Şimdi Ara

Superonline vs Kablonet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hala kullanıyoruz mecburuz malesef upload lazım çünkü

  • kablonet bağlattım. download da kayıp yok (100mb) ama 2023 yılı için uploadı 5 te tutmaları rezalet. neyse yardımlarınız için teşekkür ederim.

  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun güle güle kullanın en azından superonline padon sansürline değil :)


    oturduğum koca apartmanda bir tek bende var ve bende gün/ay sayıyorum bitsin kurtulacağım. Binaya koydukları kutu çürüyüp gidecek kimseye aldırmıyorum mahallemde ve apartmanda hatta bizim apartmandaki kutuyu kaldırmaları söküp götürmeleri için mümkünse tabii elimden geleni yapacağım.

    yakın zamanda apartman yönetici toplantısı oldu bu durumu konuştum sorunları anlattım abone olmuyor arada geliyorlar tanıtıma abone olmuyor reklam afişleri yapıştırıyorlar yırtıp söküp atıyorum bir keresinde denk geldim dedim böyle böyle 2 kişi yüzüme gözümün içine bakarak gülüyorlar kahkaha atıyorlar nasıl sinir oldum anlatamam

    bakalım dediğim gibi yakın zamanda tekrar apartman yönetici toplantısı var sırf bunun için yöneticiliği alacağım almak isteyeceğim sırf binadaki fiber kutuyu söküp götürmeleri için elimden geleni yapacağım şimdilik kutuya yazı yazdık kimsenin abone olmamaları içim :)

    Sayısını ben bile unuttum vazgeçirdiğim kullanıcı abone sayısını nefes aldığım sürece savaşım devam edecek ya da düzeltecekler başka çare çözümü yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 8 Ağustos 2023; 23:3:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eyv hocam saolun. sizde en kısa sürede kurtulursunuz umarım:)

  • Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt

    Selam hocam, nasıl memnun musunuz? Hangi paketi bağlattınız acaba? Oyun, Netflix vs. kullanıyorsanız bir sorun yaşadınız mı? Download upload hızları nasıl?

    Tam bu konudaki ikileme bende düştüm. 10 yıldır, kesintisiz Kablonet kullanıyorum, memnunun ama taahhüt bitti, fiyatlar çok yüksek, SoL hızı ve fiyatıyla cezbediyor. Tavsiye edersiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet memnunum oyun oynamıyorum Netflixte izlemiyorum ama iptvde donma yok 35 mbit hızın 30 32 mbit alıyorum o yüzden bana yetiyor gıbır netten geçtim Superonline sanki bir tık daha kaliteli 5 6 sene öncesine kadar bende kablonet kullanıyordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.