Şimdi Ara

SÜPÜRGE VE KAZANLI ÜTÜ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE İYİ GÜNLER VE İYİ FORUMLAR
    Süpürge ve kanalı ütü almak için araştırmalara başladım ancak bu elektronik eşyalarda iş gittikçe çığrından çıkyor gibime geliyor. Normalde böyle şeyleri araştırma ve eleme konusunda iyiyimdir kendime güvenirim anca örnek olarak aşağıda linkini verdiğim 2 süpürgenin anladığım kadarıyla tek farkları saplarında ki kumandası ancak aradaki fiyat farkı ise 250 lira. Bunların muhakkak başka bir farkları olmalı diye düşünüyorum zira bu sadece gidip yerinde gördüğüm için verebildiğim örnek neredeyse yüzlerce çeşit marka ve model arasında en iyi f/p yi bulmak imkansızlaşıyor.

    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-fc992407-marathon-ultimate-a-sinifi-toz-torbasiz-elektrikli-supurge.html

    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-fc991907-marathon-ultimate-a-sinifi-toz-torbasiz-elektrikli-supurge.html

    Ayrı olarak kazanlı ütü için sadece fikir edinmek adına philipsin kendi sitesine girmem kafamı yeterince karıştırmaya yetti de arttı bile. Adamlar sadece azurun 100 çeşidini yapmış neredeyse . İşi iyice Samsungun stratejisine döktüler çok model yap kafa karıştır:))
    Gerçek anlamda yardımınıza ihtiyacım var tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Forumu karıştırmaya da ayrıca devam ediyorum. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanuz02 -- 7 Mart 2016; 13:16:37 >







  • Ayrıca ütüde marka tercihim Tefal ve Philips. Bu 2 marka dışında önerebileceğiniz marka model varsa yorumlarınızı bekliyorum.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler !!
    Ben yine de arsızlık edip sormaya devam ediyorum Philips maraton un 9919-9923-9924 modelleri arasında 100 ve 200 liralık farklar var ancak detaylı ürün özelliklerinde hiç bir farkları yok biraz tavsiyeyle 9919 a yönelecem ancak önerilerinizi ısrarla bekliyorum:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.