Şimdi Ara

Sürecin En Anlamlı Fotoğrafı Budur (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Ulan adamlara bak, gezi parkında tayyibe demediği lafı bırakmayanlar, bütün şirketlerimiz yabancılara satılıyor diye bas bas bağıranlar, biz memleket elden gidiyor diyince "yav he he " diyorlar. Siz bu kadarsınız işte. Ambleme göre iş yaparsınız.

    Memleket elden gitmiyor diyen yok ama bu şike yapıldığı gerçeğini değiştirmez ki,gözlemlerime göre Fb forumunda son günlerde Akpyi savunanlar çoğalıyor mu ne.
  • O Beşiktaş forması giyen arkadaşın Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum ha eğer öyleyse de Beşiktaş armasını ve formasını araç olarak kullandığı için kendisinden utanıyorum.
  • Tutturmuşunuz bi memleket elden gidiyor. Bi anlatsanıza nasıl gidiyomuş. Safsataya bak ya.. Memleket elden gidiyo. Biyerleri sıkışanların milliyetçi ve vatan sever gençliği kendisi için sper ettiği bi laf.

    Memleket elden gidiyo memleket elden gidiyoo. hööööööööööööööööööööööööööööööööö
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timsah-16

    quote:

    Orijinalden alıntı: maksat spor olsun

    quote:

    Orijinalden alıntı: Timsah-16

    Bu mu Fb'yi küme düşürecek Tayyip?

    quote:

    Başbakan R.Tayyip Erdoğan, Kore'den Tahran'a giderken uçakta "Şike konusunda 'suçun şahsiliği" vurgusunda bulunmuştunuz" denildiğinde şu yanıtı vermişti: "Doğru. Platini'ye söyledim. O da 'Haklısınız ama uygulama böyle" dedi. Ben de 'Düzeltelim, o zaman' dedim. Şike sahaya yansımış mı bakılır ve karar ona göre verilir. Aksi halde kulübü cezalandırmak neden? Para cezası vermek neden? 8 takım birden ligden düşerse ne olur, futbol biter. Ceza davası ile futbol federasyonunun kararını birbirinden ayırmak lazım. Platini'ye de İngiltere örneğini verdim. Orada holiganlar yüzünden Thatcher İngiliz takımlarının Avrupa'ya çıkışını 5 yıl yasakladı. Ne oldu? Kendi aralarında gayet güzel devam ettiler. Döndükleri sene de şampiyon oldular."


    Kaynak:http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2012/03/30/8-takim-duserse-futbol-biter

    Sizin küme düşmemeniz için gidip Platiniye yağ çeken Tayyip değilmiydi?
    Aynı iş için Demiröreni gönderen Tayyip değilmiydi?
    58. maddeyi değiştirmek için Demiröreni görevlendiren Tayyip değilmiydi?
    Maddeyi değiştirmeyecek olan ve "Fb hakediyorsa küme düşürürüm" diyen K.Tüzmen'i siyasi baskıyla adaylıktan çektirtten Tayyip değilmiydi?

    Düne kadar Cemaati suçladınız,
    Bugün gündem değişti Tayyip'i suçluyorsunuz,
    Yarında Kılıçdaroğlunu mu suçluyacaksınız? Bırakın bu işleri.

    İşi hakkıyla yapan vicdan sahibi bir başbakan, bir Federasyon başkanı olsa siz 2011'de küme düşmüştünüz.
    Ama malesef bu olgulardan yoksun Federasyon başkanları işi sakız gibi uzattı, ülke başbakanıda buna göz yumdu ve devam ediyor.

    Memleken elden gidiyor diyorsunuz ya hani, elden gitmeyen bir memleket olsa onca mahkeme ve Uefa kararına rağmen hala ligte kalabiliryor olurmuydunuz acaba?

    arkadaşım anlattıklarını bilmeyenler acaba doğruluk payı var mı diye düşünebilirler ama tamamen yanlışsın.

    1)k.tüzmen galatasarayın adayı idi.bursapor,orduspor ve ankaragücü seçimden önce destek sözü vermişlerdi.seçim günü fikir değiştirdiler.seçimlerin sonunun hezimet olacağını anlayan k.tüzmen adaylıktan çekildi.öyle bir anlatmışsın ki sanki%80 seçimi kazanacakmış da
    tayyip baskı yaptığı için seçimden çekilmiş gibi anlatmışsın.emin ol ancak %10 oy alırdı.

    2)platini fenerbahçeyi küme düşürecek kurumun başında değil.ancak kendi organizasyonlarından men edebilir.planini yağı doğrudur ama menşei yanlış belirtmişsin.olay avrupa şampiyonluğuna ev sahipiliği yapmak ve olimpiyatlarda destek sağlamaktır.

