Şimdi Ara

Sürekli ban yiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezar35

    Beynin yanmış senin git lol falan oyna. Ben kasıtlı besleme veya kendi takımıma zarar verecek bir şey yapmadım ama sen beynin yandığı için böyle anlıyorsun çünkü güldüm tantana yaptım dedim diye ban yemek mi zorundayım?

    "feedlesem" bile diyorsun.. buradan ne anlamamı bekliyorsun?
    sen kendini düzgün ifade edemiyorsan ben ne yapayım? aklından geçenleri mi okuyayım?


    birde altdaki saçmalıkları cidden hakettim mi? gerçi bu soruyu böyle cevap veren birisine neden soruyorsam engelle geç di mi?
    "beynin yanmış senin git lol felan oyna" ... "ama sen beynin yandığı için böyle anlıyorsun çünkü"..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezar35

    İngilizce sövmedim hiç genelde türkçe sövmüşümdür o da öyle bildiğin küfürlerden değil annesiz falan demişimdir. Dediğim gibi ortada bir mağduriyet durumu var ben kendimi biliyorum çünkü.

    Mesela bilerek feedlemedim oyunda herks 1-4 1-10 falan ben de o civarlardayım ama ben zaaa xd xd hehe falan yazdım diye ban yedim yani adamlar bilerek mi değil mi olayını anlamak için ne yazdığıma mı bakıyor diyeceğim 1000 lerce kişinin oyununu incelemeleri imkansız.

    şahsen ben geriye düştüğümüz oyunlarda çıldıracak derecede sinirleniyorum

    takımdan biri 1-10 oynarken alttan xd hehe yazarsa şikayet etmekle kalmam ana avrat söverim bence seni 4 kişi birden reportluyor ondan ceza alıyorsun

    bir de yaş kaç?




  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    Sen "feedlemek" kelimesini olumsuz mu alıyorsun. Benim sinirlendiğim şey burada sanki ben yalan söylüyormuşum gibi babanızın oyunuymuş gibi dotayı savunuyorsunuz. Hayır sizin de başınıza böyle bir şey gelir de inşallah ne hissettiğimi anlarsın


    Bilerek ya da bilmeyerek ölürsen feedlemiş sayılırsın bunu anlamıyorsan oyunu bırak oyundan haberin yok.
  • 25 kardeşim zaa yazmamdan sordun sanırım. Yani sen de şundan eminsin, birisi haklı haksız illa çoklu rapor yerse ceza yer bu mudur?


    Edit: hocam dediğini yaptım gerekli gereksiz wp gg thanks yazdım. ondan önce hiçbir şekilde chat kullanmadım sadece pointledim. Sonra bütün oyun güvenli oynadım hiçbir şekilde risk alarak atlamadım combatın ortasına böyle böyle devam ettim. hep jungle. diğerleri mal mal ölürken ben jungle da kastım. Ölme sayım sürekli 1-3 arası idi dakika 15'e kadar çünkü yüksek zekalı arkadaşlar asiste bakmıyor direk ölü sayına bakıyor kaç combata girersen gir sonra oyun orta ve sonlarına doğru sinirlenip raporluyorlar. sonra al cezayı al bp düşüşünü.

    Tespitim şu, istersen ceza yeme ama rapor yedin mi bp düşüyor bir kere bu kesin. 3798'den 4633'e çıkmış bulunmaktayım. Her 10 oyun rapor çıkıyor ekrana onlar hep yeşildi ilk defa <3 rapor da düşük övgüler artmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 2 Eylül 2016; 1:35:33 >




  • Lanede yanıma gelip farm çalan skya sinirlenip bilerek feedlemiştim bir keresinde.Epey reportlandım fakat 3 yıldır oynadığım şu oyunda bir kere bile lpye düşmedim.
  • kim ne derse desin bence low düşme sistemi gerçekten çok mantıklı bir sistem olması gereken bir sistem ve çoğu zaman raporlar inceleniyor bizzat arkadaşta gördüm takımdakilerin 4ü takım arkadaşıydı bir hata yaptı diye 4 rapor yedi ama oyunu o aldı bildiğiniz gibi her 10 oyun senin kaç rapor yediğini command aldığını gösteriyor orada 4 rapor yazıyordu ama low düşmedi başka zaman oyunda takımdan bir kişi çıktı bu da gitti feedledi 3 rapor yedi birşey olmadı dedik 2 oyun sonra birden low a düştü. ve takımında ki adam benim mutlak almam gereken maçta bir anda çıkıyorsa girip trollüyorsa daha ks nin gerçek tanımını bilmeden kill bende kaldı diye feed atıyorsa salak salak oynuyorsa o adamın lowdan çıkmaması gerekir bir sonraki oyunumda o adamı istemiyorum ben o yüzden de rapor atıyorum ben şimdiye kadar haksız rapor yiyeni görmedim zaten sınırlı sayıda rapor hakkın var troll rapor atıyorsan oyun sana uzun bir süre rapor hakkıda vermiyor(buradan oyunun gerçekten kullanılan raporları incelediğini görüyoruz) ha girip 2k game atarken bu konuyu açtıysan zaten diyecek lafım yok




  • Bir iki kere düştüm lowa sadece bağlantı sorunları yüzünden. Neredeyse hiç sövmem. Ana bacı söven arkadaşım var o da düşmüyor. Maşallah diyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.