hiç çevremde duymadığım netspeed ,turknet v.s için mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 20 Eylül 2018; 16:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.