    3)3yıldan beri(yani en başından beri)aynı şeyi söyleyen biri varsa fenerbahçe yönetimidir.o gün dava siyasi dediler,bugün de siyasi diyorlar.farklı görüşte olan varsa iktidardır.o gün göz yumdukları organizasyonlara bugün karşıdırlar.

    bütün bunları bilmediğini var sayıyorum.



    Arkadaşım ben afaki konuşmadım. Yazdıklarımın hepsini haber olarak destekleyebilir.

    1)
    quote:

    Tüzmen, TFF Başkan adaylığı sırasında yaşadığı olayları şöyle anlattı:

    "Başbakan Fenerbahçe'li olunca istersen geri çekme yani. Mecbur kaldım. Şimdi iki yol var ya Başbakan’a rağmen bu yola girmek. O da yanlış olur. Bu kadar zaman yol arkadaşlığı yapıyoruz. Beraber yola çıkmışız. Bize yakışmaz. Daha sonra Bakan Suat Kılıç ile görüştüm. Dedim var mı bir şey ne yapacaksınız. ‘Biz öyle şeylere karışmıyoruz. Başbakanımız da karışma’ cevabını alınca, diğer takımlardan arayanlar oldu. Ne kaybederim şimdi girelim dedim. Çok geçmeden 20.30'da cevap geldi. Genel Başkan Yardımcımız Haluk İpek beni yana yakıla arıyor. Abi bir gel dedi. Gittik partiye. Daha sonra ‘abi sen çekil burdan’ dedi. Biz de güvendik. Sayın Başbakan Fenerbahçe'li olduğu için Fenerbahçe'nin düşmesini istemedi."


    2) Uefa organizasyonlarına katılan her ülke Uefa talimatlarına göre hareket etmek zorundadır.
    Talimatlara göre şikenin cezası küme düşmektir. Türkiye buna aykırı hareket ederse Platini ülkeyi komple men etme tehtidiyle kuralın uygulanmasını sağlayabilirdi.
    Olimpiyat görüşmesi ayrı bir olay ben şike için gidilen görüşmeden bahsediyorum.
    Demirörenin şike olaylarıyla ilgili yaptığı görüşmenin haberi:http://www.haberform.com/haber/demiroren-platini-ile-gorustu-99339.htm

    3) Fb yönetiminin tutarsız konuşmalarıyla ilgili sana destan yazabilirim.
    En basitinden CAS davasına önce namus davası demeleri, sonra namus davasını saçma açıklamalarla geri çekmeleri.
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20431213.asp
    Ama ben buraya destanda yazsam her bilgiyi haberlerle destekleyip kanıtlasam dahi senin görüşünün değişeceğini sanmıyorum.


    Son olarakta benim yukarıda bahsettiğim Fb camiasının görüşleriydi, bunlar içinde taraftar, gazeteciler, yorumcular vs. var.
    Önce bu şike davası "silah ihalesi" için yapıldı dendi, sonra Cemaat arkasında var dendi, sonra "arsa ihalesi" dendi, şimdi iktidar deniyor. Daha arada neler söylendi aklıma bu kadarı geliyor.
    Bunları söyleyen biz değiliz sizlersiniz. Sürecin başından bu yana gündeme göre hikaye yaratan sizlersiniz.
    Bunları göremiyorsan benim daha fazla söyleyecek sözüm yok.
    Herkesin görüşüne saygım var, bu konuya son mesajım.
    Sizlere iyi forumlar.

    sana laf salatası yapmak istemiyorum.nasıl istersen öyle inan. tüzmen siyasi kareyerini ve misyonunu tamamlamış bir adamdı ve elinde basın desteği olan türkiyedeki en etkili 100 ailesi arasında bulunan basın patronu ve sanayici yıldırım demirören kaşısında kazanma şansı ne kadardı bunu samimice değerlendir.bana birşey yazmana dahi gerek yok.ikinci olarak fenerbahçe bursaspor ve bir sonraki haftaki trabzonspor bursaspor maçlarını izledin mi?fenerbahçe maçında şampiyonluk iddasını sürdürmek için 3 puana ihtiyacı olan bursasporun nasıl oynadığını ve maçtan sonra bursaspor başkanının borcumuzu ödedik açıklamasını duydun mu? fenrbahçe maçında orta sahayı dahi geçmeyen bursasporun trabzona nasıl açık oynadığını farkettin mi?fenerbahçe ve bursasporun şampiyonluğa oynadığı sezon diyarbakırın ikinci yarım kalan maçından sonra küme düşmesi ve sezon başından beri oynadığı tüm maçların 3-0 rakip takımların lehine tescil edilmesi gerektiğini biliyor musun?kural uygulansaydı bursaspor iki maçta 6 puan fenerbahçe 4 puan aldığı diyarbakırspordan 6şar puan hükmen alacağından fenerbahçeye 2 puan eklemesinin talimatlar gereği olduğunu biliyor musun?bursasporlu olduğun için bu örneği verdim bunları kendi indinde değerlendir.platini ve uefa konusunda sayfalarca yazabilirim.özetle uefa sizin gördüğünüz gibi temiz futbol beklentisi olan bir kurum değil.tek dertleri uluslararası gelirlerini korumak.bunun için global şike erken tespit sistemini bile kurdular.şike konusunda bahsi geçen hiçbir maçın bu gelişmiş sistem tarafından tespit edilmediğini de dikkatine sunuyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VGroove

