Şimdi Ara

Support Mainle lig atlamak :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nasi çikilir bilmiyorum ama sadece janna ile challangere cikip sup kalmadiginda dodgeleyen adam var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer gerçekten iyiysen her lane ile taşırsın yeter ki görevini iyi bil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jana diyenleri takma. Silver liginde adama kalkan verirsin trade yapmaz , kaçar filan.

    Nautilus , Leona gibi tamamen engage uzarine kurulu cc'si bol hero oyna.Tutusturla gir 2 levelde fb alma ihtimalin bayagi yuksek bu ikisiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malp support easy win
  • O eloda bot lane git iyi oynayan bi arkadasınla seri lig atlarsın
  • Karşı takım güçlendiyse tek tek öldürerek zayıf ise adc yi apc yi aradan çıkararak silver için Alistar -Janna -Bliztcrank bil yeter drake yaparken çarp avantajı için bu üçünden herhangi biri karşı jungle ı drake en uzaklaştırabilir.Sona -Soraka -Morgana ile ölmemeyi öğrenirsen onlarla da rahat taşırsın.Ama troll gelse bile mundo ve sionda iş yapıyor silver da genelde destek alanlar(Kendi isteğiyle) oyunda en tehlikeli olanlardır.Tf de tek adc değil apc yi de koruman lazım.Bir bakımda tank nami de iş görür takımının ihtiyacı olan senin işlevsellik özelliğindir zaten.Sona ile lane kazanıyoruz diye ap çıkma tek yersin.Zaten ben de sırf destek oynayarak çıkmaya çalışıyorum.Bir de lane alıyorsanız ilk dönüşte keşif taşı al çünkü mid ve jung size geliyor olacaktır.Ben bazen risk alıp karşı mavi ve ya kırmızıya bir totem atarım.Kim boşsa gidip skor ve bedava buff ı oluyor tabi bu 2. buff için diğerlerinde karşı takımın jungle bile keşif taşı alıyor o yüzden aynı riske 2 kere girme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok kolay duo me

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şimdi, supportun maç taşıma ihtimali daha az falan diyenleri hiç takma.Daha üst ligi hakettiğini düşünüyorsan, eğer kaybediyorsan senin hatandır, kazanıyorsan senin sayendedir.Taşıma potansiyeli yüksek herolar almalısın, sırasıyla blitz,thresh,nautilus.Rakip adc olmuyorsa apc yi çekmelisin.Her fırsatta, oyunun başından sonuna kadar adc apc'ye hook atman gerekiyor.Görüş sağlaman gerekiyor,dragon ve baron çıkmadan önce o bölgeyi mutlaka totemlemelisin. Rakibin dragon baron flash sürelerini chate yazmalısın, hatta blue red'in ne zaman tekrar çıkacağını bildiğinde de yazmalısın.Drake 6dk baron 7dk flash 5dk.Takımında afk varsa bile taşıyabilirsin, zor ama imkansız değil.Asla sur vermemelisin, her oyun çevrilebilir, her oyunu da çevirebilirsin.Asla pes etme ve maç atmaya devam et.
  • Justicar kullanıcısına yanıt
    2 seçenek var ya kendine iyi bi adc bulup duo gireceksiniz skypelı falan yada başka laneye geçceksin. Ben 2sini de denedim duolarım iyidi ama silver 3den silver 2 ye 1 haftada geçtim. sonra jungle oynamaya başladım silver 2 den gold 5e 3 günde geçtim
  • main supp ise normal supp şampiyonu alma o elo da.malp al başka bişey al.janna felen alma
  • Zyra support al. E tutturabilirsen ilk EWWQ'da adamın canı yarıya iner ikincisinde ya öldürürsün ya da base çektirirsin.

    AP gitmek istersen liandri rylai void staff eğer karşıda ad fazlaysa zhonya core itemleri.

    6 olunca ADC ashe veya Varus ise karşı baskın yemezsen doublekill garanti.

    Kaçışı yok squishy cart curt falan ama lanede en iyi harraslayan suplardan birisi Zyra ve oynaması da çok zevkli. Eğer

    AP gidersen middeki adam coşmamışsa killerde maç 30+ dakika sürmüşse büyük ihtimal damagede 1. olursun adamdan 1.5 2 item eksik olmana rağmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 21 Temmuz 2015; 17:37:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.