Şimdi Ara

Superonline Tuhaf Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam aşağıda yer alan videodaki hızlara ulaşabiliyordum. Bunuda işim için lazım olan 1 adet 5GB iso dosyasını 20 defa indirememem sonucunda keşvettim. Normalde kotaya girmiştim ve hızım internetimin yarısı olan 16mbps düşmüştü.
    Bugün SOL u aradım. Aramadan önce yine bir test yaptım, bu sefer DL mazimum 6 ve upload 300 lerde olduğunu gördüm. Yine dosya indiremiyor ve internette dolanırken sorun yaşıyordum. Müşteri hizmetleri her zamanki gibi mavi ekran vererek sorunumu çözemedi. Ekip yollayıp, sorun benden ise üçret tahsil edeceklerini belirtti. Sanırım ekip gelince daha büyük cümbüş olacak gibi. Çünkü speed test in saçmaladığını düşünerek bende interface den geçen trafiğe baktım. Ethernet kartımdan geçen data speed test ile paralel bir şekilde ilerliyor.
    Bakalım derdimizi nasıl anlatacağız hep beraber göreceğiz. Kota kalkacak vs.. derken yaşanan bu sıkıntı cidden sinirimi bozdu. Evden çalışmam lazım ve bana lazım olan .iso yu indirmek için cep telefonumu kullandım.

    Başına buna benzer bir şey gelen yada çözümü bilen varsa çok sevinirim.

    Son durum bu şekilde

    Superonline Tuhaf Bağlantı Sorunu







  • Windows 10 indirirken bende bu sorunu yaşamıştım.Sebebi superonlinenın yedek bağlantıya izin vermemesi.Bağlantı kurulurken bir yerden sonra diğer bağlantıyı kullanması gerekiyor sol izin vermiyordu haliye dosya inmiyordu inerse bozuk oluyordu.Microsoft sitesinde sebebi belirtilmişti.Aynı şekilde xbox üzerinden de oyun indirirken bu sorunu zamanında yaşattı fakat bildirimlerle düzeltmişlerdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Dün akşam ki durumda böyleydi. Fakat internetten download yapmak imkansız. Hız var ama boş bir hız

    https://www.youtube.com/watch?v=JN52PNU12qY
  • Elanorth kullanıcısına yanıt
    Arada sistemleri saçmalıyor benim altyapım converterlı, gpon değil 100-100 simetrik oluyordu bendede.Lakin indirme konusunda problem yaşamıyordum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ont ve routeri fişini çek 5dk sonra geri tak düzelir, olmadı routeri fab ayarlarına sıfırla.
  • Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. SOL den geldiler, hat ve kablo testi yaptılar ama sorun hala çözülemedi. Tek iyi tarafı eski modemi değiştirdiler. Sorun çözülürse başına gelecek arkadaşlara referans olması için buraya yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.