Şimdi Ara

Superonline zte modem sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba superonline hattimi yeni baglattim yaninda zte modem verildi ve 1000mb hat tanimli ama iphone12-14-15 cihazlarindan denedigimde en fazla internet hizim 700-750 almakda pc elimden olmadigi icin deneyemiyorum aldigim sonuclar normal mi modem kaynaklimi yoksa bir ayar yapmam lazim mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 900 Mbps hızı görebilmeniz için 160 MHz kanal aralığını destekleyen bir modem veya ağ kartı kullanmanız gerekiyor. zte wifi 6 modemler genellikle 80 MHz olarak tedarik edilen modemlerle ortalama 500 ile 600 Mbps hız alabilirsiniz; ancak cihaz sayısı arttıkça bu hızın düşebileceğini unutmayın.


    En yüksek hızı elde etmek için kablolu bağlantı veya uygun ekipmanları temin etmeniz önemlidir.Huawei modemler genellikle en iyi hızları sağlayan cihazlardan biridir. Bu modemlerde çift kanal özelliği bulunduğundan 160 MHz yani yüksek hız mümkündür. Ancak, cihaz sayısı arttıkça bu hızın düşebileceğini hatırlamanız önemlidir. Sorunu çözmek için belki de kendi modeminizi satın alabilir veya Superonline üzerinden Huawei modem talebinde bulunabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 13 Ocak 2024; 0:31:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.