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly


    quote:

    Orijinalden alıntı: VGroove

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Ulan adamlara bak, gezi parkında tayyibe demediği lafı bırakmayanlar, bütün şirketlerimiz yabancılara satılıyor diye bas bas bağıranlar, biz memleket elden gidiyor diyince "yav he he " diyorlar. Siz bu kadarsınız işte. Ambleme göre iş yaparsınız.

    Faruk sen kahvaltıya gel hele.

    Toplanip beni doveceksiniz gibi cagirdin


    Antalyadayim maalesef gelmek isterdim

    Yok la niye dövelim. ''gel 2 dakka bişe konuşcaz''

    Kendisi davetli değil.Gelemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Neyi başka bi açıklayana balyoz şike yolsuzluk aynı mahkeme aynı savcı işinize gelen doğru karar işinize gelen hukuksuz geçin bunları adam olun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FnL

    Aziz Yıldırım tahliye oldugunda göreceğim hepinizi,suçladıgınız herşey birer birer yok olunca,aziz kurtulunca,büyük başkanınıza ne yapacaksınız,göreceğim


    katılıyorum iyi gün taraftarları oldukça fazla rüzgara göre yön değiştiren
  • fenerliler kendilerine gore anlam cikariyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum kafayımı yedi yav?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpertfn

    Neyi başka bi açıklayana balyoz şike yolsuzluk aynı mahkeme aynı savcı işinize gelen doğru karar işinize gelen hukuksuz geçin bunları adam olun

    haha, sen adam ol, biraz beynini kullan.
  • Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Kimin ne kadar beynini kullanabildiniz ortada Allah sadece hahah yazıp saçmala diye vermemiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpertfn

    Kimin ne kadar beynini kullanabildiniz ortada Allah sadece hahah yazıp saçmala diye vermemiş

    allah yok kardeşim. daha ordan kandırıyorsun kendini. bi de büyük yazmış...
  • konunun verilen cevaplarla ne alakası var tartışmalara bak
  • Memleket elden gidiyor mu
    nereye gidiyo la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket elden gidiyor da bu Fenerbahçenin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chandler Bing

    quote:

    Orijinalden alıntı: alpertfn

    Kimin ne kadar beynini kullanabildiniz ortada Allah sadece hahah yazıp saçmala diye vermemiş

    allah yok kardeşim. daha ordan kandırıyorsun kendini. bi de büyük yazmış...

    Who is your god?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfn1907

    konunun verilen cevaplarla ne alakası var tartışmalara bak

    +1907

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Ulan adamlara bak, gezi parkında tayyibe demediği lafı bırakmayanlar, bütün şirketlerimiz yabancılara satılıyor diye bas bas bağıranlar, biz memleket elden gidiyor diyince "yav he he " diyorlar. Siz bu kadarsınız işte. Ambleme göre iş yaparsınız.

     Sürecin En Anlamlı Fotoğrafı Budur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: os_lnx

    Tutturmuşunuz bi memleket elden gidiyor. Bi anlatsanıza nasıl gidiyomuş. Safsataya bak ya.. Memleket elden gidiyo. Biyerleri sıkışanların milliyetçi ve vatan sever gençliği kendisi için sper ettiği bi laf.

    Memleket elden gidiyo memleket elden gidiyoo. hööööööööööööööööööööööööööööööööö


    vay arkadas.canim ulkemde milliyetci ve vatansever olmak ayip sayiliyor artik.
    herkes mi satilmis olsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı


    quote:

    Orijinalden alıntı: os_lnx

    Tutturmuşunuz bi memleket elden gidiyor. Bi anlatsanıza nasıl gidiyomuş. Safsataya bak ya.. Memleket elden gidiyo. Biyerleri sıkışanların milliyetçi ve vatan sever gençliği kendisi için sper ettiği bi laf.

    Memleket elden gidiyo memleket elden gidiyoo. hööööööööööööööööööööööööööööööööö


    vay arkadas.canim ulkemde milliyetci ve vatansever olmak ayip sayiliyor artik.
    herkes mi satilmis olsun?


    Hııı ???

    Okuduğunuzu anlamıyorsunuz ? Anlamak mı istemiyorsunuz.

    İlk paragrafın son cümlesine dikkatinizi çekerim.

    Ayrıca;

    İsteyen milliyetçi olabilir,

    İsteyende vatansever olabilir.

    Ancak kimse milliyetçi olmadığı için suçlanamaz ve zorla vatansever yapılamaz.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.